میلاد شعبان... تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » میلاد شعبان... میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 میلاد شعبان... توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۳۲ روز قبل شعبان بهانه ای است برای دوستی با خدا ، لحظه هایتان سرشار از این دوستی باد. ماه میلاد سه پرچم دار عشق دلبر و دلداده و دلدار عشق ماه میلاد سه ماه عالمین سید سجاد و عباس و حسین(ع) ولادت سه نور ولایت بر شما دوستان استقلالی مبارک علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۸۳۱ روز قبل اعیاد شعبانیه بر همه مبارک امیدوارم طعم زیبای عشق و دلدادگی به خداوند همانند این مولودهای شعبان نصیب همگی ما بشود راستی این اعیاد برای من مناسبتی خاصه چون سالگرد ازدواجمه و 22 سال از آن میگذرد افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۸۳۱ روز قبل شعبان شدوپیک عشق از را آمد****عطرنفس بقیه الله آمد****با جلوه سجادو ابوالفضل وحسین****یک ماه وسه خورشید در این ماه آمد***اعیاد برهمه شما عزیزان مبارکدر ضمن علی آقا به شما هم سالگرد ازدواجتونو تبریک میگم امیدوارم در کنار همسرتون روزها و سالهای خوبی رو سپری کنید میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۳۰ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا جوادیان اعیاد شعبانیه بر همه مبارک امیدوارم طعم زیبای عشق و دلدادگی به خداوند همانند این مولودهای شعبان نصیب همگی ما بشود راستی این اعیاد برای من مناسبتی خاصه چون سالگرد ازدواجمه و 22 سال از آن میگذرد سالگرد ازدواجتون مبارک...... هدیه ی مجازی ناقابل من..... میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۳۰ روز قبل shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۸۳۰ روز قبل لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۳۰ روز قبل مرسی از آقا میثم.منم تبریک میگم به همه استقلالیها و علی آقای عزیز. میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۳۰ روز قبل واقعا عذرخواهی میکنم؟! روز میلاد با سعادت حضرت ابوالفضل العباس(ع) و روز جانباز رو بتمام جانبازان عزیز، مخصوصا دوست خوب و استقلالیمون، علیرضای عزیز تبریک میگم و از خداوند منان برای ایشان و خانواده محترمشان، سلامتی و سعادت و خوشکامی را خواهانم و ان شاء الله که خودشون هرچه سریعتر سلامتی اصلیشونو بدست بیارن..... لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۲۹ روز قبل چرا عذر خواهی آقا میثم؟ مگه چی شده؟ ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۸۲۵ روز قبل منم اعیاد شعبانیه رو به همه هم سایتی ها تبریک میگم خصوصا علی آقا در ضمن علی آقا سالگرد ازدواجتون هم مبارک باشه از قول من به خانم هم تبریک بگید که میدونم شیرین ترین اتفاق زندگی هرکسیه!!!!!و به ایشون غبطه میخورم که زحمت یک جانباز عزیز و میکشن پس ویژه و دوبله باید تبریک گفت بهشون در ضمن منم مثل بقیه براتون آرزوی سلامتی دارم پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا