ماچیکارکنیم لطفاجواب بدید تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » ماچیکارکنیم لطفاجواب بدید فضل الله نوری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۶:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 ماچیکارکنیم لطفاجواب بدید توسط فضل الله نوری ۵۶۳۴ روز قبل الان چندروزه که اکثریت هوادارادارن به این انتخاب خرده میگیرن( به غیرازچندنفرکه ازمدیرای تالارن که مشخصه چرا)وکسی واسه حرفای ماتره خوردنمیکنه به نظرشمامادرقبال این کاراوناچیکارکنیم؟ رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۶۳۴ روز قبل سلام به همه من به عنوان یک استقلالی نه یک مدیر تالار در اینجا بحث میکنم. دوست عزیز که این تایپ را ایجاد کردی سلام من نیز مانند شما کلا چه با واعظ ppچه با زیبافران pp چه با صمد مرفاوی کاملا مخالفم. چون یک مدیر با تدبیر وباهوش در هیچ کجای دنیا دست به ترکیب تیم قهرمان نمی زنه ولی این از عجایب فوتبال وورزش ماست که هیچ چیز ان سر جای خود نیست چه از مدیر غیره ورزشی چه از مربیان بی علاقه به رنگ پیراهن تیمی که دران بازی ومعروف شده اند . اما من هم قبول دارم با این برنامه که تیم در پیش دارد به هیچ مقامی نمیرسد چون مرفاوی قبلا این را ثابت کرده که در 4بازی اخر فصلی که سرمربی تیم بود در صورتی که از یک بازیکن که بهتره اسم او اورده نشود در تیم استفاده می کرد ان سال به جای چهارمی قهرمان لیگ را به دست میاورد اگر بخواهد همان رویه را ادامه دهد بازم نتیجه نمیگیرد. ولی بازهم ما به عنوان یک استقلالی باید درهرشرایطی از تیم خود حمایت کنیم این حمایت دلیل بر حمایت از مدیر عامل یا مربی تیم نیست. این حمایت ابی دلان عاشق از عشق واقعی وهمیشگی خود یعنی پرچم ابی همیشه برفراشته استقلال است. باتشکر از همه ابی دوستان فهیم .رضا مهدی کبیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۹:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی کبیری ۵۶۳۳ روز قبل جناب 100 این اصلا منطقی نیست که آقایون هر کاری دلشون می خواد انجام بدن و ما با هر گند اونها موافقت کنیم و تیم را حمایت کنیم بعضی مواقع اعتراض و اعتصاب برای پیشرفت تیم لازم ,دیگه زمین و آسمون همه می دونن که مرفاوی لیاقت سرمربی گری استقلال را نداره و تنها علت روی کار اومدنش بخاطر باجهایی که به واعظ میده و کلا مرفاوی زاده شده برای زیر دست بودن و دستور گرفتن . ولی ما که مرفاوی نیستیم که هرچی این آقای دیکتاتور میگه قبول کنیم . در هر صورت من با نظر مجتبی موافقم مدیران سایت هم ظاهرا از طرف واعظ توجیه و خط دهی شدند. هر چند که تا قبل از این اتفاقات و با توجه به عملکرد این سایت احساس میکردم فقط یک سایت هواداری است و کاملا مستقل و بدور از طرفداری از شخص خاصی عمل می کنه. علیرضا اروجی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۰۷:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا اروجی ۵۶۳۲ روز قبل ولی بنظر من حالا که کار از کار گذشته بخاطر استقلالم که شده باید بیخیال بشیم و اگه موفق نشد واعظو بیانیه نویسش بکنیم. نواب انصاری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ دی ۱۳۸۷ ۱۹:۰۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط نواب انصاری ۵۶۲۹ روز قبل چه چیزی را جواب بدیم پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا