قصه جنگ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » قصه جنگ علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 قصه جنگ توسط علیرضا جوادیان ۳۷۷۱ روز قبل امروز میخوام از پنچره خاطرات نگاهی بندازیم به سالهای کمی دور ولی نه خیلی دور شاید نزدیکتر شاید پنچره خاطرات هر کدام شما و خانواده هاتون پر باشه از این قصه آره قصه جنگ و دفاع قصه غیرت و مردانگی قصه از خود گذشتگی ایثار قصه همدلی و وفا یا شاید قصه زندگی تو اون روزا که شاید خیلی از شما ها نبودید یا خیلی کوچک بودید هیولای جنگ وارد زندگی ما ایرانیها شد همه دنیا یک طرف ما با دستای خالی یک طرف ولی ما یک چیزی داشتیم که اون خیلی مهم بود ما مردانی داشتیم پر از غیرت و از خود گذشتگی مردانی مثل همه با آرزوهایی مثل ما ولی پر از ایثار همین شد که جلوی دشمن ایستادیم و شاید از معدود روزگاری بود که حتی یک وجب از خاک ایران به دست دشمن نیفتاد و رمز این پیروزی فقط ایمان و از خود گذشتگی مردمان آن دوران بود زن و مرد ایستادن تا ما امروز خمیده نباشیم جان خود را دادند تا ما امروز سربلند باشیم سختی جنگ را به جان خریدند تا امروز ما آسایش داشته باشیم و هرچه داشتند را در راه مرز و دین دادند تا امروز مرز و دینمان پا برجا باشد چگونه این از خود گذشتگیها را قدر نهیم چگونه از آنان سپاس گوییم که در توانمان نیست فقط یادشان را گرامی و راهشان را برقرار داریم که آنان مردان و زنانی بودند از جنس شجاعت یادشان تا ابد زنده باددلم باز لذت شعر خواستکه با آن پر کشد سوی آن روز گاربه دوران آن شیران سنگر نشین دلیران بی کس در این روزگار چه فریاد شیرینی عجب نعره دلنشینهمانان که آتش بر تن زدند از آن شعله اش آتشی بر اهرمنچه زیبا نبردی چه جان دادنیچنان چنگ کردند با دشمنانکه رنگ از خود بدادند همه افسانه هاتمام وجود و همه هستی و زندگی بدادند سر عزت این کشور و مرز و دینولی از بد روزگار پلیدقلیلی از آنها شدند رستگار و شهیددلیران بی کس در این روزگارشدندآواره شهر و هر کوچه و هر سرادگر رسم آنان خریدار نداشتشدند وصله نا جور این روزگارهمانان که از جان خود رد شدنددگر تاب نداشتند از روزگارچنان سرد شد احوال این دوستانگرفتند ره عزلت از مردمانچگونه بگویم احوال آن شیر مردان دلیرکه آتش گرفتند و سوختند بهر این سرزمینهمانان که امروز مثل خاکسترند دگر تاب سوختن ندارند چون خاکسترندهمه سرد و بی روح به دنبال نانکه آن نان هم گشته مایه ننگشانبه دید همه نان آنان شده رایگانولی بس گران بود این نان ای خدابدنهای نا سور همه پر ز دردتمام وجود درد و فریاد های نبرددلیران بی ادعا را چه شد ای خداکه اینگونه گشتند خاموش و بی ادعااینم تقدیم به همه کسانی که جنگ را لمس کردند البته شاید ایرادات ادبی زیادی داشته باشه ولی چون از دلم بود برای شما هم نوشتم محمد میلاد خراسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد میلاد خراسانی ۳۷۷۱ روز قبل احسنت علی اقای استقلالی .خیلی قشنگ سرودید.ولی از این دو مصرع دلم گرفت .دگر رسم انان خریدار نداشت شدند وصله ناجور این روزگار درسته خیلی هها خیلی بی معرفت شده اند اما همه که مثل هم نیستن . علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۷۷۱ روز قبل نوشته شده توسط: محمد میلاد خراسانی احسنت علی اقای استقلالی .خیلی قشنگ سرودید.ولی از این دو مصرع دلم گرفت .دگر رسم انان خریدار نداشت شدند وصله ناجور این روزگار درسته خیلی هها خیلی بی معرفت شده اند اما همه که مثل هم نیستن .میلاد عزیز من حرف دل این آدما رو زدم من ماهی یک بار برای تائید دارو باید برم بنیاد چون یک سری دارو دارم که مربوط به اثرات جنگه و باید بنیاد تائید کنه اگر خواستی یک بار با من بیا تا ببینی حال و روز بچه های جنگ چجوریه تا با سختیاشون آشنا بشی تا نبینی و لمس نکنی نمیتونی درک کنی کیمیا قبادی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ شهریور ۱۳۹۳ ۱۵:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط کیمیا قبادی ۳۷۷۱ روز قبل فقط میگم علی آقا کارت درسته. سید حسن طاهری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ دی ۱۳۹۲ ۰۳:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید حسن طاهری ۳۷۷۱ روز قبل جنگ هشت ساله، ما را قویتر کرد. اگر جنگ هشت ساله نبود، این سرداران شجاع، این مردان برجسته نشان داده نمیشدند، در بین ملت بروز نمیکردند؛ این حرکت عظیمِ مخلصانهی مردم مجال بروز و ظهور پیدا نمیکرد. هشت سال دفاع مقدس ما صرفاً یک امتداد زمانی و فقط یک برههی زمانی نیست؛ گنجینهی عظیمی است که تا مدتهای طولانی ملت ما میتواند از آن استفاده کند، آن را استخراج کند و مصرف کند و سرمایهگذاری کند. آن عزتی، اعتماد به نفسی، احساس اقتداری که از ناحیهی معنویت رزمندگان ما و جامعهی اسلامی ما احساس شد و توانست آن حادثهی عجیب و شگفتانگیز - یعنی پیروزی در دفاع مقدس و شکست نخوردن در مقابل تهاجم این همه دشمن - را رقم بزند، آن خصوصیات، آن خصلتها، برای ملت ما، برای کشور ما، یکی از بزرگترین نیازهاست. این هشت سال، مظهری از برترین صفاتی است که یک جامعه میتواند به آنها ببالد و از جوانان خودش انتظار داشته باشد. یعنی دفاع مقدس مظهر حماسه است، مظهر معنویت و دینداری است، مظهر آرمانخواهی است، مظهر ایثار و از خودگذشتگی است، مظهر ایستادگی و پایداری و مقاومت است، مظهر تدبیر و حکمت است. جنگ، کار پیچیدهای است. مدیریت جنگ و فرماندهی جنگ، کار بسیار سنگین و پیچیدهای است. این کار را جوانهای نورس ما در بسیاری از بخشها انجام میدادند. این تدبیر، این حکمت، چیز بسیار شگفتآوری است؛ مظهر شکوفائی استعدادها و ظرفیتهاست. چقدر جوانهای کمسال رفتند در جبهه و توانستند در آنجا کارهای بزرگ از خودشان نشان بدهند. بعضی شهید شدند، بعضی هم جزو سرمایههای انقلاب بودند، بعدها کشور از اینها استفاده کرد. حقیقتاً این جوری بود که سپاه پاسداران یکی از مراکز صدور نیرو به همه جای کشور شده در طول این بیست و هفت هشت سال؛ به خاطر اینکه جنگ توانست از یک مجموعهی جوان، مجموعهای از عناصر کارآمد و بااستعداد درست کند و تحویل بدهد؛ چون استعدادها در اینها شکوفا شد. اینکه تصور بشود که هنر دفاع مقدس در جامعهی ما مخاطب ندارد، طالب ندارد، این هم خطای بزرگی است، از اشتباهات فاحش است؛ اگر کسی این را خیال کند. تحقیقاً پرمشتریترین آثار هنری بعد از انقلاب در زمینههای مختلف، آن آثار هنری است که مربوط به دفاع مقدس بود؛ چه در زمینهی فیلم و سینما، چه در زمینهی کتاب، خاطره، داستان جنگ تحمیلی را دشمن برای خاموش کردن انقلاب به راه انداخت، اما همین جنگ تحمیلی باعث شعلهورتر شدن نیروی انقلاب و روحیهی انقلاب شد. سید حسن طاهری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ دی ۱۳۹۲ ۰۳:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید حسن طاهری ۳۷۷۱ روز قبل ای پیش پرواز کبوتر های زخمی بابای مفقود الاثر! بابای زخمی! دور از تو سهم دختر از این هفته هم پر پس کی؟ کی از حال و هوای خانه غم پر؟ تا یاد دارم برگی از تاریخ بودی یک قاب چوبی روی دست میخ بودی توی کتابم هر چه بابا آب میداد مادر نشانم عکس توی قاب میداد اینجا کنار قاب عکست جان سپردم از بس که از این هفته ها سر کوفت خوردم من بیست سالم شد هنوزم توی قابی خوب یک تکانی لااقل مرد حسابی! یک بار هم از گیر و دار قاب رد شو از سیم های خاردار قاب رد شو برگرد تنها یک بغل بابای من باش ها! یک بغل برگرد، تنها جای من باشای دستهایت آرزوی دستهایم ناز و ادایم مانده روی دستهایم شاید تو هم شرمندۀ یک مشت خاکییک مشت خاک بی نشان و بی پلاکی عیبی ندارد خاک هم باشی قبول استیک چفیه و یک ساک هم باشی قبول است!! امشب عروسی میکنم جای تو خالی پای قباله جای امضای تو خالیای عکسهایت روی زخم دل نمک پاشیک بار هم بابای معلوم الاثر باش zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۷۷۱ روز قبل نوشته شده توسط: سید حسن طاهری عشق یعنی یک استخوان و یک پلاک....سالهای سال تنهای تنها زیر خاک.....هفته دفاع مقدس مبارک.........ای روشنای خانه امید،ای شهید.....ای معنی حماسه جاوید،ای شهید.....چشم ستارگان فلک از تو روشن است....ای برتر از سراچه خورشید ای شهید....شهیدان را یاد کنیم حتی با ذکر یک صلوات ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۷۷۱ روز قبل این جنگ، حقیقتاً یک گنج است؛ یک گنج حقیقى است که تمامشدنى هم نیست. لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۷۷۰ روز قبل علی آقای مهربون سایت مثل همیشه پر معنا و به جا نوشتین و من ودوستانم میدونیم اگه امثال شماها نبودن ما به عنوان یه دختر الان اینجوری نمیتونستیم برای تیممون طرفداری کنیم..... از طرف همه بچه های تالار از شما و همرزمانتون تشکر میکنم ..ان شااله سایتون سالها بالای سر فرزندانتون باشه. میرودود سیدمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط میرودود سیدمحمدی ۳۷۷۰ روز قبل ممنون برادر.آنهایی که میفهمند خاک پای شهیدان هستند.سیدودود shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۷۷۰ روز قبل گریه م گرفت .... خیلی زیبا و پر از احساس بود . محمد میلاد خراسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد میلاد خراسانی ۳۷۷۰ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا جوادیان [quote=MILAD.SEVEN7777]احسنت علی اقای استقلالی .خیلی قشنگ سرودید.ولی از این دو مصرع دلم گرفت .دگر رسم انان خریدار نداشت شدند وصله ناجور این روزگار درسته خیلی هها خیلی بی معرفت شده اند اما همه که مثل هم نیستن .میلاد عزیز من حرف دل این آدما رو زدم من ماهی یک بار برای تائید دارو باید برم بنیاد چون یک سری دارو دارم که مربوط به اثرات جنگه و باید بنیاد تائید کنه اگر خواستی یک بار با من بیا تاچ ببینی حال و روز بچه های جنگ چجوریه تا با سختیاشون آشنا بشی تا نبینی و لمس نکنی نمیتونی درک کنی محمد میلاد خراسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد میلاد خراسانی ۳۷۷۰ روز قبل نوشته شده توسط: محمد میلاد خراسانی [quote=237611ali]احسنت علی اقای استقلالی .خیلی قشنگ سرودید.ولی از این دو مصرع دلم گرفت .دگر رسم انان خریدار نداشت شدند وصله ناجور این روزگار درسته خیلی هها خیلی بی معرفت شده اند اما همه که مثل هم نیستن .میلاد عزیز من حرف دل این آدما رو زدم من ماهی یک بار برای تائید دارو باید برم بنیاد چون یک سری دارو دارم که مربوط به اثرات جنگه و باید بنیاد تائید کنه اگر خواستی یک بار با من بیا تاچ ببینی حال و روز بچه های جنگ چجوریه تا با سختیاشون آشنا بشی تا نبینی و لمس نکنی نمیتونی درک کنی علی اقای من کم و بیش با مشکلات و سختاشون اشنا هستم و یه جورایی هم با دردشون رو لمس کردم .ما که کاری نمیتونیم قدر دان زحمات و فداکاری و از خود گذشتگی شما و دیگر عزیزان باشیم فقط از خدا میخام بهتو ن صبر و استقامت بده .یک ساعت دردشون رو ما نمیتونیم تحمل کنیم .خدا کمکتون کنه انشااااااا ما که بنده هستیم و بجز دعا کاری بلد نیستیم .فدایی دارین حسن همراه جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۲۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن همراه ۳۷۷۰ روز قبل نوشته شده توسط: محمد میلاد خراسانی احسنت علی اقای استقلالی .خیلی قشنگ سرودید.ولی از این دو مصرع دلم گرفت .دگر رسم انان خریدار نداشت شدند وصله ناجور این روزگار درسته خیلی هها خیلی بی معرفت شده اند اما همه که مثل هم نیستن . علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۷۷۰ روز قبل شلمچه قله ایمان منشلمچه یادگار ذهن منشلمچه دوستانم را گرفتیشلمچه استخوانم را شکستیشلمچه دوستان من کجایندشلمچه نقطه آغاز ایمانشلمچه شد شروع حس انسانشلمچه پر هیاهو شد ز ایمانشلمچه من زیارت نامه ها آنجاشنیدمهمین حاج منصور شلمچه یادت هستشلمچه یادگارانت کجایندشلمچه یار من داوود رحیمیرفیق و همدمم در کنج سنگرشلمچه آن دلاور مرد ایمانشهیدی از تبار کربلا آننور ایمانعجب ایمان نابی در جوانیمشایخ نام او سید محسن ماشلمچه تو عزیزانم گرفتیشلمچه قلب من را تو شکستیشلمچه مهدیم که بود ترابیشلمچه آن وحید من صفاییمجید و آن علی و کل یارانشلمچه چه جوانانی گرفتیشلمچه تکه ای از خاک ایرانشلمچه خاک تو از خون یارانشده گلگون شده خوشبو مثلبارانشلمچه آبرو از چه گرفتیشلمچه تو ز ما یاران گرفتیشلمچه خاک تو شد تربت ماشلمچه کعبه ای شد بر دل ماشلمچه نقطه احرام دشت کربلا شدشلمچه نقطه پرگار ایمانشلمچه آرزویم دیدن آن خاکریز استشلمچه من سه راهی شهادت را دوباره خواب دیدمشب حمله وداع با جمع یارانشلمچه سنگر ما را نگهدارامانت پیش تو یاد شهیدانشلمچه قطره ای خونم در آنجاستشلمچه تکه ای ازاستخوانم درکنارششلمچه دفترم از دستم افتادتمام خاطراتم یاد یارانمهمانجاستشلمچه قلب من آنجا اسیر استشلمچه من دوباره آیم آنجافقط آن خاطراتم یادیارانم شلمچه از تو خواهمشلمچه کربلا را من ندیدمشلمچه کربلاهای تو دیدمشلمچه کربلای پنج و هشت توکجایندشلمچه آن نماز صبح زیبانماز شب در قبر زیر بارانبا شهیدانشلمچه آن زیارت های یاران شلمچه آن شهیدان یاد یارانشلمچه عطر آن آیا هنوز هستشلمچه نوحه معروف دوراناین شعر تقدیم به همه شهدا جنگ noyan gh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۳:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط noyan gh ۳۷۷۰ روز قبل خیلی زیبا .... شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۷۶۹ روز قبل نوشته شده توسط: لیلا جوکار علی آقای مهربون سایت مثل همیشه پر معنا و به جا نوشتین و من ودوستانم میدونیم اگه امثال شماها نبودن ما به عنوان یه دختر الان اینجوری نمیتونستیم برای تیممون طرفداری کنیم..... از طرف همه بچه های تالار از شما و همرزمانتون تشکر میکنم ..ان شااله سایتون سالها بالای سر فرزندانتون باشه.ممنونم علی آقا که همیشه حواستون به همه ی ارزش ها هست...امیدوارم ما هایی که تو اون دوران نبودیم بتونیم این افتخارو همیشه زنده نگه داریم میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۷۶۹ روز قبل هفته دفاع مقدس، بر دلیرمردان ایران زمین و خانواده هایشان خصوصا دوست بسیار خوبم علیرضای عزیز مبارک....ان شاء الله که بتونیم پاسخگوی این عزیزان باشیم...شهدا دعا داشتند، ادعا نداشتند...شهدا نیایش داشتند، نمایش نداشتند...شهدا حیا داشتند، ریا نداشتند...شهدا رسم داشتند، اسم نداشتند.... میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۷۶۹ روز قبل ببخشید نمیخواستم این عکس و بذارم ولی این یکی از اون معدود عزیزانیه که علیرضا میگه!!!!!! شاید منو شما نتونیم اینجور چهره هارو نه تنها توی خانواده مون بلکه توی اجتماعمون هم بپذیریم ولی اینو یادمون نره که این شخص پدر یک خانواده ست.... پدر یک دختر یا پسر که از صمیم قلب دوست شون داره و میخواد بهشون ابراز محبت کنه ولی شاید نتونه اونطوری که خیلی از پدرا محبت میکنن ، ابراز احساسات و محبتشو نشون بده....یه پلاک......... shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۷۶۹ روز قبل واقعا هیچی نمیتونم بگم ... فقط یه بغض تو گلومه وتو چشمام پر اشکه ... علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۷۶۸ روز قبل با سلام به همه دوستان مخصوصا دوستانی که تو این تاپیک شرکت کردند و نشون دادن بعد از گذشت سالها هنوز هم هستند کسانی که دلشان با گمنامان جهاد و ایثار هنوز میتپد و یاد آن دلیر مردان را عاشقانه در دلشان زنده نگه داشتند این را به این جهت نمیگویم که خودم را هم اندازه آنها بدانم چون خود را لایق نمیدانم در مقابل کسانی که بسیار از خود گذشتگی داشتند و هنوز آثار آن را خود یا خانواده هایشان تحمل میکنند مثل نمونه ای که آقا میثم عکسش را گذاشته بود که خود من ساعتها منقلب شده بودم و فکر میکردم چگونه ما باید پاسخگوی درد و رنج این عزیزان باشیم فقط خداوند است که توانایی جبران این لطمات را دارد وقتی میثم از محبت به فرزندانش در مورد این عزیز نوشت دیدم چقدر سخت است برای یک پدر که نتواند با فرزندش ارتباط برقرار کند من تقریبا تا پنچ سالگی دخترم بخاطر اصابت تیر به دستم و عدم بهبود آن نمیتوانستم آنرا بلند کنم و در بغل بگیرم مثلا وقتی شب خوابیده بود نمیتوانستم بغلش کنم و در جایش بگذارمش که بعد که دستم بهتر شد توانایی تا حدودی به دست آمد ولی با گذشت سالها هنوز حسرت آن روزها را دارم که او را در بغل بگیرم و راه بروم این که یک مورد کوچک است برای من سخت بود ولی این عزیزان با چه ایمانی این محدودیتها را تحمل و خم به ابرو نمی آورند خداوند به تمامیشان سلامتی و عاقبت بخیری عطا کند باز هم از همه دوستان ممنون محمد میلاد خراسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد میلاد خراسانی ۳۷۶۶ روز قبل الان که من و تو اینجاییم ............. علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۷۶۶ روز قبل خیلی عالی بود ممنون سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۷۶۵ روز قبل خیلی خیلی عالی بود shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۷۶۵ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا جوادیان خیلی عالی بود ممنون noyan gh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۳:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط noyan gh ۳۷۶۴ روز قبل نوشته شده توسط: shide HR [quote=237611ali]خیلی عالی بود ممنون مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۳۷۶۳ روز قبل البته با کمی تأخیر من هم این هفته ی مقدس رو به همه ی دوستان مخصوصاً علی آقای عزیز تبریک میگم و امیدوارم بتونیم قدر دان این همه جانفشانی باشیم . سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۷۶۳ روز قبل تا کی دل من چشم به در داشته باشدای کاش کسی از تو خبر داشته باشدان باد که اغشته به بوی نفس توستاز کوچه ما کاش گذر داشته باشدهر هفته سر خاک تو می ایم امااین خاک اگر قرص قمر داشته باشداین کیست که خوابیده به جای تو در این خاکاز تو خبری چند مگر داشته باشدبرگرفته از وبلاگ شهدای گمنام پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا