جنگجویان آسمان آبی6 تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » جنگجویان آسمان آبی6 افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۷۳۸ روز قبل shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۷۳۸ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا موسوی امیر خان و سرطلا وپا طلا عکس 3تا عشق رو باهم گذاشتی . مرسی خواهش میکنم . shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۷۳۸ روز قبل shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۷۳۸ روز قبل shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۷۳۸ روز قبل shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۷۳۷ روز قبل لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۷۳۷ روز قبل لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۷۳۷ روز قبل ای جونم کاپیتان خوش تکنیک..... 4 رو نگاه کنید......یادش بخیر... محمد میلاد خراسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد میلاد خراسانی ۳۷۳۷ روز قبل عجب هیکل و بدن رو فرمی داره کاپتان مجیدی .بدنسازی میره ؟؟؟؟؟ حنیف چرا 5رو خالکوبی کرده ؟؟؟؟ اسمهای بازیگررو بنویسید لطفا.فیلم هاشون رو دیدم ولی اسماشون رو نمیدونم ؟؟؟ه بجه ها ممنون از همتون دمتون گرم عکس های زیباییی گذاشتین .هممه رو دیدم مرسی محمد میلاد خراسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد میلاد خراسانی ۳۷۳۷ روز قبل 0098از شما تشکر ویژه میکنم بخاطر اون اس اس خوششگلی که گذاشتی دانلود ش کردم .خیلی زیباس علیرضا موسوی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۸:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا موسوی ۳۷۳۷ روز قبل بهر حال یه اسطوره باید بدنشم اسطوره باشه دیگه. حالا قیافه علی کریمی اسطوره تراکتور رو ببین.... علیرضا موسوی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۸:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا موسوی ۳۷۳۷ روز قبل سحر قریشی و ارسلان قاسمی استقلالی هستند.میدونید دیگه ارسلان قاسمی 19 ساله هم که با ترلان پروانه 16 ساله ازدواج کرده (ببرمش تو حاشیه) zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۷۳۷ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا موسوی سحر قریشی و ارسلان قاسمی استقلالی هستند.میدونید دیگه ارسلان قاسمی 19 ساله هم که با ترلان پروانه 16 ساله ازدواج کرده (ببرمش تو حاشیه) هر چند همش شایعه بوده و هردوشون تکذیب کردن!!!!ولی خب الان این نظرتون هیـــــــچ ربطی به اس اس و فوتبال نداشت....امیدوارم ناراحت نشید چون انتقاد پذیر بودید و همش خودتون این نکته رو به همه ی ما گوشزد میکردید که فقط بحث فوتبالی و اس اس باشه!.... shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۷۳۷ روز قبل علیرضا موسوی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۸:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا موسوی ۳۷۳۷ روز قبل نه زهرا خانوم عزیز دوستان عکس گذاشتن منم کامنت گذاشتم.من چی کاره این سایتم که بخوام خدای نکرده چیزی رو به کسی گوشزد کنم.من فقط گفتم که عکس لنگیا رو نذارید و به خصوص اون استقلالی نما هایی که به استقلال بدی کردن.اسم نبرم دیگه خودتون بهتر میدونید.باشه در کل دیگه حرف غیر فوتبالی نمیزنم. zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۷۳۷ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا موسوی آفرین همینو میخواستم بگی....در ضمن با نگذاشتن عکس لنگی ها هم موافقم ولی دقت کردی شیده خانم اون عکس آرش و وحید رو با کی گذاشته؟؟؟؟فک کنم اونی که با اون دو تا اس اسی هستش لنگی باشه اگه اشتباه نکنم....چرا به ایشون چیزی نگفتی و فقط مخالف بودنتون برای ماست؟؟؟؟ علیرضا موسوی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۸:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا موسوی ۳۷۳۷ روز قبل اتفاقا می خواستم بگم. دیگه زبونم مو درآورد اینقدر گفتم. همین جا از شیده خانم میخوام که عکس لنگی هارو نذاره لطفا (حسن رودباریان) محمد میلاد خراسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد میلاد خراسانی ۳۷۳۷ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا موسوی و بهر حال یه اسطوره باید بدنشم اسطوره باشه دیگه. حالا قیافه علی کریمی اسطوره تراکتور رو ببین.... باعث مباهات ما استقلالی هاس که این خاننده امیر تتلو لولوللو لنگی هستش مهلا صالحی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۰:۱۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهلا صالحی ۳۷۳۶ روز قبل تاریخ : دوشنبه هفدهم تیر 1392 | 20:57 | نویسنده : محمد جوادنکویی مهلا صالحی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۰:۱۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهلا صالحی ۳۷۳۶ روز قبل مهلا صالحی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۰:۱۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهلا صالحی ۳۷۳۶ روز قبل مهلا صالحی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۰:۱۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهلا صالحی ۳۷۳۶ روز قبل مهلا صالحی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۰:۱۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهلا صالحی ۳۷۳۶ روز قبل 5 مهلا صالحی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۰:۱۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهلا صالحی ۳۷۳۶ روز قبل نظر بدهید مهلا صالحی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۰:۱۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهلا صالحی ۳۷۳۶ روز قبل مهلا صالحی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۰:۱۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهلا صالحی ۳۷۳۶ روز قبل مهلا صالحی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۰:۱۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهلا صالحی ۳۷۳۶ روز قبل نظر بدهید مهلا صالحی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۰:۱۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهلا صالحی ۳۷۳۶ روز قبل اینم حیوان پرسپولیسی ها اگه گفتید چرا به گور خر میگن حیوان پرسپولیسی ها؟ چون اگه با آرم پرسپولیس یه کوچولو دقت کنید ۲ تا گورخر میبینید نظر بدهید تعداد نمایش: 50 100 250 500 همه موارد ۱ ۲ ۳ ۴ صفحه ۵ از ۵ پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا