از نمره 20 به مرفاوی شما چه نمره ای می دهید تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » از نمره 20 به مرفاوی شما چه نمره ای می دهید نواب انصاری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ دی ۱۳۸۷ ۱۹:۰۵ تعداد پاسخ ها 0 از نمره 20 به مرفاوی شما چه نمره ای می دهید توسط نواب انصاری ۵۶۳۳ روز قبل مسعود کرمی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ خرداد ۱۳۸۸ ۱۳:۳۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط مسعود کرمی ۵۶۳۳ روز قبل الا مربی تیم صمد مرفاویه پس باید ازش حمایت کنیم تا تفرقه به وجود نیاد و باز هم مثل همیشه از سر مربی دفاع کنیم من که نمره قبولی رو به خاطر احترام به استقلال به مربی تیمم میدم محمد رضا افشارپور جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۰۹:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رضا افشارپور ۵۶۳۳ روز قبل نمره 17 مهدی کبیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۹:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی کبیری ۵۶۳۳ روز قبل ببخشید شما به چی نمره دادید؟! معمولا اول امتحان میگیرن بعد نمره میدن. بزارید ببینیم چجوری گند میزنه به تیم بعد بهش نمره بدیم. فضل الله نوری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۶:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط فضل الله نوری ۵۶۳۲ روز قبل اگه نمره 2سال پیششوبخواید 8 م کن.... جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ اسفند ۱۳۸۷ ۱۷:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط م کن.... ۵۶۳۲ روز قبل نمره 5 به دو سال پیششاگر فصل آینده 1 تا3 یشه بهش میدم 15اگر بین 4 تا 7 بشه بهش میدم 10از این پائین تر که دیگه اصلا بازی ها رو نگاه نمی کنم و دعا به جون خانواده آشتیانی می کنم علیرضا اروجی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۰۷:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا اروجی ۵۶۳۲ روز قبل 16 سید حامد حقیقت جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۱ فروردین ۱۳۸۸ ۲۰:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید حامد حقیقت ۵۶۳۲ روز قبل سلام بر آسمان آبی.راسیتش من هنوز ازش امتحان نگرفتم که بتونم بهش نمره بدم ولی اینطور که از سوابقش اطلاع دارم فکر میکنم که مشروط بشه. سولماز برهانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۱:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط سولماز برهانی ۵۶۳۱ روز قبل 9/75 با تبصره :10 مسعود کرمی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ خرداد ۱۳۸۸ ۱۳:۳۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط مسعود کرمی ۵۶۳۱ روز قبل بین همه تیم های دنیا عشق است استقلال مهدی کبیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۹:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی کبیری ۵۶۳۱ روز قبل شما به دو فصل پیشش نمره دادید, ولی میگن تو این دو سال درس خون شده و معلم خصوصی گرفته, با این حال من یکی اصلا حاضر نیستم برگشو تصحیح کنم چه برسه به نمره دادن. hamed tohi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ خرداد ۱۳۸۸ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط hamed tohi ۵۶۲۹ روز قبل حتی اگه آقا صمد بد باشه ما استقلالی ها باید به خاطر تیممون ازش طرفداری کنیم تا سرنوشتمون مثل سرنوشت پیروزی تو لیگ هشتم نشه. من بالاترین نمره رو میدم. hamed tohi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ خرداد ۱۳۸۸ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط hamed tohi ۵۶۲۹ روز قبل حتی اگه آقا صمد بد باشه ما استقلالی ها باید به خاطر تیممون ازش طرفداری کنیم تا سرنوشتمون مثل سرنوشت پیروزی تو لیگ هشتم نشه. من بالاترین نمره رو میدم. 2بار فرستادم تاثیر حرفم بیشتر شه ، فکر نکنین اشتباه کردم. هومن کیانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۷:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط هومن کیانی ۵۶۲۹ روز قبل شاید صمد بی تجربه باشه ولی باید بهش وقت داد شاید بتونه یه کاری بکنه . انشاالله که موفق باشه . سید حامد حقیقت جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۱ فروردین ۱۳۸۸ ۲۰:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید حامد حقیقت ۵۶۲۷ روز قبل سلام بر آسمان آبی.من با نظر homi اصلاَ موافق نیستم . آخه مگه یه موضوع رو چند بار باید تجربه کرد و هر بار درش شکست بخوریم. آخه پس ما کی می خواهیم از اتفاقات گذشته درس عبرت بگیریم ، هر بار یه مسیر رو چند بار امتحان کردیم و دیگران هم چندین بار امتحان کردن و به نتیجه نرسیدن چه لزومی داره باز این رو تکرار کنیم. (( عاقل کسی است که از سر گذشت دیگران درس عبرت بگیرد)) سولماز برهانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۱:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط سولماز برهانی ۵۶۲۴ روز قبل سلام من با نظر اقا حامد کاملا موافقم تاریخ مصرف صمد اقا خیلی وقته تموم شده!! احمد تاج جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ خرداد ۱۳۸۸ ۲۱:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد تاج ۵۶۱۶ روز قبل اون سال هم که صمد به عنوان سرمربی بود یه کسی مثل امیر قلعه نوعی به عنوان رئیس سازمان فوتبال همه چیز رو زیر نظر داشت و حمایتش میکرد اما امسال چی. دیگه از این خبرا نیست. باور کنید صمد در حد استقلال نیست. ابوالقاسم طاهری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ بهمن ۱۳۸۷ ۱۶:۵۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط ابوالقاسم طاهری ۵۶۰۶ روز قبل نمرش منفی بی نهایت حمید شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۱:۱۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط حمید شریفی ۵۶۰۰ روز قبل به نظر من گزیده شدن از یه سوراخ اونم 2 بار درست نیست صمد جواب اعتناد قبلی رو خوب نداد و با اخلاقی که ازش سراغ داریم بعید میدونم چیزی به دونستههاش اضافه شده باشه اما اگه موفق نشه بیشتر از اون واعظ مقصر که با لج و لج بازی بچه گونش تیم تو این شرایط انداخته اما امیدوارم موفق بشه و نمره 15-16 بگیره حداقل نخواستیم مثل امیر خان 19 یا 20 بگیره به 15 راضیم ازش دانیال یاسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۷:۵۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط دانیال یاسینی ۵۵۷۸ روز قبل امسال هم گند میزنه نمره : 0 احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۵۷۸ روز قبل 10 seyed yaghobi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ تیر ۱۳۸۸ ۱۳:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط seyed yaghobi ۵۵۷۸ روز قبل 12 REZA VALIZADE جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۳:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط REZA VALIZADE ۵۵۷۸ روز قبل من به صمد خان 19 میدم کاربر ناشناس جنسیت مذکر کشور نقش ها تاریخ ثبت نام ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۴:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاربر ناشناس ۵۵۷۷ روز قبل نمره 20 برای استقلال بعد از امتحان پس دادن صمد به اون هم نمره می دیم . اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۵۵۹ روز قبل من به خاطر عملکرد دو فصل پیش و تعصبش نمره 15 بهش می دم ودعا میکنم موفق بشه اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۵۵۹ روز قبل نوشته شده توسط: اسماعیل شریفی من به خاطر عملکرد دو فصل پیش و تعصبش نمره 15 بهش می دم ودعا میکنم موفق بشهشاگرد ژنراله پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا