راهنمایی تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » راهنمایی پوریا عابدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ مرداد ۱۳۸۸ ۱۵:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 راهنمایی توسط پوریا عابدی ۵۵۵۰ روز قبل من تازه عضو شدم وهیچی نمی دونم اگه کسی بتونه من رو راهنمایی کنه ممنون میشم محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۵۵۰ روز قبل سلام دوست آبی دل به سایت خودت خوش اومدی اگه اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها قسمت رو مطالعه کنی استفاده از تالار رو توضیح میده . بردیا امینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۰:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط بردیا امینی ۵۵۵۰ روز قبل خیلی خوش اومدی خیلی سخت نیست فقط کمی دقت لازمه اگه سؤال داشتی بپرس راهنماییت میکنم. اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۵۵۰ روز قبل دوست عزیز هر جا که می خوای نظری بدی کافیه گزینه پاسخ رو بزنی وهر چی دوست داشتی در مورد تیم محبوبت بنویس پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا