حضور هوادار دوآتشه پرسپولیس در تمرین استقلال با جعبه شیرینی تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » حضور هوادار دوآتشه پرسپولیس در تمرین استقلال با جعبه شیرینی سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 حضور هوادار دوآتشه پرسپولیس در تمرین استقلال با جعبه شیرینی توسط سعید آقامحمدی ۳۷۳۲ روز قبل این طرفدار که با استقبال گرم سرمربی استقلال مواجهه شده بود، در جمع بازیکنان و مربیان این تیم گفت: «من بیمار شده بودم و مشکلات مالی داشتم اما آندرانیک تیموریان به کمکم آمد و خیلی کمک حالم شد. به خاطر همین آمده ام تا در جمع همبازیان آندو از زحمات این بازیکن تشکر کنم.» وی افزود: «آندو بدون اینکه مسئله را رسانه ای کند کمک حالم شد و انصافا همه جوره هوایم را داشت. سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۷۳۲ روز قبل ایول اندو.دمش گرم.لنگی ها یاد بگیرن. افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۷۳۲ روز قبل دمش گرم .برا سلامتیش صلوات مرضیه باب غاری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۲۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه باب غاری ۳۷۳۲ روز قبل نوشته شده توسط: سمانه علیزاده ایول اندو.دمش گرم.لنگی ها یاد بگیرن.لنگیا ها یاد بگیرن .هوادارو نگیرنش به باد کتک ،بخصوص علی کارتی که هر چی داره از این ملت عزیز داره علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۷۳۲ روز قبل انسانبت یعنی همین و آندو بارها وجه بالای شخصیتیشو نشون داده ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۷۳۱ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا جوادیان انسانبت یعنی همین و آندو بارها وجه بالای شخصیتیشو نشون داده محمد میلاد خراسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد میلاد خراسانی ۳۷۳۱ روز قبل پرس پول لیس مگه هواداره دو اتیشه داره ؟؟؟؟ کاپتان مجیدی ،همشونو 4444 آتیشه کرد .من تعجب میکنم این چرا 2 اتیشه بوده به سلامتی آندو 444444444444444444444444444444444444444444444444444444 fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۷۳۱ روز قبل نوشته شده توسط: سمانه علیزاده ایول اندو.دمش گرم.لنگی ها یاد بگیرن. shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۷۳۱ روز قبل فقط اندو این طوری نیست همه ی استقلالیا بار ها و بار ها انسانیت خودشونو ثابت کردن ... واقعا لنگیا باید یاد بگیرن البته من که ازشون انتظار همچین کارهایی رو ندارم همین که ادم باشن بسته . حسن همراه جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۲۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن همراه ۳۷۳۱ روز قبل نوشته شده توسط: محمد میلاد خراسانی پرس پول لیس مگه هواداره دو اتیشه داره ؟؟؟؟ کاپتان مجیدی ،همشونو 4444 آتیشه کرد .من تعجب میکنم این چرا 2 اتیشه بوده به سلامتی آندو 444444444444444444444444444444444444444444444444444444 محمد میلاد خراسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد میلاد خراسانی ۳۷۲۹ روز قبل فدایی داری آندو -- تی فدا لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۷۲۷ روز قبل ای بابا از این لنگیهای بی فرهنگ و وحشی چه انتظاراتی دارین ها...؟؟؟؟؟؟ همیشه همه استقلالیها توی کارهای خیر از همه جلوترند...زنده باد آندوی با تعصب پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا