به نظر دوستان کی مربی تیم قهرمان ایران بشه؟

آواتار REZA VALIZADE
به نظر دوستان کی مربی تیم قهرمان ایران بشه؟
توسط   REZA VALIZADE   ۵۶۵۴ روز قبل
به نظر من مربی ایرانی یا مجید جلالی یا مظلومی
آواتار مانا کاشانی نژاد
توسط   مانا کاشانی نژاد   ۵۶۵۴ روز قبل
آقای قلعه نوعی اگه از کسی در ایران بالاتر نبود پایینتر هم نبود.اگه قرار بربهتر شدن استقلال باشه  به نظر من بهتر یک مربی خوب خارجی باشه
آواتار مجید حسینی
توسط   مجید حسینی   ۵۶۵۳ روز قبل
سلام به همه آبی ها

به نظر من کسی باید باشه در حد و اندازه های استقلال باشه و به پیشرفت تیم کمک کنه

سرفراز ایران
آواتار حسین رجبی
توسط   حسین رجبی   ۵۶۵۳ روز قبل

یک  مربی فوتبال به دانشی نیاز دارد که در کشور ما وجود ندارد. شما ببینید وقتی که یک مربی داخلی ابتکاری می زد تا چندین هفته موفق است و کسی جلودار او نیست. همه از او به عنوان نابغه یاد می کنند و محبوب طرفدان می شود. اما پس از چند هفته دیگر مربیان با روش سعی و خطا در می یابند که چگونه با آن ابتکار مقابله کنند. از آن پس همه مربی ها با همان روش وارد میدان می شوند و دوره ناکامی مربی شروع می شود و مربی مبتکر تا چند فصل همچنان یک مربی ناکام می ماند. زیراچند سال طول می کشد تا احتمالا شاهد ابتکار دیگری از همان مربی باشیم.

من فقط با یک مربی درجه اول خارجی موافقم. در غیر اینصورت با امیرخان یا بدون ایشان سرنوشت پرسپولیس امسال را خواهیم داشت.

آواتار رضا کلاگر
توسط   رضا کلاگر   ۵۶۵۲ روز قبل

hrajabi اشتیانی این سایت که مورد تایید باشگاه نیست .چرا نمیری سایت اصلی استقلال وبا اشتیانی درد و دل کنی  .جان هرکی که میپرستی برو سایت اصلی واین ابیدلهای طرفتارهای امیر را رها کن.باتشکر ازشما hrajabi اشتیانی .

به نمایندگی از طرف طرفتاران امیر.رضا

آواتار محمد عسگری
توسط   محمد عسگری   ۵۶۵۲ روز قبل
حالا که امیر قلعه نویی رو به این راحتی کنار گذاشتیم نباید مربی بیاریم که در این باشگاه بزرگ تجربه کسب کنه ، مربی خارجی هم اگه خوب باشه به ایران نمیاد مگه سرش درد میکنه با این امکانات بیاد ایران.امیدوارم حالا که امیرخان رفت  اگه ایرانی هست حداقل مظلومی باشه .
آواتار Alen Nikoueian
توسط   Alen Nikoueian   ۵۶۴۹ روز قبل

آقا اصلا قلعه نویی آدم بد.تا زمانی که داره نتیجه میگیره چرا باید بذاریمش کنار.هفته پیش توز واسه منچستر گل زد رفت به طرف مدیران باشگاه که بهشون اعتراض کنه.آخر بازی به فرگوسن گفتن نظرت چیه؟گفت تا زمانی که گل میزنه هیچ مشکلی باهاش ندارم .یعنی یه تیم مگه چی میخواد؟تا وقتی نتیجه میگیره چرا باید بهش دست زد؟

اینو برای اونایی گفتم که ادعا میکنن حرفه این.

آواتار سید حامد حقیقت
توسط   سید حامد حقیقت   ۵۶۴۵ روز قبل
 سلام بر آسمان آبی.
به نظر من اگه قراره مربی ایرانی بیاریم فقط امیر جلالی ( امیر کامپیوتر ) میتونه استقلال رو مانند فولاد متحول کنه. ولی بازم هر کسی که مربی استقلال بشه ما بازم مثل همیشه ازش حمایت میکنیم .