ی سلام کوتاه تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » ی سلام کوتاه سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 ی سلام کوتاه توسط سعید آقامحمدی ۳۷۴۲ روز قبل سلام به دوستان . خوب . درسته که الان خیلی هاتون میگین چند وقتیه نیستم. من چون درگیر کنکور هستم و وقت کافی رو ندارم که در خدمت شما عزیزان باشم .به خاطر همین شاید نتونم بهتون سر بزنم و تو نظر سنجی هاتون شرکت کنم . البته من گهگداری تو اینستا گرام هستم .اگه خواستین من اونجا هستم واسم پروفایلم هست :saeed.esteghlal.players ممنون میشم سربزنید.برادر کوچک شما سعید رسول موگویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۴:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رسول موگویی ۳۷۴۱ روز قبل امیدوارم موفق باشی . shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۷۴۰ روز قبل نوشته شده توسط: رسول موگویی امیدوارم موفق باشی . علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۷۴۰ روز قبل سلام سعید جان بهترین تصمیم را گرفتی و شاید همین یک سال تلاش و سختی برای رسیدن به موفقیت تاوان زیادی نباشد پس فقط به موفقیت فکر کن تا به امید خدا سال آینده یک هوادار آبی با رتبه تک رقمی در تالار داشته باشیم مهرداد پدرام جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهرداد پدرام ۳۷۴۰ روز قبل آقا سعید طرفدارای استقلال افرادی باسواد و با کلاس هستند و باعث افتخار هست شما با تلاش وکوششی که از خودتون نشون بدین سال آینده در یکی از بهترین دانشگاههای کشور مشغول به تحصیل باشین و از خدا برات آرزوی موفقیت در کنکور را دارم سید محسن رئیس السادات جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید محسن رئیس السادات ۳۷۴۰ روز قبل نوشته شده توسط: مهرداد پدرام آقا سعید طرفدارای استقلال افرادی باسواد و با کلاس هستند و باعث افتخار هست شما با تلاش وکوششی که از خودتون نشون بدین سال آینده در یکی از بهترین دانشگاههای کشور مشغول به تحصیل باشین و از خدا برات آرزوی موفقیت در کنکور را دارممن هم برات ارزوی موفقعیت میکنم ولی اقا سعید هر وقت تونستی یه سر به سایت و تالارها بزن.ممنون احسانه رئیس السادات جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۲۱:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط احسانه رئیس السادات ۳۷۳۹ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا جوادیان سلام سعید جان بهترین تصمیم را گرفتی و شاید همین یک سال تلاش و سختی برای رسیدن به موفقیت تاوان زیادی نباشد پس فقط به موفقیت فکر کن تا به امید خدا سال آینده یک هوادار آبی با رتبه تک رقمی در تالار داشته باشیم انششششششششششششششششششششششششااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۷۳۶ روز قبل به به داش سعید خودمونچه عجب مشرف فرمودین.... موفق باشی سعیدجانان شاء الله که با کسب رتبه خوب وارد دانشگاه میشی و از اونجا با وای فای رایگان میای تالار و پست میذاری:Dیاعلی مدد noyan gh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۳:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط noyan gh ۳۷۳۶ روز قبل موفق باشی داداش .... پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا