احتمال بازگشت حمودی تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » احتمال بازگشت حمودی مهدی ثقفیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ تیر ۱۳۹۲ ۱۳:۵۵ تعداد پاسخ ها 0 احتمال بازگشت حمودی توسط مهدی ثقفیان ۳۸۴۹ روز قبل علی حمودی در راه بازگشت به استقلال . . . . . . نظرتون ؟؟؟؟ امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۸۴۹ روز قبل هر چند که خیلی بازیکن خوبیه و خیلی با خسرو هماهنگه و وقتی رفت استقلال خیلی ضربه خورد ولی چون سیاست باشگاه این هست که امسال جوون گرایی کنه به نظرم بهتره میلاد فخرالدینی رو جذب کنیم.حمودی 28 سالشه و فخرالدینی 24 سال.به نظرم اول باید برن سراغ فخرالدینی بعد بیان سراغ حمودی. این نکته رو هم بگم که جذب حمودی خیلی راحت تر از فخرالدینی هست چرا که تراکتور فصل بعد در مسابقات آسیایی حضور داره ولی استقلال و سپاهان حضور ندارن.نه فقط حمودی بلکه دیگر بازیکنان سپاهان هم جذب کردنشون آسونه.برای همین قلعه نویی زرنگی کرده و سراغ بازیکنان سپاهان مثل عقیلی ، ابراهیمی ، حمودی و یعقوب کریمی رفته. ولی نکته ای که هست اینکه اول باید تکلیف مدیریت باشگاه مشخص بشه بعد راجع به این مسائل صحبت کنیم. افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۸۴۹ روز قبل علی حمودی بازیکنه خوب وبا اخلاقیه ولی اینکه باید تکلیف مدیریت مشخص بشه اول بعد بریم سراغ بازیکن عاقلانه تره . zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۸۴۹ روز قبل نوشته شده توسط: افسانه طرقیان با اجازه ی همه من مخاف برگشتش هستم...حمودی هر چند که بازیکن خوبی باشه ولی تو اون شرایط نباید میرفت و اس اسو ول میکرد و ضربه ی بدی به اس اس زد....حالا هر چندم خوب باشه و با خسرو هماهنگ اما من به شخصه دوس ندارم برگرده چون اســــــــــــــــــتقلال جای بازیکنهای متعصبه...همین fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۴۹ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 با اجازه ی همه من مخاف برگشتش هستم...حمودی هر چند که بازیکن خوبی باشه ولی تو اون شرایط نباید میرفت و اس اسو ول میکرد و ضربه ی بدی به اس اس زد....حالا هر چندم خوب باشه و با خسرو هماهنگ اما من به شخصه دوس ندارم برگرده چون اســــــــــــــــــتقلال جای بازیکنهای متعصبه...همین کاووس رشیدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاووس رشیدی ۳۸۴۸ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی هر چند که خیلی بازیکن خوبیه و خیلی با خسرو هماهنگه و وقتی رفت استقلال خیلی ضربه خورد ولی چون سیاست باشگاه این هست که امسال جوون گرایی کنه به نظرم بهتره میلاد فخرالدینی رو جذب کنیم.حمودی 28 سالشه و فخرالدینی 24 سال.به نظرم اول باید برن سراغ فخرالدینی بعد بیان سراغ حمودی. این نکته رو هم بگم که جذب حمودی خیلی راحت تر از فخرالدینی هست چرا که تراکتور فصل بعد در مسابقات آسیایی حضور داره ولی استقلال و سپاهان حضور ندارن.نه فقط حمودی بلکه دیگر بازیکنان سپاهان هم جذب کردنشون آسونه.برای همین قلعه نویی زرنگی کرده و سراغ بازیکنان سپاهان مثل عقیلی ، ابراهیمی ، حمودی و یعقوب کریمی رفته. ولی نکته ای که هست اینکه اول باید تکلیف مدیریت باشگاه مشخص بشه بعد راجع به این مسائل صحبت کنیم. ابولفضل دولتی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ آبان ۱۳۹۲ ۲۱:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط ابولفضل دولتی ۳۸۴۸ روز قبل بالزیکن خوبی همون تور که همه میگن با خسرو هم خیلی هماهنگ چس میتون واسه استقلال مهره خوبی باشه من با اومدنش موافقم ابولفضل دولتی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ آبان ۱۳۹۲ ۲۱:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط ابولفضل دولتی ۳۸۴۸ روز قبل نوشته شده توسط: ابولفضل دولتی بالزیکن خوبی همون تور که همه میگن با خسرو هم خیلی هماهنگ پس میتون واسه استقلال مهره خوبی باشه من با اومدنش موافقم سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۸۴۸ روز قبل من دوست دارم برگرده پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا