من برگشتم تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » من برگشتم حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 من برگشتم توسط حسین امیری ۳۷۷۳ روز قبل سلام دوستان.من برگشتم.نمیدونم کسی منو یادشه یه نه.به هر حال سلام دوستان آبی پوش zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۷۷۳ روز قبل سلام....واقعا خوش اومدین من که خیییییلی خوشحال شدم....مگه میشه شمارو یادمون نباشه...یه جورایی پایه گذار جنگجویان آسمان آبی بودین....با اون عکسای فوق العادتون....بازم خوش اومدین آقای حسین امیری یا به قول دوستاتون امیرحسین! علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۷۷۳ روز قبل سلام حسین آقا خوش آمدی به سایت باشگاه خودت امیدوارم با همدلی و همفکری همه دوستان امسال تالارهایی جذاب و پر محتوا داشته باشیم ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۷۷۳ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 سلام....واقعا خوش اومدین من که خیییییلی خوشحال شدم....مگه میشه شمارو یادمون نباشه...یه جورایی پایه گذار جنگجویان آسمان آبی بودین....با اون عکسای فوق العادتون....بازم خوش اومدین آقای حسین امیری یا به قول دوستاتون امیرحسین! لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۷۷۳ روز قبل سلام اقای امیر حسین...خوش اومدین خبری ازتون نبود؟؟؟حالا ایشاله که خیر بوده. محمد میلاد خراسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد میلاد خراسانی ۳۷۷۳ روز قبل دوست خوق امیر حسین *من شما رو نمیشناسم چون دوسه ماه بیشتر نیست که در سایت عضو شدم با تو جه به خوش امدگویی گرم دوستان قدیمی سایت معلومه که فعال بودید و و مورد احترام .ممنون که برگشتی من هم خوشحال شدم من عضو جدید هستم .دوست آبی خوش امدید امیدوارم از حضور گرم شما در سایت لذت ببریم و از نظرات خوب شما استفاده کنیم دوستدارت میلاد سون خوش امدی خوش امدی محمد میلاد خراسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد میلاد خراسانی ۳۷۷۳ روز قبل دوست خوق امیر حسین *من شما رو نمیشناسم چون دوسه ماه بیشتر نیست که در سایت عضو شدم با تو جه به خوش امدگویی گرم دوستان قدیمی سایت معلومه که فعال بودید و و مورد احترام .ممنون که برگشتی من هم خوشحال شدم من عضو جدید هستم .دوست آبی خوش امدید امیدوارم از حضور گرم شما در سایت لذت ببریم و از نظرات خوب شما استفاده کنیم دوستدارت میلاد سون خوش امدی خوش امدی حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۳۷۷۳ روز قبل خوشحالم که یکی از اعضای خوب و فعال سایت برگشته fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۷۷۳ روز قبل مگه میشه یادمون نباشه!!کی عکسای شمارو یادش میره!!خوش اومدین!! افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۷۷۳ روز قبل خوش اومدین دلتنگ تایپیکهای ناب تون شده بودیم خوشحالمون کردین سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۷۷۳ روز قبل خوش اومدی . چند وقتی بود ازت خبری نبود پسر؟؟؟ سید محسن رئیس السادات جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید محسن رئیس السادات ۳۷۷۲ روز قبل سلام دوستان.من برگشتم.نمیدونم کسی منو یادشه یه نه.به هر حال سلام دوستان آبی پوشسلام امیرحسین جان خوبی داداش .خیلی خوش امدی .من هم خیلی خوشحال شدم .خیلی دلم برا خودت و تاپیک هات تنگ شده بود البته تاپیک جنگجویان ابی را دوستان به یاد شما ادامه دادن *ولی جات خیلی خالی بود .خوش امدی داداش خوبم امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۷۷۲ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 سلام....واقعا خوش اومدین من که خیییییلی خوشحال شدم....مگه میشه شمارو یادمون نباشه...یه جورایی پایه گذار جنگجویان آسمان آبی بودین....با اون عکسای فوق العادتون....بازم خوش اومدین آقای حسین امیری یا به قول دوستاتون امیرحسین! سید محسن رئیس السادات جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید محسن رئیس السادات ۳۷۷۰ روز قبل امیر حسین کم پیدایی ؟؟؟؟چرا کم میایی توی سایت ؟؟؟؟ حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین امیری ۳۷۶۱ روز قبل دوستان به خدا شرمنده همتونم.واسه کنکور کارشناسی میخوندم و خداروشکر باهنر شیراز قبول شدم.منتظر باشید به قول حاجی بمب بترکونیم باهم.باور کنید انتظار این استقبال رو نداشتم.حالا خودمو مسئول میدونم.مخلص همتونم هستم.به امید روز های روشن سید محسن رئیس السادات جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید محسن رئیس السادات ۳۷۶۱ روز قبل نوشته شده توسط: حسین امیری دوستان به خدا شرمنده همتونم.واسه کنکور کارشناسی میخوندم و خداروشکر باهنر شیراز قبول شدم.منتظر باشید به قول حاجی بمب بترکونیم باهم.باور کنید انتظار این استقبال رو نداشتم.حالا خودمو مسئول میدونم.مخلص همتونم هستم.به امید روز های روشنfدشمن ات شرمنده باشه ./به سلامتی/ ایشااااا در تمام مراحل زندگیت موفق باشی امیر حسین عزیز به امید قهرمانی استقلال رسول موگویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۴:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رسول موگویی ۳۷۶۱ روز قبل سلام دوست عزیز من هم رسول هستم و تازه ثبت نام کرده ام . حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین امیری ۳۷۶۱ روز قبل خوش اومدی رسول جان.امیدوارم هر جا هستی حالت خوب باشه. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا