گزارشگر لنگی تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » گزارشگر لنگی مهدی کبیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۹:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 گزارشگر لنگی توسط مهدی کبیری ۵۶۴۳ روز قبل امروز مثل همیشه خیابانی با گزارش افتضاح خودش نشون داد یک لنگی عقده ای . به زعم خیابانی الشباب بهترین تیم عربستان با وجود اینکه الاتحاد قهرمان لیگ شدش و الهلال نایب قهرمان شدش و لنگیها ازبازی با الاتحاد هراس داشتن.لازم به ذکر که الشباب این فصل چهارم شدش.از طرف دیگه خیابانی بارها با تکرار قهرمانی پرسپولیس در گروه خودش نشون داد که عقده قهرمانی داره.مگه اینکه اینجوری قهرمان بشن.هه هه. نظر شما چیه؟! به نظر من بین گزارشگر ها یوسفی و فردوسی پور بی طرفن خیابانی لنگیه و مزدک هم استقلالیه بردیا امینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۰:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط بردیا امینی ۵۶۴۳ روز قبل با سلام به همه استقلالیای عزیز djsnowman عزیز این سؤال در گذشته مطرح شده بود. مهدی کبیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۹:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی کبیری ۵۶۴۲ روز قبل جدی؟! اتفاقا قبلش تا چند صفحه تالار آزاد را بررسی کردم ولی چیزی ندیدم در هر صورت اشتباه از من بودش شرمنده. بردیا امینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۰:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط بردیا امینی ۵۶۴۲ روز قبل ممنون از حسن همکاری و توجه شما. علیرضا روشن جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ بهمن ۱۳۸۷ ۱۵:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا روشن ۵۶۴۲ روز قبل من جواد خیابانی رو از نزدیک میشناسم و آقا جواد استقلالیه فردوسی پور هم استقلالیه میرزایی پرسپولیسی یوسفی رو اصلا به عنوان گزارشگر قبول ندارم سید حامد حقیقت جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۱ فروردین ۱۳۸۸ ۲۰:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید حامد حقیقت ۵۶۴۲ روز قبل سلام بر آسمان آبی.dj جان به نظر من یوسفی و فردوسی پور استقلالی هستن. خیابانی و مزدک از اون طرفداران دو آتیشه ی لنگی ها هستن REZA VALIZADE جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۳:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط REZA VALIZADE ۵۶۴۲ روز قبل سلام به نظر منم خیابانی و مزدک لنگی هستند من راضی هستم بازی استقلال بی صدا باشه ولی مزدک گزارش نکنهاخه اگه استقلال 6 تا گل هم بزنه مزدک لونگی به روشم نمیاره!! عادل و یوسفی که استقلالی هستند استقلال 4030 همایون جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۰۹:۵۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط استقلال 4030 همایون ۵۶۴۱ روز قبل همه لنگی هستند بجز پیمان یوسفی که شاید اون هم بیطرف باشه مهدی کبیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۹:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی کبیری ۵۶۴۰ روز قبل چقدر نظرهای متفاوت. بقیه را کار ندارم ولی خیابانی دیگه تابلو لنگیه یک دفعه دقیقا یادم نیست بعد از کدوم بازی بود فصل پیش آخرای لیگ بود که استقلال برده بود بلافاصله بعد از بازی , رفتن برای اخبار ورزشی منتهی اشتباهی تصویر و صدای استدیو روی آنتن فرستادند که خیابانی به تمسخر به یکی از عوامل پشت صحنه گفت بالاخره تیمتون برد . در هر صورت نظر دوستان قابل احترام. ولی در جواب به دوستمون که گفته بود حاضرم بازیهای استقلال بدون صدا باشه ولی مزدک گزارش نکنه. من حاضرم خیابانی و طرفدارای دو آتیشه لنگی بازی را گزارش کنند ولی این شهرستانیا گزارش نکنند. خداییش بد جور میرن رو اعصاب آدم.انقدر تیم شهرمون میکنند و بازی را یک طرفه گزارش میکنند که من مواقعی که استقلال عقب کلا صدا را قطع می کنم. امید غلامپور جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ اسفند ۱۳۸۷ ۱۳:۱۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید غلامپور ۵۶۳۹ روز قبل مثل روز روشنه فضل الله نوری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۶:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط فضل الله نوری ۵۶۳۶ روز قبل مشخصه رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۶۳۶ روز قبل خیابانی یعنی pp پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا