وقتی میتونیم بازیکنایی مثل شریفات ، ابراهیمی ، بختیار رحمانی و ... رو بخریم خریدن ادینیو ، محمد نوری و محسن حسینی اشتباهه.
به نظرم استقلال باید دنبال بازیکنایی بره که بخوان از طریق استقلال پیشرفت کنن نه اینکه دنبال بازیکنایی بره که بخوان فوتبالشونو با استقلال تموم کنن.پارسال رفتیم سراغ بازیکنایی مثل نوری ، اولادی ، نیکبخت و نتیجه این کار رو هم دیدیم.
در پست دروازه بان باید با توجه به اینکه حسینی باید استقلالو به خاطر سربازیش ترک کنه یه دروازه بان جوان و جویای و کمی هم با تجربه نام بگیریم.که من مناسب ترین گزینه رو محسن فروزان میدونم چون هم جوونه هم با تعصب و هم تجربه بازی در لیگ برتر رو هم داره و میتونه به مرور زمان جانشین سید بشه..البته شهاب گردان 30 ساله هم میتونه بیاد.اون در سپاهان ذخیره احمدی هست و شاید زیاد براش فرقی نمیکنه که ذخیره احمدی باشه یا ذخیره سید.چون دروازه بانی پستی هست که زیاد سن و سال واسش مطرح نیست گفتم وگرنه انتخاب من فروزانه.
در پست دفاع راست دوست دارم فخرالدینی بیاد اگه نشد حمودی.در دفاع وسط با اومدن عقیلی مشکلی ندارم.چرا که اعتقاد دارم جوون گرایی در بعضی پست ها اینطور نیست که یهو یه بازیکن جوون رو به عنوان یار اصلی به خدمت بگیری و ازش استفاده کنی باید یا یه بازیکن جوون و خیلی خوبو بگیری یا یک بازیکن با تجربه.هر چند که من خودم جماعتی ( 25 ساله ) رو خیلی دوست دارم ولی بعید میدونم فولاد این بازیکنشو به استقلال بده.
در هافبک دفاعی دوست دارم آندو و ساموئل حفظ شوند و نوری از استقلال بره ولی گویا قلعه نویی میخواد اون بمونه و امید ابراهیمی خرید استقلال باشه.خسرو و مبعلی هم در تیم بمونن و بختیار رحمانی به تیم اضافه بشه و به هیچ وجه سراغ محمد نوری نرن.
در پست مهاجم کنار اسماعیل شریفات رو بگیرن و در پست مهاجم نوک یکی از این بازیکنا رو بگیره:افشین ، بایرامی ، انصاری فر و یا میداوودی
در واقع من دوست دارم 7 خرید استقلال اینا باشن :
1 - محسن فروزان ( اگر نشد گردان )
2 - مهرداد جماعتی ( اگر نشد عقیلی )
3 - میلاد فخرالدینی ( اگر نشد حمودی )
4 - امید ابراهیمی
5 - بختیار رحمانی
6 - اسماعیل شریفات
7 - آرش افشین ( اگر نشد بایرامی یا میداوودی یا انصاری فر )
قرارداد آندو و خسرو و آرش و قاضی و مبعلی و سید و حنیف و صادقی و هاشم و ساموئل تمدید بشه.
اولادی و نظری و نوری و کبه و نیکبخت و جمشیدیان و غلام نژاد و اکبر پور خروجی های تیم باشن.
البته اینا نظرات من هست.باید ببینیم چه اتفاقاتی میوفته.من فقط دوست دارم روند نقل و انتقالات اینطوری باشه.