لنگ- سپاهان تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » لنگ- سپاهان علی دوستی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۳ ۲۲:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 لنگ- سپاهان توسط علی دوستی ۳۷۵۶ روز قبل یکی اب قند بدست لنگیا واااااااااااااااااااااای وااااااااااااااااااااااااااااااااای وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای ای لنگیییییییییییییییییییییییا پایین پایین پاییییییییییییییییییییییینحال کردم علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۷۵۶ روز قبل بااینکه برای ما بهتر بود مساوی بشه یا پرسپولیس ببره چون سپاهان رقیب ماست ولی کلا باخت جذابی بود اونم تو دقایق آخر خیلی چسبید در ضمن خلعتبزی بازیکن سابق قرمزا حرکاتش جالب بود چقدر عشق و غیرت به تیم سابقش که با اون همه سروصدا بهش پیوست داشت حالا بازی برگشتشون تو تهران پر از حاشیه میشه محمد میلاد خراسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد میلاد خراسانی ۳۷۵۶ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا جوادیان بااینکه برای ما بهتر بود مساوی بشه یا پرسپولیس ببره چون سپاهان رقیب ماست ولی کلا باخت جذابی بود اونم تو دقایق آخر خیلی چسبید در ضمن خلعتبزی بازیکن سابق قرمزا حرکاتش جالب بود چقدر عشق و غیرت به تیم سابقش که با اون همه سروصدا بهش پیوست داشت حالا بازی برگشتشون تو تهران پر از حاشیه میشهاره اون حرکت اقای خلعتبری خیلی جالب بود .لنگیای بدبخت چقدر تشویقش میکردن .البته خودشون مقصرن .یادم میاد اولین بازی خل اکبری هنوز بازی نکرده بود چقدر تشویقش کردن .چقدر پول دادن اوردنش .به قول دوستان لذتی که در باخت لنگ هست ................در برد استقلال نیز هست مهرداد پدرام جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهرداد پدرام ۳۷۵۶ روز قبل لنگ پلیس فقط با باختنش حال میکنم بس محمد همراه جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد همراه ۳۷۵۶ روز قبل نوشته شده توسط: مهرداد پدرام لنگ پلیس فقط با باختنش حال میکنم بسمن هم همینطور چوبله ایا سولاخ شدن سولاخ مرضیه باب غاری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۲۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه باب غاری ۳۷۵۵ روز قبل نوشته شده توسط: محمد همراه [quote=mehrdadpedram]لنگ پلیس فقط با باختنش حال میکنم بسمن هم همینطور چوبله ایا سولاخ شدن سولاخ سید محمد ریس زاده جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید محمد ریس زاده ۳۷۵۳ روز قبل نوشته شده توسط: مرضیه باب غاری [quote=CHOOOBLE4444][quote=mehrdadpedram]لنگ پلیس فقط با باختنش حال میکنم بسمن هم همینطور چوبله ایا سولاخ شدن سولاخ اه اه اه اه سولاخ شدن اونهم دقیقه 94-حرکت خل انتری از گل بیشتر اتیششون زد . حسن همراه جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۲۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن همراه ۳۷۵۲ روز قبل نوشته شده توسط: سید محمد ریس زاده [quote=LONG@SOORAKH4444][quote=CHOOOBLE4444][quote=mehrdadpedram]لنگ پلیس فقط با باختنش حال میکنم بسمن هم همینطور چوبله ایا سولاخ شدن سولاخ اه اه اه اه سولاخ شدن اونهم دقیقه 94-حرکت خل انتری از گل بیشتر اتیششون زد . پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا