امید

آواتار سولماز برهانی
امید
توسط   سولماز برهانی   ۵۵۹۸ روز قبل

خیلی دلم گرفته اگه ارش از استقلال بره اون هم به خاطره ترس از نیمکت نشینی من می میرم!!

آواتار هومن کیانی
توسط   هومن کیانی   ۵۵۹۸ روز قبل

اصلا مگه آرش کی هستش

بگذارید بره . درسته برای استقلال زحمت کشید اما این همه موقعیت از دست داد . مهاجم باید همه ی توپ هایش رو گل کنه .

به نظر من اگه بمونه که خوبه ولی اگر بره هم اشکالی نداره . البته من فکر کنم نمیره چون به جز تیم های به درد نخور امارات کسی آرش رو نمی خواد .

آواتار hamed tohi
توسط   hamed tohi   ۵۵۹۷ روز قبل
 دوست عزیز من چه جوری دلت میاد در مورد آرش اینجوری صحبت کنی آرش که تمام تلاششو واسه قهرمانی استقلال کرد.
آواتار هومن کیانی
توسط   هومن کیانی   ۵۵۹۷ روز قبل

من که گفتم اون برای استقلال زحمت کشید . اما در آسیا دیدین که چه قدر موقعیت از دست داد . حتی یک پنالتی رو هم خراب کرد . من همه ی استقلالی ها را خیلی دوست دارم حتی آرش را هم دوست دارم ( آقای گل ) .

اما او یک مهاجم درجه ی یک نیست . شاید هنوز تجربه ی کافی نداره .

آواتار hamed tohi
توسط   hamed tohi   ۵۵۹۵ روز قبل

من با تمام وجود آرزو میکنم آرش نره.

آواتار احمد تاج
توسط   احمد تاج   ۵۵۹۴ روز قبل

درسته که آرش پارسال آقای گل شد ولی قبول کنید که مهاجم شش دانگی نیست و خیلی فرصت از دست میده تو خیلی از بازیها شانسهای مسلم گل رو از دست داد. شاهکارشم که تو بازی آخر بود که با خراب کردن پنالتی یه چند نفری رو سکته داد تا بازی تموم بشه.

ولی فکر هم نکنم از استقلال بره چون بعیده که تیمی از اروپا اونو بخواد نمیدونم چرا تو تمرینات شرکت نمیکنه .

تازه یه سال دیگه هم قرارداد داره

آواتار REZA VALIZADE
توسط   REZA VALIZADE   ۵۵۹۴ روز قبل

ارش اگه مهاجم خوبی بود باید بجای 20 گل 30 گل میزد

از اون همه فرصت که امیرخان به اون داد نهایت استفاده نکرد به نظر من

ولی بازم خوب بود

به نظر من این فصل میتونه خودشو نشون بده اگه نترسه

آواتار سید حامد حقیقت
توسط   سید حامد حقیقت   ۵۵۹۱ روز قبل
سلام بر آسمان آبی.
من هم با نظر ahmad جان موافقم . آرش بازیکن خوبی هست اما بازیکن شش دانگی نیست . اینکه بعضی از دوستان میگن اون آقای گل شده . در جواب این عزیزان باید بگم که شما خودتون موقعیت های رو که آرش از دست داده چه در لیگ آسیا چه در ایران رو با تمام گل هایی که زده با گل زنی رضا عنایتی در 4 فصل پیش مقایسه کنید.
آرش بیشتر گل هاشو در موقعیت های بالای 95% به گل تبدیل کرده و دیدیم چه موقعیت هایی رو از دست میده. من فکر میکنم اگه یکم همت کنه و از این سرعت استثنایی خودش استفاده کنه یه بازیکن خیلی بزرگ میشه.
آواتار محمد عسگری
توسط   محمد عسگری   ۵۵۹۰ روز قبل

کسانیکه طرفدار یه تیم میشن نباید خودشونه متکی به یه بازیکن یا عاشق یه بازیکن بکنن چون تو فوتبال حرفه ای هیچ چیز قابل پیش بینی نیست این بازیکنان یه سال تو این تیم هست سال بعد تو تیم رقیب مهم خود تیم که همیشه با بازیکنان مختلف ماندگاره.

آواتار احمد قدس
توسط   احمد قدس   ۵۵۸۴ روز قبل

هر بازیکن برای پیشرفت باید تیم های مختلفی رو امتحان کنه ؟

تو هم نگران نباش آرش نشد یکی دیگه

آواتار سولماز برهانی
توسط   سولماز برهانی   ۵۵۸۴ روز قبل

خب من که نگفتم ارش باید تا ابد تو استقلال بمونه فقط دلم می خواد لااقل تا اخر قراردادش بمونه بعد از اون هم در صورت داشتن پیشنهاد عالی خارجی ترانسفر بشه . چون دوستش دارم ارزومه که پیشرفت کنه و به همه ی خواسته هاش برسه دلم می خواد تو یه تیم درجه یک اروپایی توپ بزنه نه تو این تیم های مزخرف اماراتی که هم فوتبالش صدمه ببینه وهم روحیه اش، ارزو دارم که یه روزی بهترین بازیکن اسیا وحتی جهان بشه چون هم تواناییشو داره وهم لیاقتشو فقط کافیه بخواد و خودشو دست کم نگیره .

راستی من از زمانی که ارش وارد تیم محبوبم شد عاشقش نشدم ازخیلی پیشتر از اینها(زمانی که تو میلاد کرمان بازی می کرد وحتی وقتی که یه دروازه بان بود) دوستش دارم.

دیگه اینکه دلم می خواد ارش تو ایران جز برای استقلال برای تیم دیگه ای بازی نکنه.    همین...

آواتار سید حامد حقیقت
توسط   سید حامد حقیقت   ۵۵۸۴ روز قبل
سلام بر آسمان آبی.
solmazجان اینطور که معلومه شما خیلی خوب آرش رو می شناسید . مگه شما هم اهل کرمان هستید؟ تا اون جایی که من اطلاع دارم آرش بچه ی کرمان هست. اینکه گفتین آرش دروازه بان بوده شوخی میکنین یا واقعاَ با این قدش توی دروازه می ایستاده؟
آواتار سولماز برهانی
توسط   سولماز برهانی   ۵۵۸۰ روز قبل

hamed.tooptiisعزیز: کدوم شوخی من جدی گفتم ،ارش دروازه بان اول تیم میلاد کرمان وتیم منتخب نونهالان کرمان بود حتی به تیم ملی نونهالان هم دعوت شد جواب اون یکی سوالت رو هم به خودت ایمیل می زنم.

آواتار اسماعیل شریفی
توسط   اسماعیل شریفی   ۵۵۵۸ روز قبل
دوست عزیز آرش آقای گل ایران شده درست نیست این حرفها رو درباره بازیکنان تیم محبوبت بزنی