حمایت تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » حمایت علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 حمایت توسط علیرضا جوادیان ۳۷۳۴ روز قبل باسلام خدمت همه دوستان خیلی مختصر میگویم در این چند روز گذشته که کاربر جدید به نام پسر استقلالی در سایت آمده وضعیت سایت بسیار نا منظم و پر از اهانت های ایشون بوده بارها در خصوصی من و چند نفر از دوستان از الفاظ نا درست استفاده کرده مزاحمتهای متعدد برای خانمها ایجاد کرده تا به امروز در خواستی اینگونه از دوستان نکرده بودم ولی امروز از همه کسانی که به من احترام میگذارند خواهش میکنم پاسخ تاپیکهای این کاربر را ندهید ممنون از شما امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۷۳۴ روز قبل هر چی علی آقا بگه ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۷۳۴ روز قبل چشم علی آقا ما خانمها که حتما از شما حمایت میکنیم چون یه جورایی حمایت از خودمون به حستب میتد ولی برادر عزیز یک نفر دیگر رو هم باید به این تاپیک اضافه کرد که داره تو خصوصی از حد خودش بیشتر صحبت میکنه این و نوشتم شاید یه تجدید نظری بکنه اگر نشد حتما شمارو در جریان میذارم! ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۷۳۴ روز قبل بابت غلطهای املاییم عذر خواهی میکنم سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۷۳۴ روز قبل من به شما احترام میذارم ولی به تاپیکهای ایشونم جواب میدم.چون به شخصه ازش بی احترامی ندیدم.پس جواب دادن من به تاپیکهای ایشون رو حمل بر بی احترامی به خودتون نذارید.متشکرم میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۷۳۴ روز قبل حتما همینطوره که شما میگین... چون آدم دوروییه؟! توی عمومی چرب زبونی میکنی وتو خصوصی اهانت و فکر میکنه هرکاری که دلش بخواد میتونه بکنه.... سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۷۳۴ روز قبل منم از شما حمایت میکنم shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۷۳۴ روز قبل نوشته شده توسط: سعید آقامحمدی منم از شما حمایت میکنم مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۳۷۳۴ روز قبل نوشته شده توسط: shide HR [quote=1375@2800]منم از شما حمایت میکنم محمد میلاد خراسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد میلاد خراسانی ۳۷۳۴ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی هر چی علی آقا بگه سید محسن رئیس السادات جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ بهمن ۱۳۹۲ ۱۸:۱۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید محسن رئیس السادات ۳۷۳۴ روز قبل نوشته شده توسط: محمد میلاد خراسانی [quote=Different]هر چی علی آقا بگههرچی دوستان استقلالی بگن محمد میلاد خراسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد میلاد خراسانی ۳۷۳۴ روز قبل نوشته شده توسط: سمانه علیزاده من به شما احترام میذارم ولی به تاپیکهای ایشونم جواب میدم.چون به شخصه ازش بی احترامی ندیدم.پس جواب دادن من به تاپیکهای ایشون رو حمل بر بی احترامی به خودتون نذارید.متشکرمالبته ایشون به من هم بی احترامی نکرده و خیلی هم فعاله و بابت توهینی که به دوستان کرده بود معذرت خاهی کرده ولی نمیدونم چرا قوانین رو رعایت نمیکنه .مثلا وقتی یک تاپیک هست چرا دوباره اون تاپیک رو ایجاد میکنه .اگه قوانین رو رعایت کنه کسی باهاش مشکلی نداره . علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۷۳۴ روز قبل با سلام و تشکر از همه دوستان برای حمایتشون البته این حمایت را من برای برقراری نظم تالار میخواستم و جا انداختن احترام به همه ما اینجا دور هم جمع شدیم تا در ارتباط با تیم مورد علاقمون بحث و راهکارهای رشد بهتر تیم را بیابیم در اصل همگی یک هدف داریم ایجاد هدف مشترک در تالار ما را به هم نزدیکتر کرده ودوستی قرابتی خاص را بین ما بوجود آورده که براثر آن بارها با همدلی و یکی شدن جلوی کسانی که در زمانهای مختلف به نوعی باعث عدم آرامش تالارها بودند را گرفتیم ولی دوستانی که نظرشان بر این بود که این کاربر به آنها بی احترامی نکرده باید بدانند سعی این است به هیچ کاربری بی احترامی نشود نه در عمومی نه در خصوصی تا همه در کمال ادب با هم ارتباط داشته باشند شاید روزی کاربر جدید دیگری به شما بی احترامی کرد مطمئنن ما ساکت و بی تفاوت نمیمانیم و با اینگونه بد اخلاقیها در هر زمان و در مورد هر شخص اعتراض میکنیم باز هم از همه ممنونم محمد میلاد خراسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد میلاد خراسانی ۳۷۳۴ روز قبل دقیقا من هم میخاستم همینو بگم .توهین به یه دوست یعنی توهین به شما توهین به من توهین به ما.البته این رو هم بگم اینججا ارث پدرمون نیست و اگه علی اقا این تاپیک رو گذاشته برا نظم و حرمتها گذاشته .ایشاااااهمه در کنا ر هم ازتیم محبوبمون حمایت کنیم .زنده باد استقلال و استقلالی بین همه تیمهای دی لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۷۳۳ روز قبل علی آقا کاملا درست میگین. بعضی از کاربرا اینجا رو واسه یه هدفای دیگه انتخاب میکنن منظورم فقط این شخص نیست..... علیرضا موسوی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۸:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا موسوی ۳۷۳۳ روز قبل آقا من یه چی بگم.شما اینقدر که با کد و رمز حرف میزنین که آدم اینجا به همه شک میکنه.معلوم نیست کی خوبه کی بد افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۷۳۳ روز قبل ما طرف شماییم علی آقا و میدونیم هدفتون حفظ احترام و نظم تو سایته حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۳۷۳۳ روز قبل حتما همه همین کارو میکنیم حسن همراه جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۲۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن همراه ۳۷۳۳ روز قبل نوشته شده توسط: محمد میلاد خراسانی دقیقا من هم میخاستم همینو بگم .توهین به یه دوست یعنی توهین به شما توهین به من توهین به ما.البته این رو هم بگم اینججا ارث پدرمون نیست و اگه علی اقا این تاپیک رو گذاشته برا نظم و حرمتها گذاشته .ایشاااااهمه در کنا ر هم ازتیم محبوبمون حمایت کنیم .زنده باد استقلال و استقلالی پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا