دعوت از دوست خوبمون لیلا خانم 009898 تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » دعوت از دوست خوبمون لیلا خانم 009898 علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 دعوت از دوست خوبمون لیلا خانم 009898 توسط علیرضا جوادیان ۳۸۲۱ روز قبل با سلام لیلا خانم از اینکه به اسم کوچک شما را خطاب میکنم امیدوارم ناراحت نشوید ولی میخواهم صمیمیت خود را با شما ابراز کنم وشاید دیگر دوستان هم الان اگر این پست را مینوشتند همینطور بود چند روزیست که شما به خاطر کدورتهایی که بوجود آمد به سایت نمی آیید به همین دلیل از شما استدعا دارم با بازگشت خود همه دوستان را خوشحال کنید ممنون از شما zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۸۲۰ روز قبل واقعا تاپیک خوبی گذاشتید....ممنون لیلا ی عزیزم واقعا تو یکی از بهترین کاربرای این سایتی و بخاطر شرایطی هم که ناخواسته پیش آمده متاسفانه چند روزی نیومدی ولی من مطمئنم که تو دوباره بخاطر ما دوستان آبی بازم بر میگردی و ما رو از نظرات خوب و سازنده ات بهره مند میکنی....پس لطفا برگرد میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۲۰ روز قبل من هم سلام عرض میکنم خدمت لیلا خانم منم به سهم خودم ازشما کاربر خوب خواهش میکنم که یه تالار برگردین تا مثل قبل شاهد فعالیت خوب شما باشیم.... مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۳۸۲۰ روز قبل سلام لیلا جون امیدوارم زودتر به جمع دوستانت برگردی و با پستهای خوب و فوق العادت شاهد فعالیت مثال زدنیت باشیم.همه منتظریم . افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۸۲۰ روز قبل چرای ناراحتی شونو نمیدونم ولی امیدوارم به زودی به سایت و جمع ما برگردن. fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۲۰ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 واقعا تاپیک خوبی گذاشتید....ممنون لیلا ی عزیزم واقعا تو یکی از بهترین کاربرای این سایتی و بخاطر شرایطی هم که ناخواسته پیش آمده متاسفانه چند روزی نیومدی ولی من مطمئنم که تو دوباره بخاطر ما دوستان آبی بازم بر میگردی و ما رو از نظرات خوب و سازنده ات بهره مند میکنی....پس لطفا برگرد ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۸۱۸ روز قبل سلام دوستان ........ یه خبر خوب که لیلا جون به زودی بر میگرده چون قولشو به من داده....ماها هم باید کمی صبوری کنیم این شرایط برای هممون به نوعی پیش اومده ولی لیلا جون باید بدونه که هر اختلافی که با یه نفر پیش اومده نباید همه مارو از وجود خودش محروم کنه.....از علی آقای مهربون سایت و بقیه بچه ها هم که حمایت کردن ممنون...... من منتظر عکسها و مطالب خوبت هستم لیلای عزیز میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۱۸ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار سلام دوستان ........ یه خبر خوب که لیلا جون به زودی بر میگرده چون قولشو به من داده....ماها هم باید کمی صبوری کنیم این شرایط برای هممون به نوعی پیش اومده ولی لیلا جون باید بدونه که هر اختلافی که با یه نفر پیش اومده نباید همه مارو از وجود خودش محروم کنه.....از علی آقای مهربون سایت و بقیه بچه ها هم که حمایت کردن ممنون...... من منتظر عکسها و مطالب خوبت هستم لیلای عزیز ممنون از ساحره خانم بخاطر زحماتشون.... لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۱۷ روز قبل سلام و بسیار بسیار بسیار بابت همه لطفتون ممنونم.شاید اگه خاطر دوستای خوب و مهربونم اینقدر عزیز نبود فقط از دور نظاره گر فعالیتهای شما عزیزانم بودم .اما خیلی برام تعجب آور و البته خوشحال کننده بود که میبینم دوستانی دارم که قلبشون به زیبایی رنگ آبیه..... مرسی از لطف همه دوستانم. چشم، سعی میکنم با انرژی مثبت و بیشتری در خدمتتون باشم.بازم ممنون.. ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۸۱۷ روز قبل مرسی لیلای عزیز که برگشتی ازت ممنونم ......منتظر فعالیتهای قشنگت هستیم لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۱۷ روز قبل این گلها تقدیم به شما.... البته آبی همیشه سرور همه است.... میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۱۷ روز قبل ممنون از هدیه زیباتون لیلا خانم والبته از بازگشت زیباترتون... خب معلومه که آبی سرور همه رنگهاست..... zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۸۱۶ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی ممنون لیلا جون که درخواست ما دوستات رو قبول کردیو برگشتی...از بازگشتنت خوشحالم گلم fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۱۶ روز قبل خوش اومدی لیلا خانم!!!!ممنون که درخواستمونوقبول کردی لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۱۶ روز قبل لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۱۶ روز قبل هستی همراه جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۲۳:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط هستی همراه ۳۸۱۳ روز قبل خوش امد گویی مرا هم بپدیز عزیزم. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا