نیک بخت تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » نیک بخت shima HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۶:۵۸ تعداد پاسخ ها 0 نیک بخت توسط shima HR ۳۷۹۲ روز قبل به گزارش پایگاه 598 به نقل از تسنیم ، علیرضا واحدی نیکبخت ابتدا در مورد وضعیت ماندن یا جداییاش از استقلال گفت: راستش را بخواهید صحبتی با من صورت نگرفته است ولی آنطور که پیداست ظاهراً سال آینده در استقلال نیستم. البته من از این اتفاق ناراحت نیستم و امیر قلعهنویی به عنوان سرمربی تیم این تصمیم را میگیرد که چه بازیکنانی را به تیم اضافه کند و چه نفراتی را کنار بگذارد. من بابت فصل گذشته از او تشکر میکنم و باز هم میگویم که این مربی به من لطف کرد. وی در پاسخ به این سؤال که «آیا با تیمهای دیگر مذاکره کردهای؟»، افزود: من در حال حاضر به فوتبال فکر نمیکنم و باور کنید در این چند روز موبایلم خاموش بود. عجلهای برای انتخاب تیم ندارم و وقت زیاد است که تصمیم بگیرم. دنبال هیاهو نیستم و برای نیکبخت تیم زیاد است. شرایطم با سالهای گذشته فرق کرده است و بابت اینکه هنوز با تیمی قرارداد نبستهام نگران نیستم. به موقع در مورد فصل آینده تصمیم میگیرم و بابت این موضوع نگرانی ندارم. مدافع - هافبک تیم استقلال در مورد فصلی که در این تیم پشت سر گذاشت، خاطر نشان کرد: سال قبل فقط از این لحاظ برای من خوب بود که بعد از چند سال دوری از سطح اول فوتبال ایران دوباره به استقلال برگشتم ولی چیزهای دیگر اصلاً خوب نبود. من در پست تخصصی خود بازی نکردم و شرایط آنطور که دلم میخواست پیش نرفت، در ضمن نتوانستیم جام بگیریم و این موضوع خیلی تلخ بود. با این حال جای خوشحالی دارد که یک سال در استقلال بازی کردم. امسال هم با تمامی خوبیها و بدی ها تمام شد ولی باید بگویم که برای من چیزی عوض نشده است. نیکبخت خاطرنشان کرد: تعداد آنهایی که برای من در این فوتبال معرفت به خرج دادند حتی به تعداد انگشتان دو دست هم نمیرسد. امیر قلعهنویی، فرهاد کاظمی، حبیب کاشانی، محمد مایلیکهن، مدیرعامل سابق گهر و یکی دو نفر دیگر نفراتی بودند که واقعاً در حق من معرفت به خرج دادند ولی در این سالها تعداد آنهایی که دوست داشتند زمین بخورم خیلی زیاد بود. با این حال باید بگویم که مقصر خودم هستم و نباید دنبال چیز دیگری باشم. zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۷۹۲ روز قبل یکی از بدترین خریدای فصلمون بود....خداروشکر فصل بعد دیگه نیست ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۷۹۲ روز قبل من از شما شیمای عزیز یه خواهش دارم اولا که ممنون اخبار و به این شکل در اختیار ما میذاری برای زحمتی که میکشی ممنون ولی اگر لطف کنی تاپیکهایی که ایجاد کردی همش در مورد قراردادهای جدید و تمدید کردن بچه هاست واسه اینکه سایت منسجمتر و مرتب تر باشه میتونستی هر سه تاپیکتو به عنوان پست در تاپیکهایی که بچه ها قبلا در همین مورد ایجاد کرده بودن (فصل نقل و انتقالات و یا اخبار باشگاه)بذاری البته عذر خواهی میکنم فقط پیشنهاد بود ولی فکر کنم اینطوری کار کنیم خیلی بهتره میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۷۹۱ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار من از شما شیمای عزیز یه خواهش دارم اولا که ممنون اخبار و به این شکل در اختیار ما میذاری برای زحمتی که میکشی ممنون ولی اگر لطف کنی تاپیکهایی که ایجاد کردی همش در مورد قراردادهای جدید و تمدید کردن بچه هاست واسه اینکه سایت منسجمتر و مرتب تر باشه میتونستی هر سه تاپیکتو به عنوان پست در تاپیکهایی که بچه ها قبلا در همین مورد ایجاد کرده بودن (فصل نقل و انتقالات و یا اخبار باشگاه)بذاری البته عذر خواهی میکنم فقط پیشنهاد بود ولی فکر کنم اینطوری کار کنیم خیلی بهتره shima HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۶:۵۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط shima HR ۳۷۹۱ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار من از شما شیمای عزیز یه خواهش دارم اولا که ممنون اخبار و به این شکل در اختیار ما میذاری برای زحمتی که میکشی ممنون ولی اگر لطف کنی تاپیکهایی که ایجاد کردی همش در مورد قراردادهای جدید و تمدید کردن بچه هاست واسه اینکه سایت منسجمتر و مرتب تر باشه میتونستی هر سه تاپیکتو به عنوان پست در تاپیکهایی که بچه ها قبلا در همین مورد ایجاد کرده بودن (فصل نقل و انتقالات و یا اخبار باشگاه)بذاری البته عذر خواهی میکنم فقط پیشنهاد بود ولی فکر کنم اینطوری کار کنیم خیلی بهتره خواهش میکنم عزیزم . پیشنهاد خوبی بود . چشم.... shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۷۸۹ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 یکی از بدترین خریدای فصلمون بود....خداروشکر فصل بعد دیگه نیست مرضیه باب غاری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۲۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه باب غاری ۳۷۸۳ روز قبل این فصل بهتره میشه .پارسال هنوز جا نیفتاده بود تو ترکیب علیرضا موسوی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۸:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا موسوی ۳۷۸۲ روز قبل همون بهتر که امسال نیست تو تیم . shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۷۸۱ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا موسوی همون بهتر که امسال نیست تو تیم . shima HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۶:۵۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط shima HR ۳۷۸۱ روز قبل اره . رفتنشم زیاد بد نشد برامون. محمد همراه جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد همراه ۳۷۸۱ روز قبل امیرخان لطفف بزرگی بهش کرد.خداروشکر که قدر دان امیرخان و استقلال هست /هرکجا میره موفق باشه پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا