تهدید کرار به جدایی تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » تهدید کرار به جدایی رسول موگویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۴:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 تهدید کرار به جدایی توسط رسول موگویی ۳۷۴۸ روز قبل جاسم کرار گفت اگر وضعیت اینگونه باشد دیگر به ایران بر نمی گردم و میگویم خدا حافظ استقلال . او گفت از تیم های زیادی از ایران و عراق و امارات پیشنهاد دارم . وی ادامه داد از صبح تا غروب در اداره ی مالیات بودم و باشگاه هم به من کمکی نکرد و مجبور شدم ماشینم را بفروشم تا مالیاتم را بدهم . او گفت به خاطر مالیات از اردوی تیم ملی کشورم جا ماندم و این باعث می شود از چشم هم وطنانم بیفتم . لازم به ذکر است که کرار هم اکنون در نجف است . به هر حال امیدواریم که او در تیم بماند چون اگر خدایی نکرده از تیم جدا شود استقلال به مشکل می خورد . تقی مهدی بیگی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ مهر ۱۳۹۳ ۱۴:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط تقی مهدی بیگی ۳۷۴۸ روز قبل چکار میشه کرد فوتبال بی ستاره ایران است خدائیش یه زمانی چقدر بازیکن تکنیکی داشتیم. جباری کجایی تقی مهدی بیگی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ مهر ۱۳۹۳ ۱۴:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط تقی مهدی بیگی ۳۷۴۸ روز قبل در ضمن همه چیز دیمی شده بازیکن خارجی که نباید واسه خروج این همه مشکل داشته باشه مردیم از بس دروغ شنیدیم zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۷۴۸ روز قبل نوشته شده توسط: تقی مهدی بیگی نه نمیره خودش گفته از روی عصبانیت اون حرفارو زده... سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۷۴۸ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 نه نمیره خودش گفته از روی عصبانیت اون حرفارو زده...خدا رو شکر... علی دوستی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۳ ۲۲:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی دوستی ۳۷۴۵ روز قبل کجا میخواد بهتر از ایجا.حالا هم که گفته میمونه. وقتی کریمی میشه اسطوره خداحافظی میکنه فرداش میاد بازی میکنه بازیکنای خارجیم فکر میکنه همه این جورین پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا