به نظرشما باتعصب ترین بازیکن استقلال درچندسال اخیر کیه؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » به نظرشما باتعصب ترین بازیکن استقلال درچندسال اخیر کیه؟ کیمیا قبادی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ شهریور ۱۳۹۳ ۱۵:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 به نظرشما باتعصب ترین بازیکن استقلال درچندسال اخیر کیه؟ توسط کیمیا قبادی ۳۷۷۰ روز قبل به نظر خودم که آرش و حنیف میرودود سیدمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط میرودود سیدمحمدی ۳۷۷۰ روز قبل آرش برهانی وآندو محمد میلاد خراسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد میلاد خراسانی ۳۷۷۰ روز قبل حنیف -----------------ارش اقای گل -------------------------------گلادیاتور آبی سید محمد ریس زاده جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید محمد ریس زاده ۳۷۷۰ روز قبل نوشته شده توسط: میرودود سیدمحمدی آرش برهانی وآندو و حنیف سید محمد ریس زاده جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید محمد ریس زاده ۳۷۷۰ روز قبل استقلالیها سلام .من محمد هستم 23 ساله از استان قم .شغل ازاد دارم .مجردم.پدرم به رحمت خدا رفته .معرف به فروتن .سید هستم .استقلال جونمه توخونمه .بارسایی ام .در وایبر هم فعالممتعصب زیاد داره استقلال ولی ارش اندو حنیف امیرحسین کیمیا قبادی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ شهریور ۱۳۹۳ ۱۵:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط کیمیا قبادی ۳۷۷۰ روز قبل دوستان به نظر من ازاونجایی که تو چندسال اخیر ثابت شده آرش و حنیف و امیر حسین متعصب ترینن حالا نمیشه آندو و خسرو نادیده گرفت ولی سه نفر اولی که نام بردم متعصب تر هستن سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۷۷۰ روز قبل حنیف و امیر حسین. محمد همراه جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد همراه ۳۷۶۹ روز قبل نوشته شده توسط: سید محمد ریس زاده استقلالیها سلام .من محمد هستم 23 ساله از استان قم .شغل ازاد دارم .مجردم.پدرم به رحمت خدا رفته .معرف به فروتن .سید هستم .استقلال جونمه توخونمه .بارسایی ام .در وایبر هم فعالممتعصب زیاد داره استقلال ولی ارش اندو حنیف امیرحسین محمد اس اسی خوش امدی .اندوی با تعصب ali baghbanian جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۳ ۱۸:۳۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali baghbanian ۳۷۶۹ روز قبل آرش آقای گل noyan gh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۳:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط noyan gh ۳۷۶۹ روز قبل اندو و حنیف زهرا همراه جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ تیر ۱۳۹۳ ۱۶:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط زهرا همراه ۳۷۶۹ روز قبل نوشته شده توسط: noyan gh اندو و حنیفو همچنین ارش اقای گل علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۷۶۸ روز قبل من کلا با بکار بردن کلمه تعصب وغیرت مخالفم چون فوتبال حرفه ای این حرفها را نمیپذیرد در فوتبال امروز بازیکنان پول خوب میگیرند و باید به عنوان وظیفه آنچه در توان دارند برای تیمشان خرج کنند غیرت و تعصب جایی شکل میگیرد که شما فقط برای دلتان کاری را انجام میدهید مثل هواداری از یک تیم که هیچ سود مادی برای شما ندارد ولی در جایی که بازیکنان پول دریافت میکنند برای بازی کردن این شغل محسوب میشود و اینجا فقط باید وجدان کاری داشته باشند تا در قبال پولی که دریافت کردند در مدتی که در تیم هستند کم فروشی نکنند البته این نظر من است شاید دوستان دیگر مخالف باشند علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۷۶۸ روز قبل نوشته شده توسط: سید محمد ریس زاده استقلالیها سلام .من محمد هستم 23 ساله از استان قم .شغل ازاد دارم .مجردم.پدرم به رحمت خدا رفته .معرف به فروتن .سید هستم .استقلال جونمه توخونمه .بارسایی ام .در وایبر هم فعالممتعصب زیاد داره استقلال ولی ارش اندو حنیف امیرحسین محمد آقا خوش اومدی به سایت استقلال خدا پدر بزرگوارتون را هم بیامرزه و نگهدار خودت و خانواده محترمت باشه انشاالله با همکاری شما وسایر دوستان تالارهایی پر محتوا و پویا داشته باشیم zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۷۶۸ روز قبل نوشته شده توسط: سید محمد ریس زاده استقلالیها سلام .من محمد هستم 23 ساله از استان قم .شغل ازاد دارم .مجردم.پدرم به رحمت خدا رفته .معرف به فروتن .سید هستم .استقلال جونمه توخونمه .بارسایی ام .در وایبر هم فعالممتعصب زیاد داره استقلال ولی ارش اندو حنیف امیرحسین خییییییلی خوش اومدی دوست استقلالی... مهرداد پدرام جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهرداد پدرام ۳۷۶۶ روز قبل باسلام به نظر من با تعصب ترین اول آرش آقای گل - حنیف وبعدش هم آندو سیم خاردار سید محمد ریس زاده جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید محمد ریس زاده ۳۷۶۵ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا جوادیان من کلا با بکار بردن کلمه تعصب وغیرت مخالفم چون فوتبال حرفه ای این حرفها را نمیپذیرد در فوتبال امروز بازیکنان پول خوب میگیرند و باید به عنوان وظیفه آنچه در توان دارند برای تیمشان خرج کنند غیرت و تعصب جایی شکل میگیرد که شما فقط برای دلتان کاری را انجام میدهید مثل هواداری از یک تیم که هیچ سود مادی برای شما ندارد ولی در جایی که بازیکنان پول دریافت میکنند برای بازی کردن این شغل محسوب میشود و اینجا فقط باید وجدان کاری داشته باشند تا در قبال پولی که دریافت کردند در مدتی که در تیم هستند کم فروشی نکنند البته این نظر من است شاید دوستان دیگر مخالف باشند مرضیه باب غاری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۲۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه باب غاری ۳۷۶۴ روز قبل نوشته شده توسط: سید محمد ریس زاده [quote=237611ali]من کلا با بکار بردن کلمه تعصب وغیرت مخالفم چون فوتبال حرفه ای این حرفها را نمیپذیرد در فوتبال امروز بازیکنان پول خوب میگیرند و باید به عنوان وظیفه آنچه در توان دارند برای تیمشان خرج کنند غیرت و تعصب جایی شکل میگیرد که شما فقط برای دلتان کاری را انجام میدهید مثل هواداری از یک تیم که هیچ سود مادی برای شما ندارد ولی در جایی که بازیکنان پول دریافت میکنند برای بازی کردن این شغل محسوب میشود و اینجا فقط باید وجدان کاری داشته باشند تا در قبال پولی که دریافت کردند در مدتی که در تیم هستند کم فروشی نکنند البته این نظر من است شاید دوستان دیگر مخالف باشندموافقم پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا