عشق استقلالیا کیه؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » عشق استقلالیا کیه؟ مهدی خادمیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ خرداد ۱۳۸۸ ۱۸:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 عشق استقلالیا کیه؟ توسط مهدی خادمیان ۵۶۳۹ روز قبل نیلوفر رسولی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط نیلوفر رسولی ۵۶۳۹ روز قبل علی رضا منصوریان و فرهاد مجیدی خیلی برای هوادارای استقلال عزیزن همه عاشقانه دوستشون دارن البته من شخصاً عاشق وحید طالب لو هستم بقیه گزینه ها هم خیلی دوست داشتنی هستن محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۶۳۹ روز قبل فرهاد مجیدی - منصوریان - خسرو حیدری و هرکی معنی واقعی تعصب رو بدونه عشق هست مهدی کبیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۹:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی کبیری ۵۶۳۹ روز قبل من با طرفداری از اشخاص مخالفم و اینکه آدم بیاد الگوش را چند تا آدم بی سواد و بعضا پولکی و بی تعصب قرار بده ولی با تمام اینها شخصیت فرهاد و خسرو و وحید واقعا دوست داشتنیه.(البته منظورم از آدم بی سواد و پولکی بازیکنای استقلال نبودن , منظورم بعضی از فوتبالیست ها هستند مثلا همین جباری یک زمان اسطوره بود واسه خودش ولی حالا چی! اوناییکه یک زمان عشقشون جباری بود حالا چه نظری دارند در موردش؟) حمید شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۱:۱۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط حمید شریفی ۵۶۳۸ روز قبل استقلال بازیکن عاشق زیاد داشته و داره اگه چند نفری رو که به خاطر پول و شهرت اومدن تو استقلال کنار بزاریم همشون دوست داشتنین اما وحید طالبلو چیز دیگهایه REZA VALIZADE جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۳:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط REZA VALIZADE ۵۶۳۸ روز قبل اول از همه منصوریان بعد میشه گفت مجیدی و طالب لو من اصلا جباری رو یه استقلالی نمیدونم چون همیشه نفر اول بوده که حرف از پول زده قربانی هم عالیه رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۶۳۸ روز قبل همه ابیها خوبند فرقی ندارد.رضا علی برهان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۶:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی برهان ۵۶۳۸ روز قبل خسرو حیدری مانا کاشانی نژاد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۱:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط مانا کاشانی نژاد ۵۶۳۸ روز قبل من به شخصه نمی تونم عنوان عشق را کنار این افراد بگذارم- ولی منصوریان - مجیدی - قربانی - طالب لو- به دلیل وفادار بودنشون به استقلال قابل احترام هستند برام- راجب خسرو حیدری هم اینکه تازه اومده نمی شه هنوز گفت که واقعا وفادار هست یا نه ولی این 4نفر در طول سالهای حضورشون وفاداریشون را ثابت کردند نیلوفر رسولی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط نیلوفر رسولی ۵۶۳۷ روز قبل گل گفتی دوست عزیز1386 قربانی رو هم باید تو لیست وارد کرد.......... حسن مرادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۹:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن مرادی ۵۶۳۶ روز قبل اگر چه به علی منصوریان رای دادم اما وحید طالبلو و خسرو حیدری محشر هستند همینطور حسین کاظمی پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا