اخبار باشگاه 2

آواتار علیرضا موسوی
توسط   علیرضا موسوی   ۳۷۸۱ روز قبل

میبینم که فروزان کاسیاس شماره یک استقلال شده.امیدوارم واقعا لیاقتشو داشته باشه و تا ابد شماره یک استقلال باشه

آواتار علیرضا موسوی
توسط   علیرضا موسوی   ۳۷۸۱ روز قبل

تو خبرها بود که احتمالا احمد جمشیدیان جدا میشه

آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۷۸۱ روز قبل

گزارش ایفنام و به نقل از خبرگزاری فارس، احمد جمشیدیان ازفهرست این تیم برای فصل اینده خارج شد.این بازیکن پس از حضور یعقوب کریمی در استقلال از فهرست تیم قلعه نویی برای فصل اتی خارج شده و حالا باید برای روشن شدن تکلیف خود یا نیم فصل صبر کند و یا تا آخر وقت اداری امروز تیم جدید خود را معرفی کند.

آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۷۸۱ روز قبل

بانک ورزش – بازیکنان استقلال ساعت 19:30 امروز در هتل اوین خود را به کادر فنی معرفی می‌کنند و 15 دقیقه بعد به سمت ورزشگاه تختی حرکت می‌کنند.
به گزارش
بانک ورزش، استقلال امشب ساعت 22:15 دقیقه در اولین دیدار جام شهدا به مصاف ملوان بندرانزلی خواهد رفت.

آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۷۷۹ روز قبل

* حنیف عمران زاده و امیر حسین صادقی دو بازیکن مصدوم تیم استقلال در خط دفاعی هستند که این موضوع باعث ناراحتی قلعه‌نویی شده است. صادقی از ناحیه شکم مصدومیتی کهنه دارد که حتی باعث شد وی در جام جهانی با مداوا بازی کند. صادقی که به همراه عمران زاده این روزها مشغول فیزیوتراپی است در صورتی که بتواند روند درمان خود را به بهترین شکل طی کند ممکن است در دیدار با راه‌آهن به میدان برود و در غیر این صورت این امکان وجود دارد که ناحیه مصدوم خود را جراحی کند که شاید همین موضوع مدافع ملی‌پوش استقلال را چند هفته از ترکیب این تیم دور نگه دارد. در صورت این اتفاق صادقی و عمران‌زاده غایبان هفته‌های ابتدایی استقلال خواهند بود که شاید همین موضوع باعث شد تا مسئولان استقلال در آخرین ساعات نقل و انتقالات به دنبال جذب سید محسن حسینی بودند تا بلکه در خط دفاع دچار مشکل نشوند. در مورد صادقی باید تا چند روز آینده صبر کرد و روند درمان این بازیکن وضعیت خط دفاع استقلال را برای دیدار با راه آهن روشن خواهد کرد.

آواتار علیرضا موسوی
توسط   علیرضا موسوی   ۳۷۷۹ روز قبل

کاپیتان ایران تیتر یک سایت نوتیسیاس دی ناوارا/جواد نکونام با اوساسونا قرارداد می بندد

- سایت نوتیسیاس دی ناوارا که معتبرترین سایت شهر پامپلونا به حساب می آید، امروز تیتر یک خود را به موضوع بازگشت جواد نکونام به اوساسونا اختصاص داد.

به گزارش خبرآنلاین؛ این سایت در گزارش نوشت که عملیات بازگرداندن این هافبک با تجربه به باشگاه سابقش آغاز شده است. دی ناوارا در گزارش خود اعلام کرد قرار بود نکونام زمستان فصل گذشته به اوساسونا بازگردد اما رئیس باشگاه که رابطه خوبی با او نداشت، اجازه نداد این اتفاق رخ دهد. این سایت می نویسد: «باشگاه اوساسونا علاقه زیادی به بازگرداندن نکونام دارد. این بازیکن از سال 2006 به اوساسونا پیوست و توانست در 157 بازی 26 گل برای تیم به ثمر برساند. هنوز خاطره گل فراموش نشدنی او در جام یوفا مقابل بوردو در سال 2007، در خاطره همه هست.»

این سایت همچنان اعلام کرد از هفته گذشته مذاکراتی بین نکونام و اوساسونا صورت گرفته است. آنها همچنین خبر از بازگشت احتمالی مسعود شجاعی به پامپلونا هم دادند. دی ناوارا در پایان نوشت: «پس از عملکرد خوب جواد نکونام در جام جهانی، هیات مدیره باشگاه هم با خرید دوباره او موافقت کرد. به احتمال فراوان قرارداد او و اساسونا پیش از سفر تیم برای اردوی تدارکاتی انگلیس به امضا خواهد رسید.»

آواتار لیلا جوکار
توسط   لیلا جوکار   ۳۷۷۸ روز قبل

جواد لالیگایی ان شااله موفق باشی....

آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۷۷۸ روز قبل
نوشته شده توسط: لیلا جوکار

جواد لالیگایی ان شااله موفق باشی....

آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۷۷۸ روز قبل

فرهاد مجیدی ستاره سابق آبی ها با انتشار این عکس نسبت به جنایات در غزه واکنش نشان داد.

آواتار ساحره عصار
توسط   ساحره عصار   ۳۷۷۷ روز قبل
نوشته شده توسط: shide HR

فرهاد مجیدی ستاره سابق آبی ها با انتشار این عکس نسبت به جنایات در غزه واکنش نشان داد.

از بس که ایشون شعورش بالاست
آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۷۷۷ روز قبل

هاشم بیگ زاده درباره شکست تیمش مقابل تراکتور عنوان کرد: بازی که از نظر نتیجه خوب نبود.من فکر می کنم به جای اینکه بازی جام شهدا و معرفت باشد و اخلاق مداری در آن رعایت شود متاسفانه برخی بازیکنان تراکتورسازی از عرب ها بدتر رفتار کردند. من واقعا از رفتار آنها برای بردن یک مسابقه متعجبم.

وی افزود:جام مبارک شان باشد. ببنیم در لیگ کجا قرار می گیرند. من حرف دیگری نمی زنم.

آواتار shide HR

هاشم بیگ زاده درباره شکست تیمش مقابل تراکتور عنوان کرد: بازی که از نظر نتیجه خوب نبود.من فکر می کنم به جای اینکه بازی جام شهدا و معرفت باشد و اخلاق مداری در آن رعایت شود متاسفانه برخی بازیکنان تراکتورسازی از عرب ها بدتر رفتار کردند. من واقعا از رفتار آنها برای بردن یک مسابقه متعجبم.

وی افزود:جام مبارک شان باشد. ببنیم در لیگ کجا قرار می گیرند. من حرف دیگری نمی زنم.

آواتار shide HR

مربی تیم فوتبال استقلال اعتقاد دارد که غیبت دو مدافع اصلی این تیم در هفته‌های ابتدایی لیگ برتر اوج بدشانسی است.

تسنیم : جواد زرینچه ابتدا در مورد مقام دومی استقلال در جام شهدا گفت: برای ما خوب بود که قبل از شروع لیگ برتر در چنین تورنمنتی شرکت کنیم تا کادر فنی اشراف بیشتری به وضعیت تیم داشته باشد. بازیکنان در این تورنمنت توانستند در شرایط بازی قرار بگیرند، چون ما تقریباً در دو بازی رسمی به میدان رفتیم. ما در این تورنمنت به دنبال قهرمانی نبودیم و اهداف دیگری داشتیم که به آنها رسیدیم.

وی در ادامه در مورد شرایط بحرانی استقلال در خط دفاعی اظهار داشت: بعد از مصدومیت حنیف عمران‌زاده حالا شنیده‌ایم که صادقی هم در هفته‌های ابتدایی نمی‌تواند بازی کند. غیبت آنها در هفته‌های ابتدایی اوج بدشانسی است و اصلاً این خوشایند نیست که دو مدافع میانی‌مان را در اختیار نداریم. امیدوارم در بازی با راه‌آهن دچار دردسر نشویم، چون نیاز مبرمی به کسب سه امتیاز این بازی داریم و باید لیگ را با برد شروع کنیم.

مربی تیم فوتبال استقلال در پاسخ به این پرسش که «چقدر از راه‌آهن حریف استقلال در هفته اول لیگ برتر شناخت دارید؟»، گفت: در هفته‌های ابتدایی تیم‌ها شناخت کمی از یکدیگر دارند ولی ما باید لیگ را با برد شروع کنیم، چون برای قهرمانی نیاز به این داریم که حداکثر امتیازها را بگیریم. بازی با راه‌آهن بسیار مهم است و راه‌آهنی‌ها حریف قابل احترامی هستند اما ما تلاش می‌کنیم تا در بازی با این تیم برنده از زمین بیرون بیاییم.

آواتار shide HR

مدافع استقلال می گوید شاید بتواند از هفته نخست برای استقلال بازی کند.

به گزارش شفقناورزشی، در حالی که در خبرها آمده بود امیر حسین صادقی به دلیل مصدومیت نمی تواند 6 هفته استقلال را در لیگ برتر همراهی کند خودش این موضوع را تکذیب می کند و می گوید:«من خوبم و آن طور که در خبرها آمده بود نیست.مصدوم هستم اما شرایط طوری است که احتمالا بتوانم از هفته نخست برای استقلال به میدان بروم.»

بنابر گزارش خبرآنلاین، در خبرها آمده بود که صادقی به دلیل مصدومیت از ناحیه شکم باید تحت عمل جراحی قرار بگیرد و به همین دلیل 6 هفته از میادین فوتبال دور باشد

آواتار shide HR

مطمئن هستم در لیگ بهتر بازی می‌کنیم
برهانی:استقلال جوان شده؛ باید صبور باشیم/به خاطر نتیجه همه ناراحت شدیم

مهاجم تیم فوتبال استقلال گفت: استقلال کمی جوان شده و همه باید صبر داشته باشیم.

خبرگزاری فارس: برهانی:استقلال جوان شده؛ باید صبور باشیم/به خاطر نتیجه همه ناراحت شدیم

به گزارش خبرگزاری فارس، آرش برهانی امروز در صفحه اینستاگرام خود نوشت:از دوستان خوبم که شب گذشته برای حمایت از استقلال به ورزشگاه آمدند تشکر می‌کنم.

وی افزود: همه ما به خاطر نتیجه ناراحت شدیم و البته فقط به خاطر نتیجه بازی.ولی نگران نیستیم، مطمئن هستم در لیگ بهتر بازی می‌کنیم و نتیجه می‌گیریم.

برهانی در پایان گفت: تیم هم جوان شده و هم چند تغییر داشتیم و باید کمی صبر داشته باشیم.

آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۷۷۶ روز قبل

به گزارش پایگاه 598،چهاردهمین دوره لیگ برتر از پنج شنبه هفته جاری آغاز می شود و تیم استقلال تهران در اولین بازی میهمان راه آهن است. آبی پوشان پایتخت در 13 دوره گذشته لیگ برتر بازی های افتتاحیه را بدون شکست پشت سر گذاشته و رکورد جالبی را ثبت کرده اند. استقلال تهران در 13 بازی آغاز فصل 9 برد و 4 تساوی بدست آورده است. استقلال در هفته های اول 7 بار میزبان و 6 بار میهمان بوده است که این فصل تعداد میهمانی ها نیز به 7 می رسد. البته استقلال در عمل فقط 4 بار در خارج از تهران به میدان رفته و دو بار نیز میهمان همشهری هایش بوده است.

بهترین پیروزی استقلال در هفته اول برد 4-1 مقابل صباباتری در فصل 84 بوده است. آبی پوشان در دو فصل گذشته نیز با پیروزی مقابل آلومینیوم و گسترش فولاد لیگ را آغاز کردند.

آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۷۷۶ روز قبل

صادقی تحت عمل جراحی قرار گرفت/ دوری ۶ هفته‌ای مدافع استقلال

مدافع تیم فوتبال استقلال امروز تحت عمل جراحی قرار گرفت.

به گزارش شفقنا ورزشی ، امیر حسین صادقی که مدتی با درد از ناحیه فتق ورزشی (Sport Herina) مواجه بود سرانجام صبح امروز تحت عمل جراحی قرار گرفت.

دکتر کاوه ستوده پزشک تیم استقلال، با تایید این خبر عنوان کرد: این موضوع از زمان تیم ملی همراه امیرحسین بود و این بازیکن با وجود این مشکل به خاطر نیازی که تیم ملی به او داشت در جام جهانی 2014 به میدان رفت.

وی با تاکید بر اینکه صادقی در این مدت همراه استقلال به تمرین نپرداخته اظهار داشت: با توجه به دردی که صادقی داشت، تصمیم گرفتیم تحت عمل جراحی قرار بگیرد و صبح امروز این اتفاق رخ داد. صادقی حداقل 6 هفته دور از میادین خواهد بود و هر زمانی که به صورت کامل بهبود یافت در میادین حضور پیدا می‌کند.

بنابر گزارش تسنیم، این اتفاق در حالی رخ داد که چندی پیش نیز حنیف عمران ‌زاده دیگر مدافع استقلال به دلیل آسیب‌دیدگی مجبور به دوری 6 هفته‌ای از فوتبال شد و با توجه به این شرایط کار آبی‌پوشان در مرکز خط دفاعی در هفته‌های آغازین لیگ دشوار می‌شود.

آواتار shima HR
توسط   shima HR   ۳۷۷۵ روز قبل

مسئولان تیم فوتبال استقلال تهران قصد دارند در آخرین روز اط نقل و انتقالات بازیکنان خارجی یک بازیکن دیگر جذب کنند.
طبق نظر امیر قلعه نویی سرمربی تیم مسئولان باشگاه در تلاش هستند تا با یک بازیکن زیر 23 سال خارجی به توافقات نهایی برسند و این بازیکن را برای لیگ چهاردهم به خدمت بگیرند.
استقلالی ها در صورت توافقات نهایی با این بازیکن خارجی قراردادش را امروز امضا خواهند کرد.

آواتار احسانه رئیس السادات
توسط   احسانه رئیس السادات   ۳۷۷۱ روز قبل
نوشته شده توسط: علیرضا موسوی

دوست  عزیز( shide) خواهشا بس کنید. چیه از این علی کریمی خبر میزارین تو صفحه هوادارهای استقلال مگه کیه؟خداحافظی کرده که کرده . وقتی دید جایی تحویلش نمیگیرن خداحافظی کرد. بازهم دم فرهاد خودمون گرم تو اوج خدافظی کرد.

راست میگه مگه کیه ؟؟؟؟ صدتا تیم عوض کرده و اخر هم خودشو لنگی شالکه 04 معرفی میکنه .بعدشم شیده جان به ما چه ربطی داره این لنگی ؟؟؟؟

تازه اصلن فرهاد رو نمیشه با این مقایسه کرد .فرهاد تو ایران فقط برااستقلال بازی کرد نه این اقا که هر سال تو یه تیم بوده و لنگی های شالکه 04 میگن اسطوله ما ست .اصلن خاهشا فرهاد رو با این مقایسه نکیند تعصب فرهاد کجا این کجا ؟؟؟؟

آواتار zahra*ss*7777 4444*777
توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۷۷۱ روز قبل
علیرضا منصوریان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص دیدار فردای تیم‌های نفت تهران و پرسپولیس گفت: فردا با پرسپولیس بازی داریم و من به عنوان یکی از بازیکنان و پیشکسوتان باشگاه استقلال چشم انتظار هواداران دوآتشه و متعصب استقلال هستم تا در بازی فردا به حمایت ما بیایند و بازیکنانم را تشویق کنند. وی با بیان اینکه بیش از 10 سال حضور داشته خاطرنشان کرد: در فضای مجازی و سایت‌های گوناگون خواندم که نفت را تیم دوم استقلال می‌دانند و به همین دلیل منتظر هستم تا فردا به حمایت از هواداران استقلال به استادیوم بیایند تا بتوانیم مقابل پرسپولیس سربلند از زمین بیرون بیاییم. منصوریان در پایان افزود: همانند گذشته که هواداران استقلال از من حمایت می‌کردند منتظر هستم که فردا هم به استادیوم بیایند و باز هم شاهد پرچم‌های آبی در استادیوم باشم. من بعد از خداحافظی‌ام از فوتبال با پیراهن استقلال در مقام مربی باشگاهی دیگر به استادیوم آزادی نیامدم و در اولین حضورم منتظر هستم که سکوهای آبی را باز هم در استادیوم ببینم. خواهشا دوستانی که میتونین برین حتما برید و از داداش علیرضا و تیمش حمایت کنید....
آواتار علیرضا موسوی
توسط   علیرضا موسوی   ۳۷۷۱ روز قبل

کری‌خوانی باشگاه استقلال برای پرسپولیسی‌ها/ قهرمانی آسیا برای ما خاطره است و برای خیلی‌ها آرزو به مناسبت سالگرد قهرمانی استقلال در آسیا، سایت این باشگاه مطلبی منتشر کرده که در آن برای پرسپولیسی‌ها کری خوانده‌اند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ سایت رسمی باشگاه استقلال در مطلب خود نوشته است: هفتم مرداد ماه هر سال یادآور یک حماسه است، یک افتخار بی بدیل، هفتم مرداد سال ١٣٧٠ روزی فراموش نشدنی در هفت دهه تاریخ پر افتخارترین تیم سرزمین پارس در قاره کهن است.
در چنین روزی سرفرازان آبی پوش وطن برای دومین بار به مقام قهرمانی آسیا دست یافتند، دومین ستاره درخشان بر پیراهن مقدس حک و جاودانه شد.
عابدزاده، موسوی نیا، ورمرزیار، بابازاده، حسن زاده، فلاحت زاده، برادران بیانی، احدی، فنونی زاده، قلعه نویی، مختاری فر، نامجومطلق، نعلچگر، مرفاوی، عالمی ، غفوری اصل، چنگیز و سرخاب با سرمربیگری منصور پورحیدری موفق شدند با عبور از سد نمایندگانی از قطر، تایلند، کره شمالی، اندونزی و در پایان با شکست تیم پر قدرت لیااونینگ چین با گلهای به یاد ماندنی رضا حسن زاده و صمد مرفاوی جام قهرمانی باشگاهای آسیا را برای دومین بار بالای سر ببرند.
در سال ١٩٧٠ میلادی نیز استقلال (تاج سابق) با شکست هاپویل تل آویو با مربیگری رایکوف به مقام قهرمانی دست یافته بود.
آری، استقلال دوست داشتنی با چنین عقبه درخشانی مایه مباهات هوادارانش است و مصادف شدن این روز غرور آفرین با آغاز لیگ برتر را باید به فال نیک گرفت، ستاره های روی پیراهنی که می توانستند در دو دهه اخیر با توجه به ٤ بار حضور دیگر در مرحله فینال و نیمه نهایی که منتج به کسب ٢ عنوان نایب قهرمانی و یک عنوان سومی آسیا شد، حتی به عدد ٥ هم برسند اما همین ٢ نگین درخشان از دو نسل غیرتمند تاریخ باشگاه، برای هواداران استقلال خاطره است و برای خیلی ها آرزو ... .

آواتار محمد همراه
توسط   محمد همراه   ۳۷۷۱ روز قبل

لنگیا خجالت نمیکشن این افتخارت رو میبینن؟؟خدا کنه یه ذره به غیرتشون بربخوره و دوباره 5تا از الغرافه نخورن

عشق است استقلال و استقلالی

آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۷۶۵ روز قبل

حنیف عمران‌زاده که مدتی است از تمرینات دور است و به درمان می‌پردازد آماده می‌شود که با عکس نهایی، وضعیت مصدومیتش را مورد ارزیابی قرار دهد.
به گزارش خبرنگارورزشی باشگاه خبرنگاران، مدافع استقلال قصد دارد هرچه سریعتر خود را به تمرینات و ترکیب استقلال برساند اما تا بحال موفق نشده است. وی قرار است برای تعیین وضعیت مصدومیتش و زمان آن از پایش عکس بگیرد و پس از آن آماده آغاز تمرینات همراه با دیگر اعضای تیم شود.

گفتنی است، اعلام شده است با توجه به شرایط صادقی و عمل جراحی که وی روی کمر مصدومش انجام داده است عمران زاده زودتر از صادقس می تواند خود را به تمرینات تیمی برساند زیرا دیگر مدافع تیم به زمان بیشتری نیاز دارد.
آواتار محمد همراه
توسط   محمد همراه   ۳۷۶۴ روز قبل

این دو نگین درخشان آبی برای استقلال خاطره شده**4444      

برای لنگی ها آرزو شبانه روزی شده خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۷۶۴ روز قبل
نوشته شده توسط: محمد همراه

آواتار محمد میلاد خراسانی
توسط   محمد میلاد خراسانی   ۳۷۶۴ روز قبل
نوشته شده توسط: محمد همراه

کاملا موافقم

آواتار جواد نوبخت هروی
توسط   جواد نوبخت هروی   ۳۷۶۴ روز قبل

لنگی خیلی خنگی  ازاین به بعد اسم جدید لنگیها   لنگی خنگی       

توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۷۶۳ روز قبل
نوشته شده توسط: جواد نوبخت هروی
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، کودکی که در برنامه ماه عسل با نام "رضا" آرزو کرده بود محل سکونتش عوض شود و به مکانی بهتر برای زندگی منتقل شود با کمک سیدمهدی رحمتی و حنیف عمران‌زاده به آرزوی خود رسید. دو بازیکن تیم فوتبال پیکان و استقلال پس از آنکه رضا در برنامه ماه عسل نسبت به سکونت در محل زندگی خود ابراز گلایه کرده بود و خواستار این شده بود که به او کمک شود تا در محلی مناسب زندگی کند امروز در نهایت به خواسته خود رسید. سیدمهدی رحمتی و حنیف عمران‌زاده صبح امروز برای انجام امور مقدماتی جهت تعویض خانه رضا و خانواده‌اش راهی خیابان شوش شدند و پس از بررسی محل سکونت رضا با مادر این نوجوان مشورت کرده و خواستار این شدند که هرجایی که آنها تمایل دارند نقل مکان کنند. در نهایت رضا با مشورت خانواده‌اش به این جمع‌بندی رسید که به حوالی میدان خراسان نقل مکان کنند زیرا قرار است آنها در همین محله به ادامه تحصیل بپردازند و مدارس آن نیز در این محل وجود دارد، به همین علت رحمتی و عمران‌زاده قرار است در این هفته با مراجعه به بنگاه‌های منطقه میدان خراسان خانه‌ای را برای خانواده این نوجوان خریداری کرده تا در نهایت آرزویی که او در برنامه ماه عسل کرده بود را برآورده کنند.
آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۷۶۳ روز قبل

مدافع ملی پوش تیم استقلال از روز شنبه راه رفتن را آغاز می کند.
امیر حسین صادقی که هفته گذشته تحت عمل جراحی از ناحیه شکم قرار گرفت،روند بهبود را طی می کند.

وی به صورت سبک راه رفتن را آغاز کرده است اما برای اینکه به محل عمل جراحی اش فشار نیاید،به توصیه پزشکان بیشتر استراحت می کند.

صادقی قصد دارد از روز شنبه بر تحرکش بیافزاید.

وی اوایل هفته هم تست می شود تا زمان بازگشتش به تمرین مشخص شود.

۱۷
آواتار محمد همراه
توسط   محمد همراه   ۳۷۶۳ روز قبل
نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777

]چکار قشنگی  دمشون گرم

آواتار حسن همراه
توسط   حسن همراه   ۳۷۶۳ روز قبل

شهباززاده عجب گلی زد .

44444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444

آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۷۶۲ روز قبل

مدافع مصدوم استقلال گفت: زودتر از ۶ هفته به میدان برمی‌گردم.

حنیف عمران‌زاده در جریان دیدار استقلال برابر استقلال خوزستان گفت: پزشکان گفته‌اند 6 هفته دور از میادین هستم اما فکر می‌کنم زودتر از این مدت بتوانم به میدان برگردم. تمرینات خوبی را در فیزیوتراپی استقلال انجام می‌دهم که از مسئولان آن ممنونم و فردا هم قرار است از پایم عکس ام آر آی بگیرم.

وی ادامه داد: روند بهبودی‌ام بسیار خوب است از دکتر نوروزی تشکر می‌کنم با اینکه در ایران نیست اما پیگیر کارهایم است.
توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۷۶۲ روز قبل
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین در هفته دوم لیگ برتر تیم استقلال با گل دقیقه 92 موفق به کسب یک برد شد که آمار پیروزی های این تیم در تاریخ لیگ برتر را به 200 رساند. استقلال اولین تیمی است که به رکورد 200 برد در تاریخ لیگ برتر می رسد و بالاتر از سپاهان با 189 برد و پرسپولیس با 174 برد قرار گرفته است. استقلال از 404 بازی، 202 مسابقه را با برد پشت سر گذاشته است یعنی رکورد 49 درصدی برد در لیگ برتر.
آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۷۶۱ روز قبل

واگذاری استقلال و پرسپولیس در سه ماهه سوم سال

طرفداری- رئیس سازمان خصوصی‌سازی از واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در سه ماهه سوم امسال خبر داد.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، پوری حسینی در گفت‌وگو با شبکه خبر در مورد واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس گفت: "باید بدهی‌ها و دارایی‌های این دو باشگاه به روزرسانی شود و دارایی‌های خالص آنها مشخص شود. فرایندهای مالی برای 31 خرداد 92 تا 31 تیرماه 93 نهایی شده است و صورت‌های مربوط به ۱۴ ماه قبل تأیید نشده و هنوز مجمع عمومی دو باشگاه صورت‌های مالی جدید را دراختیار ما قرار نداده اند."

وی ادامه داد: "سازمان حسابرسی برای باشگاه بازرس و حسابرس قانونی تعیین کرده و مدیران عامل دو باشگاه استقلال و پرسپولیس نامه زده‌اند که آمادگی دارند تا حسابرسی یک سال قبل انجام شود. صحبت‌های امیررضا خادم غیردقیق است، البته من حساسیت‌های ایشان را متوجه می‌شوم."

پوری‌حسینی در مورد زمان خصوصی‌شدن دو باشگاه استقلال و پرسپولیس گفت:" این دو باشگاه بدهی زیادی دارند، البته با واگذاری دو ورزشگاه مرغوبکار و درفشی‌فر انتظار داریم بدهی‌های آنها کم و منفی شود، با این حال برند این دو باشگاه آنقدر ارزشمند است که بدهی‌ها را می‌پوشاند. قیمت برند این دو باشگاه بالای 100 میلیارد تومان است و این دو باشگاه با ورزشگاه یا بی‌ورزشگاه برای واگذاری‌شان آپشن‌های مختلفی دارند مثل واگذاری 80 درصد یا 100 درصد، به عقیده من مذاکره شیرینی در ارتباط با این دو باشگاه خواهیم داشت."

رئیس سازمان خصوصی‌سازی افزود: "دولت محترم و وزارت ورزش مصمم هستند که این دو باشگاه امسال خصوصی شوند و برآورد من این است که این اتقاق در سه ماهه سوم امسال انجام خواهد شد."

آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۷۶۰ روز قبل

نیکبخت واحدی هافبک سابق تیم های استقلال، پرسپولیس از دنیای فوتبال خداحافظی کرد.
علی نیکبخت واحدی هافبک سابق تیم های استقلال، پرسپولیس، استیل آذین و شاهین بوشهر از دنیای فوتبال خداحافظی کرد.

نیکبخت قصد دارد طی چند روز آینده همراه با همسر خود راهی آنالیا شود تا در آنجا زندگی کند.

هافبک سابق تیم ملی در این باره اظهار داشت: من دوست داشتم با پیراهن استقلال از فوتبال خداحافظی کنم که پارسال آخرین بار این اتفاق برایم افتاد .

وی افزود:برای این تیم آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم امسال در لیگ نتایج خوبی کسب کند. برای همیشه برای زندگی به آنالیا رفتم و از همه کسانی که در دوران فوتبال مرا مورد حمایت قرار دادند تشکر می کنم.

علیرضا نیکبخت واحدی در تیم ابومسلم خراسان چهره شد و سپس به استقلال پیوست.

وی پس از چند فصل درخشش در تیم استقلال طی یک انتقال جنجالی به پرسپولیس رفت.

نیکبخت دو فصل نیز برای پرسپولیس به میدان رفت و سپس سر از استیل آذین درآورد.

وی بعد از استیل آذین به داماش رفت و از آنجا به استقلال آمد.

وی در تیم ملی نیز چند سال به میدان رفت اما در زمان مربیگری علی دایی به دلیل مشکل انضباطی از تیم کنار گذاشته شد و دیگر نتوانست پیراهن مقدس تیم ملی را برتن کند.

توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۷۶۰ روز قبل
واسه نیکبخت آرزوی موفقیت میکنم ؛ فقط بخاطر اینکه واسه تیمم بازی کرده و مورد احترام بعضی از هواداران تیممه وگرنه من خودم ازش متنفرم....به هر حال هر جایی هست موفق باشه
توسط   محمد میلاد خراسانی   ۳۷۵۹ روز قبل
واسه نیکبخت آرزوی moafegh hastam
آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۷۵۵ روز قبل

بانک ورزش – هواداران استقلال منتظر هستند دو مدافع مصدوم این تیم – حنیف عمران زاده و امیرحسین صادقی - به تمرینات برگردند و شرایط بازی پیدا کنند تا بتوانند تیم‌شان را در ادامه راه با تمام قوا ببینند.
به گزارش
بانک ورزش، حنیف عمران‌زاده پس از بازی استقلال مقابل سایپا، نرم‌دوی را کنار دیگر بازیکنان آغاز خواهد کرد.
مدافع مستحکم استقلال علاوه بر اینکه در انتظار بازگشت به میادین است، مواظب است عجله در تمرین کردن موجب مصدومیت مجددش نشود.

آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۷۵۴ روز قبل

به گزارش پایگاه 598، پس از شکست برابر سپاهان امیر قلعه نویی تصمیم گرفته برای دیدار با سایپا سیستم تیمش را تغییر دهد.

قلعه نویی که از ابتدای فصل و حتی بازی های پیس فصل از سیستم 4-2-3-1 استفاده کرده بود ، در دیدار با سپاهان تیمش را با ارنج 4-4-2 وارد میدان کرد که البته این تغییر سیستم اصلا جواب نداد و استقلالی ها اولین شکست فصل شان را متحمل شدند.

حالا از اردوی استقلال خبر می رسد آبی ها با همان ترکیب و سیستم بازی های قبل به میدان خواهد رفت. ضمن آنکه قلعه نویی این روزها به شدت پیگیر وضعیت صادقی و حنیف عمران زاده است و با توجه به ضعف خط دفاع تیمش از آنها خواسته تلاش شان را برای درمان مصدومیت شان بیشتر کنند تا در حد امکان زودتر به میادین باز گردند.

آواتار shide HR

به گزارش پایگاه 598 به نقل از خبرآنلاین، علیرضا رمضانی ستاره جوان استقلال که قلعه نویی درباره اش گفته است می تواند مثل پیام صادقیان پدیده ای جدید برای فوتبال ایران باشد، این روزها در خوابگاه کمپ استقلال زندگی می کند تا مربیان استقلال بتوانند این بازیکن جدید را زیر نظر داشته باشند.

قلعه نویی در این روزها بارها از شرایط این بازیکن پرسیده و از مسئولان کمپ باشگاه خواسته است تا به فکر شرایط تغذیه رمضانی باشند.

رمضانی که حدود 20 سال سن دارد، چهره شاخص استقلال در 3 بازی ابتدایی لیگ بوده است.

آواتار shide HR

به گزارش پایگاه 598 به نقل از خبرآنلاین؛ مصدومیت، چند هفته‌ای هست که مدافع محبوب و گلزن هفته‌های پایانی فصل گذشته آبی‌ها را از میادین دور کرده است‌. پزشکان می‌گویند 6 هفته اما خودش می‌گوید تلاش می‌کند تا زودتر به مسابقات برسد البته مراقب است چیزی سرسری گرفته نشود‌.

حنیف عمران‌زاده که به تازگی با راه اندازی کافی‌شاپ کوچک و شیک خود به نام ریکو در سعادت‌آباد‌ گذراندن دوران مصدومیت خود است در گفتگوی اختصاصی با تی‌وی‌پلاس گفت‌: «‌خدا را شکر چند وقتی هست که به فکر در‌آمد از کنار فوتبال هستم و پدرم و دوستم هم خیلی کمک کرده‌اند.

پدرم که حتی تمام پول‌های مرا مدیریت می‌کند و هنوز هر پولی به دست می‌آورم به حساب پدرم وازیز می‌کنم‌.» عمران‌زاده که رابطه خوبی با فرزند امیر قلعه‌نویی دارد از قلعه‌نویی به نیکی یاد کرد و گفت:‌ «امیر‌خان در کار بسیار جدی است و اصلا شوخی ندارد و همین هم باعث موفقیتش می‌شود. کار کردن با او که ترس ندارد فقط باید در کار جدی و پر‌تلاش باشی.» عمران‌زاده در پایان به تی‌وی‌پلاس گفت امسال خبر های داغی در مورد او منتشر خواهد شد.

توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۷۵۲ روز قبل
به گزارش خبرگزاری فارس، برنارد شالاند سرمربی سوئیسی تیم ملی ارمنستان فردا در ورزشگاه آزادی تماشاگر دیدار استقلال و سایپا است. این مربی سوئیسی برای ارزیابی عملکرد هرایر مگوئیان مدافع ارمنستانی استقلال به ایران سفر کرده است و می‌خواهد شیوه بازی او را در تیم استقلال مشاهده کند. ظاهرا تیم ملی ارمنستان در سپتامبر چند بازی دوستانه دارد و سرمربی تیم در حال انتخاب و ارزیابی نفرات ملی‌پوش خود است.
توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۷۵۲ روز قبل
قلعه نویی و منصوریان بر سر بالین مظلومی/شما سر طلایی فوتبال استقلال هستی ♥ به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛امیر قلعه نویی و علیرضا منصوریان از غلامحسین عیادت کردند. سرطلایی فوتبال استقلال که به دلیل بیماری دوران درمان را سپری می کند فعلا در بیمارستان بهمن بستری است. امیر قلعه نویی در حاشیه این عیادت از غلامحسین مظلومی با عنوان سرطلایی فوتبال استقلال یاد کرد.منصوریان هم از مردم خواست تا برای سلامتی مطلومی دعا کنند.قبل از حضور این دو نفر در بیمارستان پرویز مظلومی برادر غلامحسین خان هم به عیادت او رفته بود. ............................. دوستان آبی لطفا برای سلامتی این عزیز دعا کنید....
توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۷۴۸ روز قبل
رضا عنایتی درباره اولین باری که مقابل پرسپولیس قرار گرفت به "ورزش سه"، می گوید: درست یادم نیست چون بر می گردد به 15 سال .پیش ولی فکر کنم با ابومسلم بود که با پرسپولیس بازی کردم. وقتی از او سوال می کنیم که با توجه به چهره و خشونت ذاتی به نظر می رسید او بازیکنی مناسب پرسپولیس آن سال ها باشد ، عنایتی باخنده پاسخ می دهد:آن زمان تصمیم جدی نگرفته بودم که به کدام تیم بروم اما الان خوشحالم که یک استقلالی ام و به پرسپولیس نرفتم.هواداران استقلال هنوز هم به من .محبت دارند.سال های بسیار .خوبی را در استقلال سپری کرده ام. مهاجم پدیده درباره گلزنی به پرسپولیس در سالهای حضور در لیگ هم اضافه می کند: فکر کنم هشت یا نه گل به پرسپولیس زده ام.باسپاهان ، مس ، صبا ، ابومسلم و استقلال به پرسپولیس گل زده ام .در کل گل زدن به تیم .های بزرگ لذت بخش تر است و امیدوارم این روند باز هم ادامه داشته باشد. او در مورد نتیجه بازی ادامه می دهد:نمی توان نتیجه را پیش بینی .کرد اما شرایط خوبی داریم و قصد داریم دست پر برگردیم.
توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۷۴۸ روز قبل
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از سایت رسمی باشگاه استقلال، امید ابراهیمی با گلزنی در بازی با سایپا به هشتادمین گلزن استقلال در ادوار لیگ برتر تبدیل شد. ابراهیمی هفدهمین بازیکنی است که در بازیهای لیگ برتر در یک بازی برای استقلال دو گل میزند. پیش از این، 16 بازیکن استقلال موفق شده بودند که 44 بار در یک بازی دو گل بزنند. آرش برهانی با 10 بار تکرار این کار (دو گل در یک بازی) بهترین عملکرد را از این لحاظ داشته است. غلامرضا عنایتی نیز 8 بار موفق به زدن دو گل در یک بازی شده است.
آواتار علیرضا موسوی
توسط   علیرضا موسوی   ۳۷۴۸ روز قبل

داش رضا عنایتی خیلی سالاره. همیشه اونو یه استقلالی واقعی میدونم. زنده باد رضای آقای گل

آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۷۴۶ روز قبل

هافبک تیم فوتبال استقلال گفت: در هر دو نیمه برتر از پیکان بودیم و پیروز شدیم.

آندرانیک تیموریان پس از پیروزی سه بر صفر مقابل پیکان در جمع خبرنگاران گفت: خدا را شکر می‌کنم که در این بازی پیروز شدیم مستحق برد بودیم و در هر دو نیمه استقلال تیم برتر بود. گفته بودیم که استقلال هفته به هفته بهتر می‌شود و همانطور که قبلاً قول داده بودیم تیم ما کم کم آماده شد.

وی ادامه داد: استقلال هفته آینده قطعاً بهتر از این هفته بازی خواهد کرد. ما این پیروزی را به هواداران استقلال تقدیم می‌کنیم و امیدوارم آنها از استقلال راضی باشند.

توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۷۴۶ روز قبل
به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعه‌نویی ظهر امروز به همراه میرشاد ماجدی سرپرست استقلال به بیمارستان بهمن رفت و به عیادت از غلامحسین مظلومی پرداخت. سرمربی استقلال در این ملاقات به غلامحسین مظلومی روحیه داد و از خدا برای وی آرزوی شفا کرد. پیش از این سرمربی تیم استقلال به همراه تعدادی از بازیکنان این تیم به بیمارستان بهمن رفته و از مظلومی عیادت کرده بود.
توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۷۴۶ روز قبل
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ باشگاه استقلال قبل از شروع این فصل دو کار بسیار مهم انجام داد، حفظ بازیکنان موثر فصل گذشته و جذب یاران تاثیرگذار. در بخش اول، موفقیت بزرگی در تمدید قرارداد امیرحسین صادقی، خسرو حیدری، محمد قاضی، حنیف عمران زاده، هاشم بیک زاده و... داشتند و در بخش دوم، بازیکنان تاثیرگذاری چون جاسم کرار، امید ابراهیمی، سجاد شهباززاده، میلاد فخرالدینی و... جذب کردند. حالا این باشگاه مشغول بهره برداری مثبت از بازیکنان جدید است و در هفته های گذشته، مثل یک مدعی رفتار کرد. آنها تا به حال 10 گل به ثمر رسانده اند که 8 گل توسط تازه واردها رقم خورد. این یعنی تازه واردها، برگ برنده استقلال هستند و 80 درصد گل های این تیم تا قبل از هفته ششم را به ثمر رسانده اند. در هفته اول، آبی پوشان با حساب 2 بر یک از سد راه آهن گذشتند که گل های این دیدار توسط جاسم کرار و محمد قاضی به ثمر رسید. در هفته دوم، سجاد شهباز زاده در آخرین ثانیه های بازی و روی کار تکنیکی علیرضا رمضانی، تنها گل استقلال برابر استقلال صنعتی خوزستان را رقم زد. هفته سوم به کام استقلال نبود زیرا آنها پس از رقم خوردن گل میلاد فخرالدینی، 3 گل از سپاهان در اصفهان دریافت کردند و بازنده بودند. در هفته چهارم، سایپا قربانی انگیزه شاگردان امیر قلعه نویی شد. امید ابراهیمی (2گل) و جاسم کرار امیدهای استقلال را زنده کردند. در این هفته نیز، آبی پوشان با هنرنمایی خسرو حیدری، مهدی کریمیان و سجاد شهباز زاده 3 گل وارد دروازه مهدی رحمتی و پیکان کردند تا صدرنشین قدرتمند لیگ در پایان هفته دوازدهم باشند.
توسط   محمد میلاد خراسانی   ۳۷۴۵ روز قبل

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ باشگاه استقلال قبل از شروع این فصل دو کار بسیار مهم انجام داد، حفظ بازیکنان موثر فصل گذشته و جذب یاران تاثیرگذار. در بخش اول، موفقیت بزرگی در تمدید قرارداد امیرحسین صادقی، خسرو حیدری، محمد قاضی، حنیف عمران زاده، هاشم بیک زاده و... داشتند و در بخش دوم، بازیکنان تاثیرگذاری چون جاسم کرار، امید ابراهیمی، سجاد شهباززاده، میلاد فخرالدینی و... جذب کردند. حالا این باشگاه مشغول بهره برداری مثبت از بازیکنان جدید است و در هفته های گذشته، مثل یک مدعی رفتار کرد. آنها تا به حال 10 گل به ثمر رسانده اند که 8 گل توسط تازه واردها رقم خورد. این یعنی تازه واردها، برگ برنده استقلال هستند و 80 درصد گل های این تیم تا قبل از هفته ششم را به ثمر رسانده اند. در هفته اول، آبی پوشان با حساب 2 بر یک از سد راه آهن گذشتند که گل های این دیدار توسط جاسم کرار و محمد قاضی به ثمر رسید. در هفته دوم، سجاد شهباز زاده در آخرین ثانیه های بازی و روی کار تکنیکی علیرضا رمضانی، تنها گل استقلال برابر استقلال صنعتی خوزستان را رقم زد. هفته سوم به کام استقلال نبود زیرا آنها پس از رقم خوردن گل میلاد فخرالدینی، 3 گل از سپاهان در اصفهان دریافت کردند و بازنده بودند. در هفته چهارم، سایپا قربانی انگیزه شاگردان امیر قلعه نویی شد. امید ابراهیمی (2گل) و جاسم کرار امیدهای استقلال را زنده کردند. در این هفته نیز، آبی پوشان با هنرنمایی خسرو حیدری، مهدی کریمیان و سجاد شهباز زاده 3 گل وارد دروازه مهدی رحمتی و پیکان کردند تا صدرنشین قدرتمند لیگ در پایان هفته دوازدهم باشند.
رنذه باد استقلال

۱ ۲ صفحه ۳ از ۴ ۴