کاپیتان فصل بعداستقلال

آواتار fariba nikzad
کاپیتان فصل بعداستقلال
توسط   fariba nikzad   ۳۸۰۶ روز قبل

میدونم شایداین تاپیک تکراری باشه ولی این مدت به شدت فکرم مشغول اینه که فصل بعد کی قراره کاپیتانمون بشه.خودم که دوس دارم آرش برهانی کاپیتان بشه.میخواستم نظرشماروهم بدونم؟

آواتار علیرضا جوادیان
توسط   علیرضا جوادیان   ۳۸۰۶ روز قبل
منم با آرش موافقم ولی امسال کاپیتان نکونام میشه تا از فوتبال خئاحافظی کنه ولی آرش بازیکنی محجوب و دوست داشتنی هست
آواتار لیلا جوکار
توسط   لیلا جوکار   ۳۸۰۶ روز قبل

من فکر میکنم صادقی یا آندو چون بیشتر توی ترکیب ثابت هستند.اما آرشم خوبه

آواتار امیر حسین اسلامی
توسط   امیر حسین اسلامی   ۳۸۰۶ روز قبل

فقط پژمان نوری.پژمان نشه خودمو از بالای برج میلاد پرت میکنم پایین.

آواتار zahra*ss*7777 4444*777
توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۸۰۵ روز قبل
نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی

شــــــــــــــوخی میکنی دیگه????!!!!؟؟؟؟شوخیه جالبی بود!!!!

توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۸۰۵ روز قبل

آرش بازیکن محبوب و باتعصبیه و بازوبند باید به اون برسه اما اگه امیرحسین صادقی موند دیگه فرقی نمی کنه کدوم کاپیتان باشن چون هردوشون یه اس اسین و بازوبند کاپیتانی تیم بزرگی مث اســـــــــــتقلال بهشون میاد

آواتار fariba nikzad
توسط   fariba nikzad   ۳۸۰۵ روز قبل

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ!

آواتار افسانه طرقیان
توسط   افسانه طرقیان   ۳۸۰۵ روز قبل
برای آرش برهانی احترام قائلم ولی آندو شایسته تره برای کاپیتانی اگر نموند امیرحسین صادقی چون فیکس بازی میکنن ولی برهانی معلوم نیست تو ترکیب اصلی بتونه زیاد بازی کنه یانه
آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۸۰۵ روز قبل

[/quote

رفتی خودتی پرت کنی بگو منم بیام . بد جور عاشقشم ...

آواتار علیرضا موسوی
توسط   علیرضا موسوی   ۳۷۹۴ روز قبل

کاپیتان استقلال  آرش آقای گل خواهد بود

آواتار مرضیه غلامی
توسط   مرضیه غلامی   ۳۷۸۹ روز قبل

احتمال زیاد  امیرحسین صادقی   ،البته برهانی هم می تونه  باشه ولی چون فیکس بازی نمی کنه  یه کم  بعیده

آواتار علیرضا موسوی
توسط   علیرضا موسوی   ۳۷۸۹ روز قبل

دوستان باور کنید هر کدوم از این ها (حنیف.آرش.خسرو.امیرحسین )  کاپیتان تیم بشن فرقی نمیکنه چون با داشتن پیشنهاد های مختلف جایی نرفتن و موندن . چون مهمترین ویژگی یک کاپیتان تعصبش به پیراهن تیم هستش که همه این ها دارن

آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۷۸۹ روز قبل
نوشته شده توسط: علیرضا موسوی

دوستان باور کنید هر کدوم از این ها (حنیف.آرش.خسرو.امیرحسین )  کاپیتان تیم بشن فرقی نمیکنه چون با داشتن پیشنهاد های مختلف جایی نرفتن و موندن . چون مهمترین ویژگی یک کاپیتان تعصبش به پیراهن تیم هستش که همه این ها دارن

کاملا موافقم غیرت این بچه ها قابل تقدیره...

آواتار علیرضا موسوی
توسط   علیرضا موسوی   ۳۷۸۹ روز قبل

باز بیاین بگین مهدی رحمتی با غیرته تیمه.اگه مهدی رحمتی با غیرته پس ملی پوش های استقلال چی هستن؟ باید بگیم سینه چاک استقلال

توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۷۸۸ روز قبل

باز بیاین بگین مهدی رحمتی با غیرته تیمه.اگه مهدی رحمتی با غیرته پس ملی پوش های استقلال چی هستن؟ باید بگیم سینه چاک استقلال

بازیکنای واقعی استقلال کــــــبیر همشون باغیرتن....چه رحمتی و چه بازیکن های دیگه

آواتار علیرضا موسوی
توسط   علیرضا موسوی   ۳۷۸۸ روز قبل

لطفا لقب با تعصب رو به امسال مهدی رحمتی ندین

آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۷۸۸ روز قبل
نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777

[quote=ss_alireza]

بازیکنای واقعی استقلال کــــــبیر همشون باغیرتن....چه رحمتی و چه بازیکن های دیگه

آواتار امین حسینی
توسط   امین حسینی   ۳۷۸۸ روز قبل
نوشته شده توسط: shide HR

[quote=zahra*ss*7777777*4444444]

[quote=ss_alireza]

آواتار علیرضا موسوی

قبلا گفتم الا هم میگم لقب با غیرت رو به مهدی رحمتی ندین چون شایسته این القاب نیست

توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۷۸۸ روز قبل

قبلا گفتم الا هم میگم لقب با غیرت رو به مهدی رحمتی ندین چون شایسته این القاب نیست

شرمنده نمی تونیم دروغ بگیم چون سید واقــــــــــــعا باغیرته حالا چه شما خوشت بیاد و چه بدت بیاد

آواتار علیرضا موسوی

مهدی رحمتی به پیراهن مربی خودش( بابازاده) تعصب داره هرجا اون باشه مهدی رحمتی هم میره اونجا.هههههههه

آواتار سید محسن رئیس السادات
توسط   سید محسن رئیس السادات   ۳۷۸۷ روز قبل

به نظر من کاپتان امسال آندو هستش.چون باهمه  بازیکنان رفیق هست و  تجربه اش هم بیشتره .

آواتار ساحره عصار
توسط   ساحره عصار   ۳۷۸۷ روز قبل
نوشته شده توسط: مرضیه غلامی

احتمال زیاد  امیرحسین صادقی   ،البته برهانی هم می تونه  باشه ولی چون فیکس بازی نمی کنه  یه کم  بعیده

آواتار امیر حسین اسلامی
توسط   امیر حسین اسلامی   ۳۷۸۷ روز قبل

اگه به سابقه باشه امیر حسین ولی اگه به برازندگی باشه فقط آندو گلادیاتور آبی ها.

هر چند اگر بخوایم استقلال رو تو یک فرد خلاصه کنیم باید از برهانی ها نام ببریم.از معدود بازیکنایی هست که تو دنیا بیشتر از اینکه به فکر خودش و شرایط و موقیعت و پیشرفت خودش باشه به باشگاهش فکر میکنه.همیشه اولین نفر قراردادشو تمدید میکنه.همیشه با انگیزه و مرتب سر تمرینات حاظر میشه.اهل ناز کردن نیست.با همه مشکلات باشگاه کنار میاد.به نیمکت نشینی هاش اعتراضی نداره.اهل حاشیه سازی نیست.واقعا چکیده غیرت ، تعصب و .... و خلاصه همه چیز استقلاله.

آواتار علیرضا موسوی
توسط   علیرضا موسوی   ۳۷۸۶ روز قبل

اگه به سابقه باشه امیر حسین ولی اگه به برازندگی باشه فقط آندو گلادیاتور آبی ها.

هر چند اگر بخوایم استقلال رو تو یک فرد خلاصه کنیم باید از برهانی ها نام ببریم.از معدود بازیکنایی هست که تو دنیا بیشتر از اینکه به فکر خودش و شرایط و موقیعت و پیشرفت خودش باشه به باشگاهش فکر میکنه.همیشه اولین نفر قراردادشو تمدید میکنه.همیشه با انگیزه و مرتب سر تمرینات حاظر میشه.اهل ناز کردن نیست.با همه مشکلات باشگاه کنار میاد.به نیمکت نشینی هاش اعتراضی نداره.اهل حاشیه سازی نیست.واقعا چکیده غیرت ، تعصب و .... و خلاصه همه چیز استقلاله.

دقیقا همینه

آواتار مرضیه باب غاری
توسط   مرضیه باب غاری   ۳۷۸۵ روز قبل
نوشته شده توسط: لیلا جوکار

من فکر میکنم صادقی یا آندو چون بیشتر توی ترکیب ثابت هستند.اما آرشم خوبه

موافقم