یکسال بدون فرهاد تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » یکسال بدون فرهاد لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 یکسال بدون فرهاد توسط لیلا جوکار ۳۶۸۱ روز قبل فردا 7 آبان یکسال از روز خداحافظی کاپیتان محبوب استقلالیها میگذره. من میدونم با همه اینی که شاید بعضی ها فراموش کردن اما بیشتر طرفدارای کاپیتان هنوز یادشون هست بازی با مس کرمان توی ورزشگاه خالی آزادی جایی که خیلی از طرفدارا با تیم قهر بودن و سکوهای خالی ورزشگاه شاهد خدا حافظی 7 محبوب بود.اون موقع بود که شایدتعداد زیادی از نرفتن به ورزشگاه پشیمان شده بودن اما دیگه دیر شد و فرهاد در یک غروب پاییزی با غربت از تیم محبوبش خداحافظی کرد. از همین جا براش آرزوی سلامتی و سربلندی دارم کسی که کابوس شب و روز لنگیها و بقیه تیمها بوده و هست....این چند تا عکس هرچند اشک رو دوباره به چشمامون میاره واسه یادآوری اون روز میزارم... 7 محبوب استقلال یادت بخیر.... لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۶۸۱ روز قبل لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۶۸۱ روز قبل علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۶۸۱ روز قبل چون عادت ماست که فقط پهلوان زنده را عشق است و بازیکنا فقط تا زمانی که برای تیم بازی میکنند را عاشقانه دوست داریم امیدوارم استقلالیها سنت شکنی کنند و نه فرهاد بلکه همه بازیکنانی که روزی برای استقلال زحمت کشیدند را همیشه یاد کنند و آنها را همچون گنجی بر دفتر خاطراتشان نگه دارند که زیبایی فوتبال و زندگی همین حاطرات زیباست شاید تکرار شدنی نباشد شعار آی بدو یا آهای فرهاد مجیدی ولی حفظ این خاطرات شاید زیباتر از خود آن باشد به امید بهترینها برای همه اسطوره های آبی بخصوص فرهاد که در قلب هواداران این نسل جایگاهی ویژه دارد و با تشکر خاص از شما به خاطر این یاداوری زیبا ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۶۸۱ روز قبل لیلا جون یاد آوری خوبی بود البته تلخ بود برای من خیلی زیاد یاد پارسال افتادم که بازی با مس کرمان که فرهاد پیراهنشو وسط زمین در آورد یکی دیگه از دوستای عزیزم تو همین سایت برام اس زد این داره چیکار میکنه؟؟؟؟؟؟؟و واقعا لحظه بدی بود اونطور غریبانه ماها که خیلی طرفدارش بودیم هنوز از شوک در نیومدیم ولی ای کاش تو برنامه نود نمیرفت....با اینکه دلم واسش خیلی تنگ شده بود ولی دوست نداشتم تو اون برنامه به اون شکل با فردوسی پور صحبت کنه البته جای این بحث اینجا نبود ولی دوست داشتم بگمدر هر صورت برای من فرهاد بهترینه و با این تاپیکت وافعا دلم گرفت علیرضا موسوی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۸:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا موسوی ۳۶۸۱ روز قبل به نظرم خیلی خوب شد رفت تو برنامه نود چون وقتش بود که دیگه جواب پررو بازی های عادلو بده و با اون حرفهاش واسه همیشه عادلو شکست داد.... فرهاد مجیدی دوستت داریم مااااا دوستت داریم ما میرودود سیدمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط میرودود سیدمحمدی ۳۶۸۱ روز قبل خواهشا این همه فرهاد رو بالا نبرید.بعضی کارهاش تو استقلال خوب نبوده. ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۶۸۰ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا موسوی به نظرم خیلی خوب شد رفت تو برنامه نود چون وقتش بود که دیگه جواب پررو بازی های عادلو بده و با اون حرفهاش واسه همیشه عادلو شکست داد.... فرهاد مجیدی دوستت داریم مااااا دوستت داریم ما این نظر شماست و قابل احترام منظور من یک سری صحبتهای دیگه اش بود ما هم نگفتیم دوسش نداریم اون یکی از اسطوره های استقلاله و برای من دوست داشتنی ترین جواد نوبخت هروی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط جواد نوبخت هروی ۳۶۸۰ روز قبل نوشته شده توسط: میرودود سیدمحمدی خواهشا این همه فرهاد رو بالا نبرید.بعضی کارهاش تو استقلال خوب نبوده.[/quoteبه توچه میرودود سیدمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط میرودود سیدمحمدی ۳۶۸۰ روز قبل به من چه؟ این فرهادی که سنگشو به سینت میزنی کم ضربه نزده به تیمت.البته اگه استقلالی باشی. علیرضا موسوی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۸:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا موسوی ۳۶۷۹ روز قبل ما سنگ فرهادو به سینه میزنیم چون قاتل لنگیاست،چون کابوس شبهای لنگیاست،چون..... shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۶۷۹ روز قبل سنگ فرهادو به سینه نزنیم سنگ کیو به سینه بزنیم دقیقا???? zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۶۷۹ روز قبل نوشته شده توسط: میرودود سیدمحمدی به من چه؟ این فرهادی که سنگشو به سینت میزنی کم ضربه نزده به تیمت.البته اگه استقلالی باشی.شما لازم نیست به خودت زحمت بدی و در مورد کاپـــــــــــیــــــــتان فرهـــــــــــــادمون اینطوری حرف بزنی....یک استقلالی واقعی هیـــــــــــچ وقت در مورد کسانی که واسه تیمش زحمت کشیدن اینطوری حرف نمیزنه....گیریم که ضربه زده باشه که مطمئنم نزده ولی با این وجودم خوبی هاش و سود هایی که بهمون رسونده بیشتر از ضررشه...پس حق داریم سنگشو به سینه بزنیم میرودود سیدمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط میرودود سیدمحمدی ۳۶۷۹ روز قبل هرجور که راحتید.... خواستید سنگو به دست وپاهاتون هم بزنید................ zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۶۷۹ روز قبل نوشته شده توسط: میرودود سیدمحمدی هرجور که راحتید.... خواستید سنگو به دست وپاهاتون هم بزنید................حتما shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۶۷۸ روز قبل نوشته شده توسط: میرودود سیدمحمدی هرجور که راحتید.... خواستید سنگو به دست وپاهاتون هم بزنید................ما این سنگو به دست و پا مون نمیزنیم تو سر لنگیا میزنیم .... noyan gh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۳:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط noyan gh ۳۶۷۷ روز قبل نوشته شده توسط: میرودود سیدمحمدی خواهشا این همه فرهاد رو بالا نبرید.بعضی کارهاش تو استقلال خوب نبوده.داداش تو نیمه خالی لیوان زندگی میکنی , خوش میگذره ؟؟؟؟الان میخوای چیو ثابت کنی اینجا ?یعنی فرهاد بدی هاش بیش تر از خوبی هاش بوده ؟؟؟؟؟ علیرضا موسوی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۸:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا موسوی ۳۶۷۷ روز قبل نویان راست میگه.من نمیدونم چرا بعضی ها اصرار دارن بحثی رو که هیچ اعتباری نداره رو هی کشش بدن.حالا فرهاد گذاشت رفت.تازه یه مقطعی از فصل رفت که استقلال میتونست جایگزین پیدا کنه واسش(البته هیچکی فرهاد نمیشه)ولی به هر دلایلی که بود رفت.جدا از این حرفها فرهاد واقعا واسه استقلال زحمت کشید،تو این چند سال تو تمام موفقیت های استقلال مهره اصلی بود.خاطرات بسیار شیرین و جاودانه ای واسه استقلالی ها به جا گذاشت.کم لطفیه اگه بخوایم راجب فرهاد از این بحث ها کنیم.... زنده باد 7 مقدس لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۶۷۶ روز قبل همه بازیکنایی که حتی یک روز برای استقلال زحمت کشیدن قابل احترامن کاپیتان فرهاد که دیگه جای خودشو داره ...بهتر همیشه رفتارها و کارای بقیه رو منفی نگاه نکنیم.... لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۶۷۶ روز قبل از ساحره جوون یا دوستان دیگه بابت ناراحتیشون عذر خواهی میکنم قصدم یادآوری قصه کاپیتان فرهاد بود. بازم ببخشید سید محسن رئیس السادات جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید محسن رئیس السادات ۳۶۷۵ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 [quote=1660234174]به من چه؟ این فرهادی که سنگشو به سینت میزنی کم ضربه نزده به تیمت.البته اگه استقلالی باشی.شما لازم نیست به خودت زحمت بدی و در مورد کاپـــــــــــیــــــــتان فرهـــــــــــــادمون اینطوری حرف بزنی....یک استقلالی واقعی هیـــــــــــچ وقت در مورد کسانی که واسه تیمش زحمت کشیدن اینطوری حرف نمیزنه....گیریم که ضربه زده باشه که مطمئنم نزده ولی با این وجودم خوبی هاش و سود هایی که بهمون رسونده بیشتر از ضررشه...پس حق داریم سنگشو به سینه بزنیمدرسته هرکس که برای تیم زحمت کشیده قابل احترام هست .سید هم یک استقلالی هستش و فرهاد رو هم دوست داره و حرفشون اینه که میگن نباید فرهاد اونموقع که استقلال بهش نیاز داشت میرفت.زنده باد استقلال و استقلالی محمد میلاد خراسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد میلاد خراسانی ۳۶۷۵ روز قبل دوست عزیز من هم از دست فرهاد ناراحت شدم بابت رفتن هایش از استقلال ولی بابت لحظه های شادی که برایم خلق کرد در بازی هایی که برای استقلال کرد ازش ممنونم و عاشقانه دوستش دارم و به عشق فرهاد و کریس نام پرو فایلم رو سون 7777 گذاشتم و بهش احترام میذارم .البته بنظر شما هم ا پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا