کی رشی پور دوباره ...... تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » کی رشی پور دوباره ...... محمد میلاد خراسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 کی رشی پور دوباره ...... توسط محمد میلاد خراسانی ۳۷۶۷ روز قبل دیشب در برنامه نود لنگ دوباره اقای کی رشی پور ضایع شد .اینبار توسط اکبر محمدی مربی پیشین تیم فوتبال امید ضابع شد .اکبر محمدی به محض اینکه اومد روی خط گفت :دوساعت است که من منتظرم و شما بعد از دوساعت که از برنامه رفته به من وقت دادید تادرباره تیم امید صحبت کنم .بگذریم شما بشدت ما رو مورد انتقاد قرار دادیدو حسابی من رو کوبیدید .کی روشی پور گفت ما در اون برنامه فقط از نحوه مربی شدن شما انتقاد کردیم .اکبر محمدی در جواب گفت ،شما مترجم یک رورنامه بودید و با رابطه تونستید به صدا و سیما راه پیدا کنید و مجری و تهیه کننده بشید.کی روشی پور که ناراحت و ضایع شده بود،گفت :شما بحث رو شخصی کردید شما رو اوردیم درباره تیم ملی امید صحبت کنید .......یه انتقاد هم مهدوی کیا از برنامه نود کرد و گفت برنامه نود بیشتر به حاشیه های فوتبال مبپردازه و هیچگاه یه ایتم از تیمهای جوانان و امید و ......پخش نکرده .کلی حال کردم ازضایع شدن اقای کی رشی پور مرضیه باب غاری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۲۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه باب غاری ۳۷۶۷ روز قبل از طرفدارهای پروپاقرص نود بودم ولی الان ازش متنفرم .عادل نیست دیگه اس ام اس هم نمیدم بش علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۷۶۷ روز قبل قدرت و نفوذ در فوتبال این آذم و خیلی مقرور کرده الان اکثر فوتبالیا باهاش بد شدن اگر رویشو عوض نکنه مطمئنن برنامش از فرم عادی میقته دیشبم وقتی تو نود درجه از کفش استقلالیا گفت بیشتر خوشو کوچیک کرد مرضیه باب غاری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۲۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه باب غاری ۳۷۶۶ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا جوادیان قدرت و نفوذ در فوتبال این آذم و خیلی مقرور کرده الان اکثر فوتبالیا باهاش بد شدن اگر رویشو عوض نکنه مطمئنن برنامش از فرم عادی میقته دیشبم وقتی تو نود درجه از کفش استقلالیا گفت بیشتر خوشو کوچیک کرد اره .امار پیامکهاش هم امده پایین .همییشه امارش بالاتر از دومیلون بود ولی برنامه قبل با زور به 1500000رسیداستقلالی ها نباید براش پیامک بفرستن علیرضا موسوی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۸:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا موسوی ۳۷۶۶ روز قبل دوستان به خدا همون اول گفتم برنامه نود رو تحریم کنید.اصلا محتوایی نداره به درد فوتبال بخوره .80% این شرکت کننده ها به خاطر قرعه کشی و جایزه تو نظر سنجی برنامه شرکت میکنن.وگرنه نود جامعه آماری بالایی نداره.در آخر: فردوسی پور دلاله دشمن استقلاله سید محمد ریس زاده جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید محمد ریس زاده ۳۷۶۶ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا موسوی دوستان به خدا همون اول گفتم برنامه نود رو تحریم کنید.اصلا محتوایی نداره به درد فوتبال بخوره .80% این شرکت کننده ها به خاطر قرعه کشی و جایزه تو نظر سنجی برنامه شرکت میکنن.وگرنه نود جامعه آماری بالایی نداره.در آخر: فردوسی پور دلاله دشمن استقلاله shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۷۶۶ روز قبل نوشته شده توسط: سید محمد ریس زاده [quote=ss_alireza]دوستان به خدا همون اول گفتم برنامه نود رو تحریم کنید.اصلا محتوایی نداره به درد فوتبال بخوره .80% این شرکت کننده ها به خاطر قرعه کشی و جایزه تو نظر سنجی برنامه شرکت میکنن.وگرنه نود جامعه آماری بالایی نداره.در آخر: فردوسی پور دلاله دشمن استقلاله دریا راد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مهر ۱۳۹۳ ۱۹:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط دریا راد ۳۷۶۶ روز قبل این ام باید سخنگوی پرسپولیس بشه حسن همراه جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۲۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن همراه ۳۷۶۵ روز قبل نوشته شده توسط: مرضیه باب غاری [quote=237611ali]قدرت و نفوذ در فوتبال این آذم و خیلی مقرور کرده الان اکثر فوتبالیا باهاش بد شدن اگر رویشو عوض نکنه مطمئنن برنامش از فرم عادی میقته دیشبم وقتی تو نود درجه از کفش استقلالیا گفت بیشتر خوشو کوچیک کرد اره .امار پیامکهاش هم امده پایین .همییشه امارش بالاتر از دومیلون بود ولی برنامه قبل با زور به 1500000رسیداستقلالی ها نباید براش پیامک بفرستن میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۷۶۵ روز قبل باور میکنین من اصلا یادم میره که دوشنبه ها نود داره!!!!؟ خیلی وقته که نود رو تحریم کردم...!!! نه بخاطر لنگی بودنش، فقط بخاطر اینکه برای استقلال حاشیه زیاد درست میکنه و کلا برنامه ش شده غرض ورزانه.... محمد میلاد خراسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد میلاد خراسانی ۳۷۶۵ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی باور میکنین من اصلا یادم میره که دوشنبه ها نود داره!!!!؟ خیلی وقته که نود رو تحریم کردم...!!! نه بخاطر لنگی بودنش، فقط بخاطر اینکه برای استقلال حاشیه زیاد درست میکنه و کلا برنامه ش شده غرض ورزانه....خیلی ها چون تلویزن چیزی نداره میشینن این برنامه رو نگاه میکنن.خیلی ها هم برای اون پونصد تومنش اس ام اس میدن افرین اقا میثم . علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۷۶۵ روز قبل ۰نقد فردوسی پور در یک سایت معتبر سیاسی گفتمان از آن مفاهیمی است که اغلب تلقی نادرستی از آن وجود دارد و نابجا بکار برده می شود. گفتمان را میتوان «بازنشر و تاثیر گفته اعم از بیان و متن در جامعه» دانست. یعنی کسی حرفی یا تعبیری یا مفهومی را بگوید یا بنویسد و دیگران آن را بازگو کنند، دربارهاش حرف بزنند و گفتار و رفتار و بینششان را تحت تاثیر آن تنظیم کنند.برخی شخصیتها، دانشگاهها، اندیشکدهها یا حتی برنامههای تلویزیونی «گفتمان ساز» هستند یعنی گفتههایشان، موضوع در جامعه موضوع بحث میشود. گفتمان میتواند در سطح فراگیر بینالمللی، ملی، بخشی، استانی، صنفی، و... تولید شود.در سالهای اخیر برنامه تلویزیونی ۹۰ در حوزه فوتبال و گاهی فراتر از آن، به روشنی «گفتمان ساز» بوده است به طوری که محتوای برنامه ۹۰ حداقل دوشنبهها در بسیاری از سایتها نقل میشود، در طول هفته دربارهاش مینویسند و در برخی موارد، تصمیمهای کلان فوتبال و حتی ورزش کشور تحت تأثیر آن قرار میگیرد.تحلیل گفتمان برنامهای با این همه تاثیر، شاید کار سادهای نباشد اما تامل در مفاهیم کانونی ارایه شده در برنامه ۹۰نشان می دهد:۱- برنامه ۹۰ به حاشیهها و جنجالهای فوتبال به شدت اهمیت میدهد و مجری آن به روشنی در بزرگنمایی حاشیه ها و دعوا انداختن بین چهره ها تلاش می کند.۲- یکی از مفاهیم کانونی در گفتمان برنامه ۹۰، فن سالاری است. آقای فردوسیپور از فن سالاران دفاع میکند حتی اگر از نظر نتیجه در فوتبال، وضع خوبی نداشته باشند. در گفتمان عادل فردوسیپور، تعصب و غیرت جایی ندارد و این مفاهیم یکسره به فراموشی سپرده یا انکار میشوند و در نتیجه، در فدراسیونی که بکلی فاقد گفتمان است، غیرت و تعصب از دایره عناصر موثر در تصمیمگیریهای مهم، محو شده اند. تیم امید ایران، نتایج افتضاحی مقابل تیم های ضعیف می گیرد، اما کک کسی هم نمیگزد. انگار نه انگار!۳- یکی دیگر از مفاهیم کلیدی در گفتمان برنامه ۹۰، تعلق خاطر به مظاهر و زرق و برق فرهنگ غربی است. عادل فردوسیپور کلمات انگلیسی را از خود انگلیسیها هم انگلیسیتر تلفظ میکند و با استفاده از استعداد بیان خود، عباراتی مثل بلوهوریزنته را چنان سریع و بانمک تلفظ میکند که قند در دل نوجوان ایرانی پای تلویزیون آب میشود.در فرهنگ و رسانههای غربی، سلبریتیها جایگاه ویژهای دارند. عادل فردوسیپور هم باکی ندارد که حین گزارش فوتبال، گوشهای هم به چشم و ابرو و تیپ بازیگران یا مربیان بزند. بخاطر آورید گزارشهای جام جهانی ۲۰۱۲ را که چطور قربان صدقه جنتلمنی «یواخیم لو» میرفت یا بخاطر آورید با لحن کنایه دارش در گزارش قرعهکشی جامجهانی ۲۰۱۴، چه بلایی بر سر «هاشم بیکزاده» بیچاره – که چهره تو دل برویی ندارد- آورد.تعلق خاطر به ارزشهای غربی در گفتمان برنامه ۹۰ حتی از «فنسالاری» هم جایگاه بالاتری دارد. مجید جلالی یکی از فن سالارترین چهرههای فوتبال ایران است و از این نظر در گفتمان برنامه ۹۰ قابل احترام، اما زمانی که مجید جلالی ایرانی مقابل یک فن سالار چشم آبی اروپایی(کارلوس کی روش) قرار گرفت؛ عادل خان به روشنی طرف کی روش را گرفت، یکسره چشمش را روی ادله و مستندات مجیدخان بست و خیلی جدی در دفاع از کی روش با فن سالار برجسته فوتبال ایران، جر و بحث کرد.در گفتمان فردوسیپور، غرب درست میگوید. اسپانیایی ها، بریتانیایی ها و حتی ایتالیایی ها درست می گویند. مهم نیست ما چه میگوئیم. مهم این است که آدمی که از غرب آمده درست میگوید. آرمان عادل، مانند «رنگو»، جایی است بعد از افق! در این جهانبینی، والیبال ایران رشد کرده، چون مربی خارجی دارد، حالا برنامهریزی ۲۰سال پیش یزدانی خرم هم قابل احترام است اما «ولاسکو»، والیبال ایران را والیبال کرد! در این طرز فکر، افشین قطبی اگر ببرد، یک جوری به سابقهاش در کالیفرنیا ربط داده میشود و اگر ببازد، به نیریز و جهرم!در این گفتمان، از ایرانی جماعت خیلی نباید انتظار داشت. توقعات را نباید از فوتبال ایران بالا برد چون بالاخره ایرانی است! بیاد آورید نوع تحلیل برنامه ۲۰۱۴ قبل و حین و بعد بازی با آرژانتین و شامورتی بازی دستیار عادل (محمد حسین) که در پایان بازی بجای خواندن آمار بازی، با بافتن پیدرپی جملات احساسی، برخلاف همه بازیها، آمار بازی را سانسور کرد و چنان جوی داد که برخی به خیابان ریختند تا باخت از تیم مسی را جشن بگیرند!فردوسی پور مثل غربیها بلد است با رسانه بازی کند، او طوری که مخاطب اش احساس نکند، عبارات نظرسنجیاش را طوری می چیند که نتیجه مورد نظرش را از «رای مردم» استخراج کند و گاهی هم یواشکی بخشی از حقیقت را سانسور می کند. چه کسی فهمید آمار پاس در تیم کی روش چقدر بود؟ چه کسی فهمید رتبه ایران در اولین رنکینگ فیفا بعد از جام جهانی چند پله سقوط کرد؟ چه کسی نتایج تیم ملی ایران در جام جهانی ۲۰۱۴ را با دوره های قبلی حضور تیم ملی در جامهای جهانی مقایسه و آنالیز کرد؟ برنامه فردوسی پور چقدر به این موارد پرداخت؟ تقریبا نپرداخت چون کارلوس کی روش هم فن سالار است و هم غربی.کیروش هم فن سالار است هم غربی پس باید سرمربی تیم ملی ایران بماند، تساویهای اعصاب خرد کن و غیرت خفه کن تیم ملی مقابل عربهای حاشیه خلیج فارس در مقابل تیپ مکش مرگ مای کی روش چه اهمیتی دارد؟حرف آخر:آقای عادل فردوسیپور با برنامه ۹۰اش، بدون تردید یکی از بهترین، جذابترین و دوست داشتنیترین برنامههای تلویزیونی در سیمای جمهوری اسلامی را ارایه می دهد، در بسیاری از فنون و استفاده از ابزارهای انتقال پیام پیشتاز است و استعدادی ناب و بعضاً استثنایی دارد. این استعداد نباید در خدمت ضد گفتمان «ما می توانیم» باشد. اگر وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال توانایی مهار جنبههای ناهنجار گفتمان برنامه ۹۰ را ندارند، مدیران سیما باید این مهم را به عهده بگیرند. البته با تدبیر و هوشمندی و بدون این که سرگرمی دوست داشتنی دوشنبه شبهای مردم را خراب کنند. سید محمد ریس زاده جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید محمد ریس زاده ۳۷۶۵ روز قبل نوشته شده توسط: محمد میلاد خراسانی [quote=meisam taj025]باور میکنین من اصلا یادم میره که دوشنبه ها نود داره!!!!؟ خیلی وقته که نود رو تحریم کردم...!!! نه بخاطر لنگی بودنش، فقط بخاطر اینکه برای استقلال حاشیه زیاد درست میکنه و کلا برنامه ش شده غرض ورزانه....خیلی ها چون تلویزن چیزی نداره میشینن این برنامه رو نگاه میکنن.خیلی ها هم برای اون پونصد تومنش اس ام اس میدن افرین اقا میثم . سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۷۶۵ روز قبل ولی همین 90 بخشهای خوبیم داره.فقط نیمه خالی لیوانو نبینید.مثلا بخش ایران 90 که به فوتبال استانها و کم و کاستیهاشون میپردازه که مفیدم هس.یا تقویم 90 هم جذابه.تاریخ فوتبال کشورمونو مرور میکنه. محمد همراه جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد همراه ۳۷۶۵ روز قبل نوشته شده توسط: سمانه علیزاده ولی همین 90 بخشهای خوبیم داره.فقط نیمه خالی لیوانو نبینید.مثلا بخش ایران 90 که به فوتبال استانها و کم و کاستیهاشون میپردازه که مفیدم هس.یا تقویم 90 هم جذابه.تاریخ فوتبال کشورمونو مرور میکنه.مرده شورشو ببرن مردک لنگی پور .تاریخ فوتبال لنگو بیشتر میگه احسانه رئیس السادات جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۲۱:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط احسانه رئیس السادات ۳۷۶۴ روز قبل نوشته شده توسط: محمد همراه [quote=blue.girl]ولی همین 90 بخشهای خوبیم داره.فقط نیمه خالی لیوانو نبینید.مثلا بخش ایران 90 که به فوتبال استانها و کم و کاستیهاشون میپردازه که مفیدم هس.یا تقویم 90 هم جذابه.تاریخ فوتبال کشورمونو مرور میکنه.مرده شورشو ببرن مردک لنگی پور .تاریخ فوتبال لنگو بیشتر میگه دقیقا noyan gh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۳:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط noyan gh ۳۷۶۴ روز قبل نوشته شده توسط: محمد میلاد خراسانی [quote=meisam taj025]باور میکنین من اصلا یادم میره که دوشنبه ها نود داره!!!!؟ خیلی وقته که نود رو تحریم کردم...!!! نه بخاطر لنگی بودنش، فقط بخاطر اینکه برای استقلال حاشیه زیاد درست میکنه و کلا برنامه ش شده غرض ورزانه....خیلی ها چون تلویزن چیزی نداره میشینن این برنامه رو نگاه میکنن.خیلی ها هم برای اون پونصد تومنش اس ام اس میدن افرین اقا میثم .بابا ادم تلویزیون خاموش نگاه کنه بهتر از اینه که ٩٠ببینه. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا