استقلال تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » استقلال پوریا کریمی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ شهریور ۱۳۹۳ ۱۵:۲۳ تعداد پاسخ ها 0 استقلال توسط پوریا کریمی ۳۷۴۷ روز قبل لطفا ویدئو بازی استقلال شیراک را در سایت قرار دهید مهرداد پدرام جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهرداد پدرام ۳۷۴۱ روز قبل بازی دیروز استقلال رو ندیدم لطفا بگین بچه ها چطور بودن سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۷۴۱ روز قبل نوشته شده توسط: مهرداد پدرام بازی دیروز استقلال رو ندیدم لطفا بگین بچه ها چطور بودن من از دقیقه 75 به بعد دیدم.تیم حریف خیلی خوب دفاع میکرد.مهاجمامونم مثل همیشه موقعیت خراب میکردن.فک کنم بشترین تلاشو خسرو داشت.فروزانم چن تا سیو خوب داشت. مهرداد پدرام جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهرداد پدرام ۳۷۴۰ روز قبل ممنون از گزارش مختصر ومفید شما سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۷۴۰ روز قبل نوشته شده توسط: مهرداد پدرام ممنون از گزارش مختصر ومفید شما خواهش میکنم. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا