نظرتون درباره ی سرمربی گری صمد مرفاوی در استقلال چیه ؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » نظرتون درباره ی سرمربی گری صمد مرفاوی در استقلال چیه ؟ دانیال یاسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۷:۵۸ تعداد پاسخ ها 0 نظرتون درباره ی سرمربی گری صمد مرفاوی در استقلال چیه ؟ توسط دانیال یاسینی ۵۶۴۵ روز قبل نیلوفر رسولی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط نیلوفر رسولی ۵۶۴۵ روز قبل بابا بی خیال آقا صمد در حد و اندازه مربی گری در استقلال نیست محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۶۴۴ روز قبل خوبه خیال ما راحت کردی یدفعه بگو فوتبال نگاه نکنیم چون تکلیف معلومه !!!!!!!!! خدا بخیر کنه!!!!!!!!!! سید حامد حقیقت جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۱ فروردین ۱۳۸۸ ۲۰:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید حامد حقیقت ۵۶۴۴ روز قبل سلام بر آسمان آبی.دیگه همین مونده که صمد بیاد مربی استقلال بشه . اگه واعظ تصمیم گرفته که تیم رو ببره دسته یک صمد رو مربی میکنه. آرش وظیفه دان مقدم جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ اسفند ۱۳۸۷ ۲۱:۰۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط آرش وظیفه دان مقدم ۵۶۴۴ روز قبل بی انصافید من نمیگم صمدخان بهترین گزینه است ولی یادتون باشه با همین صمدخان هم داشتیم قهرمان میشدیم که بدلایلی قسمت نشد. مهدی کبیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۹:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی کبیری ۵۶۴۴ روز قبل ترکیب صمد و مولر به عنوان کادر فنی به روایت سینما = فیلمی با بازی لرر و هارلی با کارگردانی وودی آلن(آشتیانی).احتمالا علیزاده هم میشه ستاره تیم . دروازه بان اول تیم هم فکر کنم یک تیکه آجر بزارن بهتر از اشکان نامداری. نیلوفر رسولی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط نیلوفر رسولی ۵۶۴۴ روز قبل دوست عزیز djsnowman بسیار شوخ طبع هستید البته تمامی حرف هایتان درست بود شما حقایق را در قالب طنز عنوان نمودین من که خیلی خوشم اومد همین الان کلی خندیدم البته اگه کمی فکر کنیم با شنیدن این حقایق باید گریه کرد............ مانا کاشانی نژاد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۱:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط مانا کاشانی نژاد ۵۶۴۳ روز قبل خیلی باحال تشبیه کردید dj- ولی وای به حال ما اگه این اتفاق بیافته مهدی کبیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۹:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی کبیری ۵۶۴۳ روز قبل مرسی از لطف دوستان ولی طبق قانون کپی رایت باید اعتراف کنم اینو تو یک وبلاگ استقلالی خوندم و یک مقدار تغییرش دادم. باید از ذوق اون نویسنده تشکر کنیم. ولی در هر صورت خوشحالم که شما را شاد کردم و امیدوارم این قضیه اتفاق نیوفته تا خندمون به گریه تبدیل نشه. رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۶۴۳ روز قبل دوست عزیز djsnowman از شما به خاطر تایپ زیبایتان تشکر میکنم واقعا حرف دلم را زدی .به امید سربلندی اس اس .رضا اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۵۵۷ روز قبل مرفاوی مرفاوی حمایتت می کنیم باید در ورزشگاه این رو فریاد بزنید نه اینکه روحیه صمد رو خراب کنید پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا