خداحافظی کیا رحمتی از فوتبال تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » خداحافظی کیا رحمتی از فوتبال zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 خداحافظی کیا رحمتی از فوتبال توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۸۰۴ روز قبل کیانوش رحمتی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس،در خصوص خداحافظیاش از فوتبال اظهار داشت: پس از مصدومیتی که در کرمان برای من به وجود آمد و آن آمپول لعنتی که به پایم تزریق شد دیگر نتوانستم به خوبی تمرینات خود را دنبال کنم. 5-4 ماه در راه رفتن هم با مشکل روبرو بودم البته هماکنون دوران مصدومیتم را پشت سر گذاشتم اما با توجه به اینکه چندین ماه تمرین نکردم فکر میکنم دیگر نمیتوانم شرایط خوبی داشته باشم و بهتر است جوانها جای ما را بگیرند. وی در مورد اینکه آیا برای این تصمیم با کسی هم مشورت کرده، افزود: با چند دوست و مربیان خود صحبت کردم. آنها حرفهایی به من زدند اما در پایان به من گفتند که تصمیم با خودم است. در یکی دو سال اخیر مصدومیتهای زیادی گریبانگیر من شد و واقعا از این موضوع خسته شدهام. دلم برای فوتبال تنگ میشود اما چارهای جز این کار نداشتم زیرا دیدم نمیتوانم انتظاراتی که خودم دارم را برآورده کنم و این مهمترین مسئله است. شاید بتوانم از این فوتبال پولی دربیاورم اما زمانی که رضایت نداشته باشم برایم دلچسب نخواهد بود. هافبک سابق پاس، استقلال و سایپا در خصوص اینکه بهترین و بدترین خاطره دوران فوتبالش چیست، گفت: هرچند که در اواخر من در مس بازی نکردم اما بدترین خاطرهام مربوط به سقوط این تیم میشود. بهترین خاطراتم زمانی بود که چندین قهرمانی با هواداران استقلال به دست آوردم.از دوران بچگی به استقلال علاقه داشتم و همیشه استقلالی خواهم بود تا ابد طرفدار این تیم هستم. وی در مورد اینکه آیا کلاسهای مربیگری را آغاز خواهد کرد، تصریح کرد: من سال گذشته مدرک C را دریافت کردم و پاییز امسال هم برای دریافت مدرک B اقدام خواهم کرد. سال آینده هم برای مدرک A آسیا تلاش میکنم. هماکنون در مجموعه شموشک گلستان مشغول به کار هستم و حالا باید ببینم شرایط چگونه میشود. امسال تیم نوجوانانمان توانست مقام چهارمی ایران را کسب کند. رحمتی در پایان تأکید کرد: از تمام کسانی که در دوران فوتبالیام برای من زحمت کشیدند تشکر میکنم. خیلیها در این فوتبال حق به گردن من دارند. دلم هم برای این فوتبال تنگ می شود اما چارهای ندارم. برای استقلال آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم این تیم بتواند نتایج لازم را کسب و دل هواداران را شاد کند. fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۰۴ روز قبل واقعاحیف شد,خیلی بازیکن بااخلاقی بود!!امیدوارم خارج ازفوتبال هم توزندگیش موفق باشه!! محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدحسن ملکی ۳۸۰۴ روز قبل کیا جان ما هم تا ابد طرفدار تو هستیم ایشالا موفق باشی امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۸۰۴ روز قبل کیانوش دوست داشتنی یا به قول علیفر کیا رحمتی ، برات آرزوی موفقیت و شادی می کنم.واقعا یک بازیکن حرفه ای بود و همیشه بدون حاشیه در خدمت تیم بود و همیشه حضوری مستمر در تمرینات داشت و با جدیت کار می کرد. این عکس رو به عشق کیانوش میزارم که بگم استقلال ، چند وقت پیش با تو و چند بازیکن دیگه خیلی قدرتمند تر از الان با پژمان نوری و امثالهم بود. shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۸۰۳ روز قبل نوشته شده توسط: محمدحسن ملکی کیا جان ما هم تا ابد طرفدار تو هستیم ایشالا موفق باشی افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۸۰۳ روز قبل نوشته شده توسط: fariba nikzad واقعاحیف شد,خیلی بازیکن بااخلاقی بود!!امیدوارم خارج ازفوتبال هم توزندگیش موفق باشه!! zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۸۰۲ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی کیانوش دوست داشتنی یا به قول علیفر کیا رحمتی ، برات آرزوی موفقیت و شادی می کنم.واقعا یک بازیکن حرفه ای بود و همیشه بدون حاشیه در خدمت تیم بود و همیشه حضوری مستمر در تمرینات داشت و با جدیت کار می کرد. این عکس رو به عشق کیانوش میزارم که بگم استقلال ، چند وقت پیش با تو و چند بازیکن دیگه خیلی قدرتمند تر از الان با پژمان نوری و امثالهم بود. واقعا چه تیم خوبی داشتیم ...یادش بخیر لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۰۲ روز قبل انشاله موفق باشی کیای استقلالی کاووس رشیدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاووس رشیدی ۳۸۰۰ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی کیانوش دوست داشتنی یا به قول علیفر کیا رحمتی ، برات آرزوی موفقیت و شادی می کنم.واقعا یک بازیکن حرفه ای بود و همیشه بدون حاشیه در خدمت تیم بود و همیشه حضوری مستمر در تمرینات داشت و با جدیت کار می کرد. این عکس رو به عشق کیانوش میزارم که بگم استقلال ، چند وقت پیش با تو و چند بازیکن دیگه خیلی قدرتمند تر از الان با پژمان نوری و امثالهم بود. حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۳۷۹۸ روز قبل بازیکن بی حاشیه و زحمتکشی بود خوب توپ های حریفو خراب میکرد ولی بازیسازی نمیکرد در کل هوادارا دوسش دارن مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۳۷۹۸ روز قبل در دوره ای که واسه استقلال بازی کرد هیچ حاشیه ای نداشت و در خدمت تیم و مربی بود .میشه گفت یکی از با اخلاق ترینها س. امیدوارم در کسوت مربیگری هم بی حاشیه و درخشان ظاهر بشه . پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا