دلیل باخت استقلال مقابل نفت تهران تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » دلیل باخت استقلال مقابل نفت تهران وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 دلیل باخت استقلال مقابل نفت تهران توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۷۲ روز قبل درحالی که استقلال میتوانست برنده بازی با نفت باشد . چرا نتیجه را واگذار کرد . fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۵۷۲ روز قبل اول ازهمه سلام ب همه ی دوستانی گل آبیم!!!!!خیلی دلم واسه سایتمون ودوستای عزیزم تنگ شده بود!!!امیدوارم بچه های قبلی هنوزباشن!!!البته ب جدیدیاهم خوش آمدمیگم!!!!!متاسفانه واسه کنکورم چن ماهی نتونستم بیام:'(دوم اینکه نتونستم نیمه اولوببینم ولی همون نیمه دوموکه دیدم انگاراستقلال اصن دلش نمیخواست حمله کنه ومنتظربودگل بخوره تابیادجلو.فروزانم ک خوب بودوجای ک بایدهمچنان خوب میموندخراب کردمتاسفانه.سوم اینکه ازتون خواهش میکنم واسم دعاکنین کنکورموخوب بدم،فقط سه ماه دیگه تاکنکوروخلاصیم مونده!!!!خیلی دوستون دارم!!خدانگهدارتون تاسه ماه دیگه!!! وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۷۲ روز قبل برات آرزوی موفقیت میکنم . ولی بدان که وقتی که انشااله قبول شدی . خلاص که نمیشی هیچ . تازه اول گرفتاریاته . بعد از دیپلم . اول کاردانی . بعد کارشناسی . بعدش کارشناسی ارشد و آخرش دکترا . ما که برای شما آرزوی قبول شدن داریم . امید از خدا داریم که موفق باشی . سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۷۱ روز قبل موفق باشی عزیزم.خوشبحالت 3 ماه دیگه خلاص میشی.من که تازه از سه ماه دیگه باید شروع کنم واسه کنکور بخونم:((((((درمورد بازیم نفت بهتر بود.استقلال فقط سانتر کرد که همشو هم بیرانوند گرفت.گل نفتم روی اشتباه فروزان بود. خروجش خیلی بد بود. محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدحسن ملکی ۳۵۷۱ روز قبل یک کلام تیم ما تاکتیک و شجاعت نداشت shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۷۰ روز قبل بازی اصلا در حد استقلال نبود و یه کسایی اشتباه میکردن که ادم اصلا انتظارشو داشت .امیدوارم جبرانش کنن ... پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا