چطور شد که استقلالی شدید تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » چطور شد که استقلالی شدید نواب انصاری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ دی ۱۳۸۷ ۱۹:۰۵ تعداد پاسخ ها 0 چطور شد که استقلالی شدید توسط نواب انصاری ۵۶۵۶ روز قبل مسعود کرمی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ خرداد ۱۳۸۸ ۱۳:۳۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط مسعود کرمی ۵۶۵۶ روز قبل خب تیم خوب طرفدار داره دیکه اینکه دلیل نمیخاد . اس اس با غیرت و با تعصب . بین همه ی تیم های دنیا عشق است استقلال نیلوفر رسولی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط نیلوفر رسولی ۵۶۴۹ روز قبل پدرم پرسپولیسیه تیره وقتی بچه بودم تا زبون باز کردم منو با خودش میبرد استادیوم دیدن بازی لنگی ها وای سرم میرفت انقدر همه شلوغ میکردن و حرف های بد میزدن از همون موقع از لنگ و رنگ قرمز متنفر شدم وبقیه ماجرا هومن کیانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۷:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط هومن کیانی ۵۶۴۹ روز قبل من وقتی دبستان بودم رنگ آبی را خیلی دوست داشتم . ...... و کم کم استقلالی شدم REZA VALIZADE جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۳:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط REZA VALIZADE ۵۶۴۸ روز قبل منم از رنگ ابی خوشم میومد همه بچه های محله ابی بودند منم هم رنگ جماعت شدم و افتخار میکنم یه استقلالیم رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۶۴۷ روز قبل سلام به تمام ابیدلان عزیز همه باهم برای سربلندی اس اس عزیز از خدا یاری بخوایم. یادم میاد که وقتی توی مدرسه فوتبال بازی میکردم دوست داشتم همیشه توپ را با دست بگیرم برای همین مربی ورزش من را در پست گلر استفاده میکرد .ومیگفت : تو مثل حجازی خوب روی سر بازیکنان توپ را میگیری در حالی که من در ان سن حجازی را نمیشناختم برای همین از دایم که فوتبال بازی میکرد ویک استقلالی بود سوال کردم به من درباره حجازی واستقلال ورنگ ابی برای من توضیه داد واز ان به بعد همیشه بازیهای استقلال را نگاه میکردم ودر مدرسه در تمامی مقاطع فوتبال را ادامه دادم وهمیشه هم دربازه بان بودم وحتی یک سه ماه تابستان نیز در تیم نونهالان یا نوجوانان دقیقا درست یادم نیست چه رده ای بود در تیم استقلال تهران نیز تمرین وبازی کردم ولی به علت شکستکی دوباره پام این هم در فوتبال بود دیکر ادامه ندادم . ولی به عشق اس اس همه چیز را فدای اس اس میکنم . رضا ابوالقاسم طاهری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ بهمن ۱۳۸۷ ۱۶:۵۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط ابوالقاسم طاهری ۵۶۳۱ روز قبل چون من تو لباسام اوناییکه رنگ آبی دارن بیشتر به من تناسب دارن واسه همینم استقلالی شدم البته سوای اینکه استقلال یک تیم قدیمی و خوب هست سید حامد حقیقت جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۱ فروردین ۱۳۸۸ ۲۰:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید حامد حقیقت ۵۶۲۸ روز قبل سلام بر آسمان آبی.من چطوری استقلالی شدم؟؟؟؟؟؟؟ خیلی راحت . به راحتی من استقلالی شدم محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۶۱۵ روز قبل خوب وقتی تو یه خانواده کاملا آبی زندگی میکنی چطور میتونی آبی نباشی. به قول برادرم میگه وقتی دنیا اومدی بعد اذن گفتن تو گوشت گفتم استقلال یادت نره احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۶۰۹ روز قبل من از اونجایی استقلالی شدم که برای اولین بار دریا و اسمان ابی رو دیدم . من از اون ادم هایی هستم که به استقلال تعصب خاصی دارم اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۵۸۳ روز قبل کل فامیل آبی هستن تازه دو سوم شهرمون هم استقلالیند تازه دو سوم خوزستان هم آبیند پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا