کاپیتان فصل بعداستقلال تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » کاپیتان فصل بعداستقلال fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 کاپیتان فصل بعداستقلال توسط fariba nikzad ۳۸۰۶ روز قبل میدونم شایداین تاپیک تکراری باشه ولی این مدت به شدت فکرم مشغول اینه که فصل بعد کی قراره کاپیتانمون بشه.خودم که دوس دارم آرش برهانی کاپیتان بشه.میخواستم نظرشماروهم بدونم؟ علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۸۰۶ روز قبل منم با آرش موافقم ولی امسال کاپیتان نکونام میشه تا از فوتبال خئاحافظی کنه ولی آرش بازیکنی محجوب و دوست داشتنی هست لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۰۶ روز قبل من فکر میکنم صادقی یا آندو چون بیشتر توی ترکیب ثابت هستند.اما آرشم خوبه امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۸۰۶ روز قبل فقط پژمان نوری.پژمان نشه خودمو از بالای برج میلاد پرت میکنم پایین. zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۸۰۵ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی فقط پژمان نوری.پژمان نشه خودمو از بالای برج میلاد پرت میکنم پایین. شــــــــــــــوخی میکنی دیگه????!!!!؟؟؟؟شوخیه جالبی بود!!!! zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۸۰۵ روز قبل آرش بازیکن محبوب و باتعصبیه و بازوبند باید به اون برسه اما اگه امیرحسین صادقی موند دیگه فرقی نمی کنه کدوم کاپیتان باشن چون هردوشون یه اس اسین و بازوبند کاپیتانی تیم بزرگی مث اســـــــــــتقلال بهشون میاد fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۰۵ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی فقط پژمان نوری.پژمان نشه خودمو از بالای برج میلاد پرت میکنم پایین. خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ! افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۸۰۵ روز قبل برای آرش برهانی احترام قائلم ولی آندو شایسته تره برای کاپیتانی اگر نموند امیرحسین صادقی چون فیکس بازی میکنن ولی برهانی معلوم نیست تو ترکیب اصلی بتونه زیاد بازی کنه یانه shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۸۰۵ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی فقط پژمان نوری.پژمان نشه خودمو از بالای برج میلاد پرت میکنم پایین. [/quote رفتی خودتی پرت کنی بگو منم بیام . بد جور عاشقشم ... علیرضا موسوی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۸:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا موسوی ۳۷۹۴ روز قبل کاپیتان استقلال آرش آقای گل خواهد بود مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۳۷۸۹ روز قبل احتمال زیاد امیرحسین صادقی ،البته برهانی هم می تونه باشه ولی چون فیکس بازی نمی کنه یه کم بعیده علیرضا موسوی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۸:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا موسوی ۳۷۸۹ روز قبل دوستان باور کنید هر کدوم از این ها (حنیف.آرش.خسرو.امیرحسین ) کاپیتان تیم بشن فرقی نمیکنه چون با داشتن پیشنهاد های مختلف جایی نرفتن و موندن . چون مهمترین ویژگی یک کاپیتان تعصبش به پیراهن تیم هستش که همه این ها دارن shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۷۸۹ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا موسوی دوستان باور کنید هر کدوم از این ها (حنیف.آرش.خسرو.امیرحسین ) کاپیتان تیم بشن فرقی نمیکنه چون با داشتن پیشنهاد های مختلف جایی نرفتن و موندن . چون مهمترین ویژگی یک کاپیتان تعصبش به پیراهن تیم هستش که همه این ها دارن کاملا موافقم غیرت این بچه ها قابل تقدیره... علیرضا موسوی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۸:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا موسوی ۳۷۸۹ روز قبل باز بیاین بگین مهدی رحمتی با غیرته تیمه.اگه مهدی رحمتی با غیرته پس ملی پوش های استقلال چی هستن؟ باید بگیم سینه چاک استقلال zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۷۸۸ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا موسوی باز بیاین بگین مهدی رحمتی با غیرته تیمه.اگه مهدی رحمتی با غیرته پس ملی پوش های استقلال چی هستن؟ باید بگیم سینه چاک استقلال بازیکنای واقعی استقلال کــــــبیر همشون باغیرتن....چه رحمتی و چه بازیکن های دیگه علیرضا موسوی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۸:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا موسوی ۳۷۸۸ روز قبل لطفا لقب با تعصب رو به امسال مهدی رحمتی ندین shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۷۸۸ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 [quote=ss_alireza] باز بیاین بگین مهدی رحمتی با غیرته تیمه.اگه مهدی رحمتی با غیرته پس ملی پوش های استقلال چی هستن؟ باید بگیم سینه چاک استقلال بازیکنای واقعی استقلال کــــــبیر همشون باغیرتن....چه رحمتی و چه بازیکن های دیگه امین حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امین حسینی ۳۷۸۸ روز قبل نوشته شده توسط: shide HR [quote=zahra*ss*7777777*4444444] [quote=ss_alireza] باز بیاین بگین مهدی رحمتی با غیرته تیمه.اگه مهدی رحمتی با غیرته پس ملی پوش های استقلال چی هستن؟ باید بگیم سینه چاک استقلال بازیکنای واقعی استقلال کــــــبیر همشون باغیرتن....چه رحمتی و چه بازیکن های دیگه علیرضا موسوی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۸:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا موسوی ۳۷۸۸ روز قبل قبلا گفتم الا هم میگم لقب با غیرت رو به مهدی رحمتی ندین چون شایسته این القاب نیست zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۷۸۸ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا موسوی قبلا گفتم الا هم میگم لقب با غیرت رو به مهدی رحمتی ندین چون شایسته این القاب نیست شرمنده نمی تونیم دروغ بگیم چون سید واقــــــــــــعا باغیرته حالا چه شما خوشت بیاد و چه بدت بیاد علیرضا موسوی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۸:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا موسوی ۳۷۸۸ روز قبل مهدی رحمتی به پیراهن مربی خودش( بابازاده) تعصب داره هرجا اون باشه مهدی رحمتی هم میره اونجا.هههههههه سید محسن رئیس السادات جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید محسن رئیس السادات ۳۷۸۷ روز قبل به نظر من کاپتان امسال آندو هستش.چون باهمه بازیکنان رفیق هست و تجربه اش هم بیشتره . ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۷۸۷ روز قبل نوشته شده توسط: مرضیه غلامی احتمال زیاد امیرحسین صادقی ،البته برهانی هم می تونه باشه ولی چون فیکس بازی نمی کنه یه کم بعیده امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۷۸۷ روز قبل اگه به سابقه باشه امیر حسین ولی اگه به برازندگی باشه فقط آندو گلادیاتور آبی ها. هر چند اگر بخوایم استقلال رو تو یک فرد خلاصه کنیم باید از برهانی ها نام ببریم.از معدود بازیکنایی هست که تو دنیا بیشتر از اینکه به فکر خودش و شرایط و موقیعت و پیشرفت خودش باشه به باشگاهش فکر میکنه.همیشه اولین نفر قراردادشو تمدید میکنه.همیشه با انگیزه و مرتب سر تمرینات حاظر میشه.اهل ناز کردن نیست.با همه مشکلات باشگاه کنار میاد.به نیمکت نشینی هاش اعتراضی نداره.اهل حاشیه سازی نیست.واقعا چکیده غیرت ، تعصب و .... و خلاصه همه چیز استقلاله. علیرضا موسوی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۸:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا موسوی ۳۷۸۶ روز قبل اگه به سابقه باشه امیر حسین ولی اگه به برازندگی باشه فقط آندو گلادیاتور آبی ها. هر چند اگر بخوایم استقلال رو تو یک فرد خلاصه کنیم باید از برهانی ها نام ببریم.از معدود بازیکنایی هست که تو دنیا بیشتر از اینکه به فکر خودش و شرایط و موقیعت و پیشرفت خودش باشه به باشگاهش فکر میکنه.همیشه اولین نفر قراردادشو تمدید میکنه.همیشه با انگیزه و مرتب سر تمرینات حاظر میشه.اهل ناز کردن نیست.با همه مشکلات باشگاه کنار میاد.به نیمکت نشینی هاش اعتراضی نداره.اهل حاشیه سازی نیست.واقعا چکیده غیرت ، تعصب و .... و خلاصه همه چیز استقلاله. دقیقا همینه مرضیه باب غاری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۲۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه باب غاری ۳۷۸۵ روز قبل نوشته شده توسط: لیلا جوکار من فکر میکنم صادقی یا آندو چون بیشتر توی ترکیب ثابت هستند.اما آرشم خوبه موافقم پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا