کریخوانی جدید استقلالیها برای هواداران رقیب تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » کریخوانی جدید استقلالیها برای هواداران رقیب سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 کریخوانی جدید استقلالیها برای هواداران رقیب توسط سعید آقامحمدی ۳۷۳۴ روز قبل تعداد گلهای زده استقلال = تعداد گلهای زده پرسپولیس + تعداد گلهای خورده پرسپولیس + تعداد بردهای پرسپولیس + یک! محمد همراه جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد همراه ۳۷۳۴ روز قبل تعداد گلهای زده استقلال = تعداد گلهای زده پرسپولیس + تعداد گلهای خورده پرسپولیس + تعداد بردهای پرسپولیس + یک!بزن لایکو محمد همراه جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد همراه ۳۷۳۴ روز قبل پیروانی :امروز روز خوب ما بود و من دلم نیماد بگم بد بودیم .اسکول ها روز خوبشون 3تا گل میخورن وای به حال روز بدشون سید محسن رئیس السادات جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید محسن رئیس السادات ۳۷۳۴ روز قبل نوشته شده توسط: محمد همراه پیروانی :امروز روز خوب ما بود و من دلم نیماد بگم بد بودیم .اسکول ها روز خوبشون 3تا گل میخورن وای به حال روز بدشونایشاااااااهمیشه همینطور خوب باشن *خوب بودن که دونفر غش کردن و 3تا گل خوردن لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۷۳۴ روز قبل از این علی دایی متنفرم که این قدر مغرورانه زحمتهای سایر تیمها رو ندیده میگیره و میگه حق ما برد بود اونا حقشون یه مساوی هم نبود !!! دیدم چطور 3 تا خوردین به راحتی آب خوردن!! ایشالا از استقلال 4 تا بخورین... ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۷۳۴ روز قبل تعداد گلهای زده استقلال = تعداد گلهای زده پرسپولیس + تعداد گلهای خورده پرسپولیس + تعداد بردهای پرسپولیس + یک!فرمولتون عالی بود حساب کتابشم خیلی راحته میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۷۳۴ روز قبل ایول داش سعید..... shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۷۳۴ روز قبل نوشته شده توسط: محمد همراه پیروانی :امروز روز خوب ما بود و من دلم نیماد بگم بد بودیم .اسکول ها روز خوبشون 3تا گل میخورن وای به حال روز بدشونموندم اینا این همه اعتماد به نفسو از کجا اوردن واقعا؟؟؟ سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۷۳۴ روز قبل خواهش میکنم انجام وظیفه بود مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۳۷۳۴ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار [quote=1375@2800]تعداد گلهای زده استقلال = تعداد گلهای زده پرسپولیس + تعداد گلهای خورده پرسپولیس + تعداد بردهای پرسپولیس + یک!فرمولتون عالی بود حساب کتابشم خیلی راحته fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۷۳۴ روز قبل تعداد گلهای زده استقلال = تعداد گلهای زده پرسپولیس + تعداد گلهای خورده پرسپولیس + تعداد بردهای پرسپولیس + یک!اییییییییییییییول!! زهرا همراه جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ تیر ۱۳۹۳ ۱۶:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط زهرا همراه ۳۷۳۴ روز قبل نوشته شده توسط: لیلا جوکار از این علی دایی متنفرم که این قدر مغرورانه زحمتهای سایر تیمها رو ندیده میگیره و میگه حق ما برد بود اونا حقشون یه مساوی هم نبود !!! دیدم چطور 3 تا خوردین به راحتی آب خوردن!! ایشالا از استقلال 4 تا بخورین...منم حسن همراه جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۲۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن همراه ۳۷۳۳ روز قبل نوشته شده توسط: محمد همراه پیروانی :امروز روز خوب ما بود و من دلم نیماد بگم بد بودیم .اسکول ها روز خوبشون 3تا گل میخورن وای به حال روز بدشون مرضیه باب غاری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۲۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه باب غاری ۳۷۳۳ روز قبل نوشته شده توسط: fariba nikzad [quote=1375@2800]تعداد گلهای زده استقلال = تعداد گلهای زده پرسپولیس + تعداد گلهای خورده پرسپولیس + تعداد بردهای پرسپولیس + یک!اییییییییییییییول!!ایوووووووووووووووووووووووووول دارییییییییییییییییییییییییی حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۳۷۳۳ روز قبل تفاضل گل ما از امتیاز اونا بیشتره حسن همراه جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۲۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن همراه ۳۷۳۳ روز قبل نوشته شده توسط: حسن یارمحمدی تفاضل گل ما از امتیاز اونا بیشترهبعععععععععععععععله پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا