نیکبخت مردی بزرگ بود که اسیر تور حقیر قرمز ها شد و نیست شد

آواتار میلاد زینل نیا
نیکبخت مردی بزرگ بود که اسیر تور حقیر قرمز ها شد و نیست شد
توسط   میلاد زینل نیا   ۵۶۳۸ روز قبل
فقط می خوام بگم با اینکه خیلی دوستش داشتم ولی الان ازش متنفرم و فکر میکنم همه ی قلب های ابی هم همین نظر رو  دارن وقتی کاپیتانمون بهمون خیانت میکنه دیگه از بقیه نمیشه توقع داشت نیکبخت قلب قرمزت در ابی بیکران غرق شد و تو نابود شدی
آواتار بردیا امینی
توسط   بردیا امینی   ۵۶۳۸ روز قبل
تبادل بازیکن در این دوباشگاه اشتباه است و هر کس منجمله آقای واحدی که رفت همیشه حاشیه همراه خود دارد.
آواتار رضا کلاگر
توسط   رضا کلاگر   ۵۶۳۸ روز قبل
بدبخت همیشه بدبخت
آواتار مهدی کبیری
توسط   مهدی کبیری   ۵۶۳۸ روز قبل
من اصلا با این قضیه که یک نفر عاشق یک بازیکن باشه نمی تونم ارتباط برقرار کنم.
نیکبخت همون موقع هم که تو استقلال بود با حاشیه خیلی حال میکرد .من همون موقع هم ازش خوشم نمیومد مثل بعضی از بازیکنای فعلی استقلال که ازشون خوشم نمیاد.
ولی کلا بازیکنی که حرفه ای به معنای واقعی و با شعور باشه هیچ وقت به تیم رقیب نمیره شما اسامی بازیکنایی که بین استقلال و پرسپولیس رد و بدل شدند را نگاه کنید همشون ملیجک و دلقک و عشق حاشیه بودن .
نمونش انصاریان که بهش میگفتن زی زی گولو با اون سر وضعش البته برای استقلال انصافا زحمت کشید.
عابدزاده که تو سفرهای تیم ملی جنس قاچاق با خودش میاورد و آخرش هم انقدر آت آشغال زد تا سکته بکنه
نیکبخت
بیانی
مصطفوی
علیزاده
...
آواتار محمد عسگری
توسط   محمد عسگری   ۵۶۳۸ روز قبل

از هواداران فهیم استقلال میخوام که لطفا بیام در مورد چیزهایی که ارزش ندارند پیام ندیدیم ، نیکبخت دیگه میان هواداران هیچ ارزشی نداره و نخواهد داشت اون داره کیف شو میکنه با پولی که از تیم رقیب گرفته  ما حرص شو بخوریم برای چی بیخال این بدبخت بشیم ارزشی استقلال و شما هواداران بیشتر از ایناهاست.

فقط استقلال عشق است