شما فکر میکنید استقلال با مرفاوی تو لیگ بعدی چندم میشه؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » شما فکر میکنید استقلال با مرفاوی تو لیگ بعدی چندم میشه؟ hamed tohi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ خرداد ۱۳۸۸ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 شما فکر میکنید استقلال با مرفاوی تو لیگ بعدی چندم میشه؟ توسط hamed tohi ۵۶۴۵ روز قبل شما فکر میکنید استقلال با مرفاوی تو لیگ بعدی چندم میشه؟ هومن کیانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۷:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط هومن کیانی ۵۶۴۵ روز قبل سهمیه آسیا را که حتما به دست میاره احمد تاج جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ خرداد ۱۳۸۸ ۲۱:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد تاج ۵۶۴۱ روز قبل درسته که بازیکنای خوبی داره میگیره .ولی فکر نکنم با صمد به جایی برسیم. البته آدم به امید زندست.شایدم... hamed tohi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ خرداد ۱۳۸۸ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط hamed tohi ۵۶۳۸ روز قبل منم با homi2 موافقم حداقل سهمیه آسیا رو میگیریم. ابوالقاسم طاهری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ بهمن ۱۳۸۷ ۱۶:۵۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط ابوالقاسم طاهری ۵۶۳۱ روز قبل با توجه به سابقه صمد اگه تو لیگ برتر بمونیم شانس آوردیم hamed tohi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ خرداد ۱۳۸۸ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط hamed tohi ۵۶۲۱ روز قبل به نظر من میریم واسه قهرمانی مجدد البته با تعویض مرفاوی سید حامد حقیقت جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۱ فروردین ۱۳۸۸ ۲۰:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید حامد حقیقت ۵۶۱۷ روز قبل سلام بر آسمان آبی.تنها کاری که از دست من بر میاد اینه که آرزوی موفقیت و قهرمانی برای تیم محبوبم داشته باشم. محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۶۱۵ روز قبل به لنگی ها نبازیم هرچی شد شد امسال رو تحمل میکنم من فکر کنم ششم بشیم البته آرزوی موفقیت برای استقلال میکنم . احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۶۰۹ روز قبل اول REZA VALIZADE جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۳:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط REZA VALIZADE ۵۶۰۸ روز قبل به نظر من که صمد خیلی خوبه صددرصد سهمیه اسیا رو میگیریم اگه هم یه کم خوش شانس باشیم قهرمان میشیم شما خیلی زود قضاوت میکنید که این همه بد بین به صمد نباشید استقلال اولین تیمی میشه که دو فصل پی در پی قهرمان میشه مانا کاشانی نژاد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۱:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط مانا کاشانی نژاد ۵۵۸۶ روز قبل دوم یا سوم - سهمیه را قطعا می گیریم اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۵۸۶ روز قبل به نظر من در لیگ قهرمان می شود ولی در آسیا نتیجه خوبی به دست نمی آورد. محمد رضا افشارپور جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۰۹:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رضا افشارپور ۵۵۸۴ روز قبل واقعآ از شمااستقلالیا بعیدبود این نظرات رو بدین.مگه تیم چه مشکلی داره؟مگه همین صمد نبود که با مهره های کم تر مقام چهارم رو گرفت.تازه امسال تیم از همه لحاظ تکمیله.هم بازیکنا و هم کادر فنی .لطفآ امیدوارانه تر نظر بدین اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۵۸۴ روز قبل دوست عزیزما که همه می گیم استقلال قهرمان می شه ولی در آسیا وضعیت فرق می کنه ما هم مثل شما دعا می کنیم استقلال قهرمان جهان بشه در ضمن مرفاوی مربی خوبیه کسی که نمی گه مر فاوی بده اگه یه موقه نظری هم می دیم از شناختی که نسبت به فوتبال ایران داریم این نظرها رو می دیم پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا