محسن مسلمان تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » محسن مسلمان محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 محسن مسلمان توسط محمدحسن ملکی ۳۸۳۷ روز قبل محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدحسن ملکی ۳۸۳۷ روز قبل خداوکیلی خیلی معلومه که استقلالیه حیف شد رفت لنگ یعنی ما با پول غلام نژاد و اولادی نمی تونستیم بخریمش؟ افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۸۳۷ روز قبل اون اگه واقعا استقلالی بود بدون هیچ دلیل و بهانه ای میومد اما من صحبتهایی ازش شنیدم که نشون میده اون اصلا استقلالی نیست. امین حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امین حسینی ۳۸۳۷ روز قبل نوشته شده توسط: محمدحسن ملکی خداوکیلی خیلی معلومه که استقلالیه حیف شد رفت لنگ یعنی ما با پول غلام نژاد و اولادی نمی تونستیم بخریمش؟ سید محسن رئیس السادات جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید محسن رئیس السادات ۳۸۳۴ روز قبل نوشته شده توسط: افسانه طرقیان اون اگه واقعا استقلالی بود بدون هیچ دلیل و بهانه ای میومد اما من صحبتهایی ازش شنیدم که نشون میده اون اصلا استقلالی نیست.[/ quote]Xزیاد جوش نکن افی جون .مگه لنگیا را نمیشناسی اونا با چندتومن بیشتر به هر تیمی میرن مگه علی کریمی نبود رفت مگه اولادی و نوری نبود امدن اس اس مگه پسره کاطمیان نبود مگه کریم انصاری فرنبود رفتند به تراکتور مگه رضایی نبود رفت فولاد لنگی غیرت و تعصب که نداره فقط پول پول .همین مسلمان هم اگه یه کم پول بش بدن فوری میاد کاووس رشیدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاووس رشیدی ۳۸۳۳ روز قبل من که فکر نمیکنم این آدم استقلالی باشه!!! پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا