پیوستن امید ابراهیمی و سجاد شهباز زاده به اس اس تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » پیوستن امید ابراهیمی و سجاد شهباز زاده به اس اس zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 پیوستن امید ابراهیمی و سجاد شهباز زاده به اس اس توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۸۲۵ روز قبل به گزارش خبرگزاری فارس، باشگاه استقلال سرانجام با بازیکنان مدنظر خود قرارداد امضا کرد. بهرام افشارزاده مدیرعامل باشگاه استقلال امروز در محل این باشگاه به صورت رسمی با امید ابراهیمی و سجاد شهباززاده قرارداد 2 ساله امضا کرد. بچه ها شما از جذب بازیکنا راضی بودین؟؟؟؟ من یکی که از اومدن امید ابراهیمی خیــــــــــــــــــــــلی خوشحال شدم... fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۲۵ روز قبل فعلاکه هرسه تابازیکنی که گرفتیم بازیکنای خوبی هستن!!!! افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۸۲۵ روز قبل فقط خدا کنه که ممد نوری نیاد استقلال.از اومدن بقیه خوشحالم zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۸۲۵ روز قبل نوشته شده توسط: افسانه طرقیان میلاد فخرالدینی هم بطور رسمی به اس اسم پیوست...ایشالله همشون تو اس اسم موفق باشن... با نظر افسانه خانمم مبنی بر اینکه محمد نوری نیاد کاااااااااااااامــــــــــــــــــلا موافقم مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۳۸۲۵ روز قبل خوشحالم از اینکه آخرش استقلال با بازیکنای خوب قرارداد بست آخه چشممون ترسیده که همش بازیکنای پرس پلیسی رو توی تیم جمع کینم مثل فصل پیش . شنیدم که نوری از پرس پلیس جدا شده و گفته با استقلال و تراکتور سازی صحبت کرده ولی هنوز تصمیم نگرفته !!!!!!!!!!!!!!!!! تازه ، دو بازیکن از تیمهای لیگهای دسته اول و دوم به نامهای گروسیان دروازه بان تیم مس سونگون و خرسند نیا بازیکن تیم پدیده مشهد با امضای قراردادی به طور رسمی به تیم استقلال پیوستند. امیدوارم همه ی این رفت وآمدها واسه استقلال خوش یمن باشه . مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۳۸۲۵ روز قبل اولین اظهار نظر امید ابراهیمی : بازیکن جدید تیم فوتبال استقلال مدعی شد از تیمهایی چون فولاد خوزستان و پرسپولیس پیشنهاد داشته است. امید ابراهیمی در مورد پیوستنش به تیم فوتبال استقلال گفت: خیلی خوشحالم که به استقلال پیوستم. به خاطر قلعهنویی به استقلال آمدم، چون پیشرفت فوتبالیام را مدیون ایشان هستم. وقتی استقلال به من پیشنهاد داد تصمیم گرفتم که به این تیم بیایم و امیدوارم انتظاری را که قلعهنویی و هواداران از من دارند برآورده کنم. وی در مورد اینکه گفته میشود به دلیل اختلاف با زلاتکو کرانچار، سرمربی سپاهان از این تیم جدا شده است، عنوان کرد: من نه تنها با کرانچار بلکه با هیچکس در باشگاه سپاهان اختلافی نداشتم. اتفاقاً باشگاه سپاهان تا روز آخر مصر بود که با من قرارداد امضا کند اما تصمیم آخر را خودم گرفتم تا با وجود پیشنهاداتی که از پرسپولیس و فولاد خوزستان داشتم به خاطر قلعهنویی و اینکه استقلال را دوست داشتم از سپاهان جدا شده و آبیپوش شوم. بازیکن جدید استقلال در خصوص اینکه آیا پیشنهاد بالای مالی استقلال باعث شد تا به این تیم بپیوندد، گفت: رقم پیشنهادی استقلال بالا نبود. اعتقاد دارم هر فوتبالیستی باید تیمی را انتخاب کند که پیشرفت کند. من استقلال را برای پیشرفتم انتخاب کردم. ابراهیمی در مورد رقیبانش در استقلال تصریح کرد: من همه تلاشم را میکنم تا رضایت امیر قلعهنویی و هواداران را برآورده کنم، چون موفقیتم را مدیون قلعهنویی هستم. وی در مورد شماره پیراهنش در استقلال گفت: هنوز شماره پیراهنم مشخص نشده و هر شمارهای که خالی باشد آن را میپوشم. حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۳۸۲۵ روز قبل هر سه بازیکن خوب و آینده داری هستن امیدوارم در استقلال پیشرفت کنن و با بازی های خوب به تیم ملی برسن shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۸۲۳ روز قبل نوشته شده توسط: افسانه طرقیان فقط خدا کنه که ممد نوری نیاد استقلال.از اومدن بقیه خوشحالم zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۸۲۳ روز قبل نوشته شده توسط: shide HR [quote=afsaneh ss]فقط خدا کنه که ممد نوری نیاد استقلال.از اومدن بقیه خوشحالم خدارو صد هزار بار شکر تو تیمش موندنی شد و دیگه نمیاد... پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا