انتخاب صمدروبه عنوان سرمربی استقلال روبه همه آبیاتسلیت میگم تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » انتخاب صمدروبه عنوان سرمربی استقلال روبه همه آبیاتسلیت میگم فضل الله نوری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۶:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 انتخاب صمدروبه عنوان سرمربی استقلال روبه همه آبیاتسلیت میگم توسط فضل الله نوری ۵۶۳۶ روز قبل م کن.... جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ اسفند ۱۳۸۷ ۱۷:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط م کن.... ۵۶۳۶ روز قبل منم تسلیت میگمارواح عمه اشتیانیسرمربی خارجی اورد !!! بردیا امینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۰:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط بردیا امینی ۵۶۳۶ روز قبل تا دیروز آقای قلعه نویی از امروز صمد مرفاوی موج جدید انتقاد ها دو باره شروع شد. فضل الله نوری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۶:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط فضل الله نوری ۵۶۳۶ روز قبل به نظرشماانتخاب خوبیه صمدکه طعنه میزنی؟آقای بردیا رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۶۳۶ روز قبل دوست عزیز میدانم ناراحتی ولی به خاطر استقلال باید از کادر جدید حمایت کرد .رضا بردیا امینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۰:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط بردیا امینی ۵۶۳۶ روز قبل من بشخصه چون ازهمه استقلالیا مخصوصأ گل سرسبدش آقای قلعه نویی خوشم میاد آقای مرفاوی رو هم دوست دارم چون دست پرورده ایشونه(تولیگ 6 هم به نظر من کارنامه قابل قبولی داشت)و توانایی های روته مولر رو هم نمیشه انکار کرد. اگرهم مطلبم به نظر شما طعنه آمیز بود و باعث رنجش شما شد از شما هوادار محترم عذر خواهی میکنم. محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۶۳۶ روز قبل در هر صورت ما محکوم به حمایت هستیم ولی اگر میخواست صمد مرفاوی سرمربی باشه چه فرقی کردپس کجاست مربی طراز اول خارجی حمید شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۱:۱۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط حمید شریفی ۵۶۳۶ روز قبل از کی تا حالا عبدالصمد شده مربی تراز اول خارجی ؟ جناب اقای واعظ امیدوارم بدونی داری چیکار میکنی استقلال جای ازمایش و خطا نیست نواب انصاری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ دی ۱۳۸۷ ۱۹:۰۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط نواب انصاری ۵۶۳۶ روز قبل با سلام خیلی بد شد خیلی بد شد اما امیدواریم که مرفاوی بتواند دراستقلال خودش را نشان بدهد ونتیجه بگیرد ما که فقط موفقیعت استقلال را می خواهیم فضل الله نوری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۶:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط فضل الله نوری ۵۶۳۶ روز قبل آقابردیامن نمیدونم به استنادچه چیزی میگیددوره ششم صمدخوب کارکرده مثل اینکه یادتون رفته یک نیمه ازبازی میگذشت وماحتی یک موقعیت گل هم نداشتیم تااینکه بااوتهای علیزاده نجات پیدامیکردیم وای بازم اون فوتبال کسل کننده شروع شد؟ بردیا امینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۰:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط بردیا امینی ۵۶۳۶ روز قبل مرفاوی در لیگ ششم و در اولین تجربه سرمربیگری خود، تیم را خوب هدایت کرد و شاید اگر در هفتههای پایانی دچار بدشانسی نمیشد، حتی میتوانست با قهرمانی در آن سال، عملکرد خود را کامل سازدبیشک در این شرایط انتخاب صمد مرفاوی، میتواند انتخابی خوب تلقی شود، چرا که او اطلاعات کاملی از نقاط ضعف و قوت تیمش دارد و خواهد توانست بسرعت و با تعامل لازم با مدیریت، تیم را برای فصل بعد ببندد. کاری که البته از چند روز قبل شروع شده تا استقلال با نظر صمد با بازیکنان مورد نظرش به توافق رسیده و در عین حال قرارداد بازیکنان تایید شده را تمدید کند. رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۶۳۶ روز قبل دوست عزیز mojtaba8 سلام باتشکر از حمایت خالصانه شما از استقلال ولی من به عنوان یک برادر کوچکتر از شما تقاضا دارم که فقط حمایت خود را از تیم محبوب خود انجام دهید وبه خاطر اس اس هم که شده باید در این زمان از مربی تیم چه ما از ان خوشمان بیاد چه نیاد به عشق استقلالهم که شده باید حمایت کنیم. باز هم ازشما دوست ابیدل تشکر میکنم.رضا REZA VALIZADE جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۳:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط REZA VALIZADE ۵۶۳۵ روز قبل من با دوست عزیز بردیا خان موافقم تجربه اول صمد بوده. الان خیلی با تجربه تر شده مطمئنم از پیروانی لنگی ها بهتره یعنی خیلی بهتره مهدی کبیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۹:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی کبیری ۵۶۳۵ روز قبل من هم به نوبه خودم به استقلالی ها تسلیت و به سایر تیم ها تبریک میگم. ما که رفتیم دسته دو ... ولی خودمونیم این روته مولر ابروهاش چرا رفتن تو چشماش !!! پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا