نظرتون درباره جذب محمد غلامین از پاس همدان چیست به نظر من غلامین بهترین مهاجم ایران است تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » نظرتون درباره جذب محمد غلامین از پاس همدان چیست به نظر من غلامین بهترین مهاجم ایران است نواب انصاری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ دی ۱۳۸۷ ۱۹:۰۵ تعداد پاسخ ها 0 نظرتون درباره جذب محمد غلامین از پاس همدان چیست به نظر من غلامین بهترین مهاجم ایران است توسط نواب انصاری ۵۶۳۹ روز قبل فقط محمد غلامین بهترین گلزن ایران از نظر من استقلال باید این بازیکن را جذب کند بازیکن بسیار گلزنی است بازیکنی است که هر وقت برای پاس به زمین آمده گل زده وچند وقت اخیر هم یک گل به پرسپولیس زد وبه استقلال هم گل زده امیدوارم که استقلال این بازیکن گلزن را از دست ندهد بازیکنی است که می توان با قیمت کم آن را به استقلال آورد مهدی کبیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۹:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی کبیری ۵۶۳۹ روز قبل شما مشکل دارید؟ اولین بارت تو یک انجمن عضو میشی؟ یا اینکه فامیل غلامین با این سرعتی که در مورد غلامین تاپیک میزنی , پیش بری فکر کنم آخرش واعظ مجبور میکنی این بابا رو بخره. غلامین خوراکش دورازه خالی تو اوت زدن اصلا در حد نام استقلال نیست ولی از علیزاده بهتره REZA VALIZADE جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۳:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط REZA VALIZADE ۵۶۳۸ روز قبل مهاجم خوبیه بد نیست رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۶۳۸ روز قبل مهاجم خوبیه بد نیست بردیا امینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۰:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط بردیا امینی ۵۶۳۸ روز قبل spahan ممنون از شما که به فکر استقلالید ما هنوز سرمربی نداریم شما فکر جذب مهره اید. علیرضا روشن جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ بهمن ۱۳۸۷ ۱۵:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا روشن ۵۶۳۸ روز قبل دوست عزیز spahan شما تاپیک های تکراری زیادی در باره این موضوع ایجاد کرده اید لطفا قوانین انجمن را رعایت کنید پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا