خلاصه 90 (ندیدنش ضرر نداشت!) تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » خلاصه 90 (ندیدنش ضرر نداشت!) ali baghbanian جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۳ ۱۸:۳۲ تعداد پاسخ ها 0 خلاصه 90 (ندیدنش ضرر نداشت!) توسط ali baghbanian ۳۷۲۴ روز قبل سلامدیشب نود کلا حالگیری بود4 تا لنگی دور هم جمع شده بودن و به هم دروغ میگفتن،به هم رشوه میدادن،فحش میدادن و ...رحیمی، هم رفته بودامامزاده صالح و هم نرفته بودسیاسی،هم رشوه داده بود و هم نداده بودرحیمی،هم مدیر عامل بود و هم نبوددایی،هم مربی بود هم نبودعادل هم که هیچی نمیفهمیدهمه در حال درگیری با هم بودن که یدفه استاد مایلی کهن وارد شد.از باخت تیم امید و وینگادا شروع کرد تا فحش دادن به همه و به لجن کشیده شدن فوتبال و پرسپولیس میگفت.از شجاعت خودش هم گفت.خلاصه اینکه همه رو ساکت کرد عادل هم با کمال احترام حرفشو قطع کرد و بای بایخلاصه اول وآخر برنامه دیشب پوچ بود.هر کی ندیده ضررنکردهدلیلشم وجود 4 تا لنگی در یک برنامه بود shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۷۲۴ روز قبل کلا برنامه ی حوصله سر بری بود . سیاسی که کلا داغونه حرفاش یه ثانیه یه بار عوض میشه .البته بقیه هم دست کمی از سیاسی ندارن . علیرضا موسوی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۸:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا موسوی ۳۷۲۴ روز قبل نود برنامه ای هست مخصوص لنگیا تا مرهمی بر درد بی درمونشون باشه.یه استقلالی هیچوقت نود نگاه نمیکنه.همینطور که قلعه نوعی این برنامه رو تحریم کرد ما هم این برنامه رو تحریم کردیم... فردوسی پور دلاله دشمن استقلاله سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۷۲۴ روز قبل ولی خداییش واسه خندیدن برنامه خوبیه!یعنی لنگیا بحثاشون واقعا جکیه واسه خودش.یکی یه چیزی میگفت 2 مین بعد تکذیب میکرد.ولی بخش ایران 90 باحال بود اونم بخاطر حضور آرش و خسرو. سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۷۲۴ روز قبل نوشته شده توسط: سمانه علیزاده ولی خداییش واسه خندیدن برنامه خوبیه!یعنی لنگیا بحثاشون واقعا جکیه واسه خودش.یکی یه چیزی میگفت 2 مین بعد تکذیب میکرد.ولی بخش ایران 90 باحال بود اونم بخاطر حضور آرش و خسرو.منظورم تقویم 90 بود.sorry. zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۷۲۴ روز قبل نوشته شده توسط: سمانه علیزاده ولی خداییش واسه خندیدن برنامه خوبیه!یعنی لنگیا بحثاشون واقعا جکیه واسه خودش.یکی یه چیزی میگفت 2 مین بعد تکذیب میکرد. ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۷۲۴ روز قبل یه قسمت خوب داشت اونم مصاحبه با آرش و خسرو بود که خیلی هم قشنگ بود و من به نوبه خودم کیفشو بردم...!!!!!!! noyan gh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۳:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط noyan gh ۳۷۲۴ روز قبل نوشته شده توسط: shide HR کلا برنامه ی حوصله سر بری بود . سیاسی که کلا داغونه حرفاش یه ثانیه یه بار عوض میشه .البته بقیه هم دست کمی از سیاسی ندارن . اره بابا همشون همینن . لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۷۲۳ روز قبل من که کلی وقته برنامشو نگاه نمیکنم، لنگی پر حرف.... محمد میلاد خراسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد میلاد خراسانی ۳۷۲۳ روز قبل من نگاه میکنم بخصوص زمانیکه بازی استقلال رو پخش میکنه و کارشناسی میکنه .بعدشم باید دشمن تیم رو تنها نذاشت باید دشمن رازیر نظر گرفت .نمیشه دشمن رو همینطوری ولش کرد به حال خودش که دوستان ولی از برنامه دیشب فقط از اونجایی که لنگی پور یا کیروشی پور رنگی شد خیلی حال کردم هر جی که من اس اسی دوست داشتم به لنگی پور بگم استاد مایلی بهش گفت .کی رشی پور *به لجن کشیدن فوتبال *حاشیه درست کردن برا همه *دوستان رسانه ای علی لابی*ناعادل بودن *15سال رسانه دردست لنگی پور*باند باز بودن لنگی پورعجب ادمی هست این سیاسی عزیز پولدار پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا