یا زهرا تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » یا زهرا علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 یا زهرا توسط علیرضا جوادیان ۳۵۸۳ روز قبل علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۵۸۳ روز قبل مردک پست که روزی نمک حیدرخورد،نعره زد برسرمادر به غرورم بر خورد،ایستادم به نوک پنجه ی پا اماحیف،دستش از روی سرم رد شد و برمادر خورد وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۸۳ روز قبل دوست عزیز اشتباه گفتی . آخر اینها آدم نیستن که ما بخواهیم بهشان برسیم . با گذشت بیش از هزاز سال هیچ انسانی نمی تواند از نظر خوی حیوانی به اینها برسد خداوند این قوم را که دشمن خاندان پبامبر..ص .. هستند لعنت کندو مطمِنا آن دنیا به سزای اعمالشان میرسند. برای سلامتی تمامی شیعیان بزرگوار .. صلوات ... میرودود سیدمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط میرودود سیدمحمدی ۳۵۸۲ روز قبل نمیدانم با چه زبانی از مادرم زهرا نویسم؟ غم؛ قلب انسانهای با شرف را که از بی شرفی های خلیفه دوم و دوستداران آن بیزار است، آتش میگیرد و زبان قاصر میشود از بیان این ماتم گران. پیشاپیش ایام فاطمیه را به محضر شیعیان بزرگوارتسلیت عرض میکنم.علی آقا ممنون که چنین مطلبی را نوشتی.التماس دعا. میرودود سیدمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط میرودود سیدمحمدی ۳۵۸۲ روز قبل فاطمهاکتفا به نامش نکنید / نشناخته توصیف مقامش نکنید.هرکس که دراو محبت زهرا نیست / علامه اگر هست سلامش نکنید.شادی روح سیدجواد ذاکر صلوات. میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۵۸۲ روز قبل من هم فرارسیدن ایام فاطمیه وشهادت خانم فاطمه زهرا( سلام الله علیها) رو به فرزند بزرگوارشان حضرت صاحب العصر و الزمان (عج) و همه شیعیان جهان خصوصا دوستان آبی دل تسلیت عرض میکنم. میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۵۸۲ روز قبل امسال اگه کسی ازم پرسید چرا جایی عید دیدنی نمیری؟ درجوابش میگم:مادرم خیلی مریضه، پهلوش شکسته،صورتش میسوزه، دستش درد میکنه به قدری که نمیتونه بلند کنه، باید کمک حالش باشم....:(السلام علیکِ یا فاطمة الزهرا(س) سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۸۲ روز قبل سلام من به مدینه به آسمان غریبش/به مسجد نبوی و آستان رفیعش/سلام من به تو ای بانویی که مرد نبردی/زغیر حادثه دیدی به یار شکوه نکردیصل الله علیک یا فاطمه الزهرا(س)ایام شهادت مادرمان تسلیت باد. shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۸۲ روز قبل فرار رسیدن ایام شهادت حضرت زهرا مرضیه (س)، بانوی دو عالم،دخت نبی بزرگوار اسلام و همسری با وفای امیر المومنان علی (ع)را برتمام مسلمین جهان بخصوص بر شیعیان وعاشقان اهل بیت عصمت وطهارت تسلیت عرض میکنیم. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا