رای بدین

آواتار ک بهرامی
رای بدین
توسط   ک بهرامی   ۵۶۵۸ روز قبل

مربی استقلال

هر کس رای نده طرفدار استقلال نیست

1 یک مربی بزرگ خارجی با دانش روز دنیا

2 یک مربی ایرانی با سیتمی پوسیده

آواتار ک بهرامی
توسط   ک بهرامی   ۵۶۵۸ روز قبل

گزینه یک

مربی خارجی صددر صد

آواتار رضا کلاگر
توسط   رضا کلاگر   ۵۶۵۸ روز قبل
شما که کار خود را کردی دیگه هرکی را می خواهی بیار از مریخ -کره ماه-زیرخاک هرجاکه دوست داری .چرا بقیه را شریک خود میکنی
آواتار نیلوفر رسولی
توسط   نیلوفر رسولی   ۵۶۵۸ روز قبل

حالا که قلعه نوئی نیست گزینه یک

آواتار حمید شریفی
توسط   حمید شریفی   ۵۶۵۸ روز قبل

اولین نفر امیر قلعه نوعی اما اگه قراره امیر خان نباشه گزینه یک البته تا مربی درجه یک از نظر واعظ کی باشه ببینیم ایبار چجوری میخوان پول خرج کنن رفتن یا بهتر بگم ارز خارج کنن

آواتار مهدی کبیری
توسط   مهدی کبیری   ۵۶۵۸ روز قبل
هه هه , شما هم دلتون خوش مربی طراز اول خارجی؟ اینا 50 تومن نتوستن بیشتر بدن آرفی را بیارن استقلال , حالا مربی طراز اول خارجی میخوان بیارن؟! حتما سرمربی تیم ملی دوچرخه سواری ایتالیا را می خوان بیارن. بابا ما امیر می خواهیم.
آواتار محمد عسگری
توسط   محمد عسگری   ۵۶۵۸ روز قبل

دوست عزیز سلام

اخه مربی طراز اول بیاید با بازیکنان مثل علیزاده ، تقی پور و..... میخواهد چیکار بکنه این تیم اسکلت قوی میخواد چند بازیکن خوب مثل جان واریو بیارین همین قلعه نویی تیم قهرمان آسیا میکنه .

آواتار محمد عسگری
توسط   محمد عسگری   ۵۶۵۸ روز قبل

آواتار سید حامد حقیقت
توسط   سید حامد حقیقت   ۵۶۵۷ روز قبل
 aby جان به نظر شما مربی خارجی درجه چند حاضر بیاد در ایران مربی گری کنه ؟  بعد اگرم مربی خارجی بیاریم باه چه بازیکن هایی میخواد بازی کنه ، به نظر شما  اونقدر باشگاه پولداری هستیم که هر کسی رو که خواستیم بیاریم. اونم هر بازیکنی رو که خواست بتونیم براش تهیه کنیم.

aby  جان فکر میکنم یه غلط املایی هم داری           سیستم درسته نه سیتم            فردا تمرین کن ازت یه امتحان املا میگیرم
آواتار hesam babaie fard
توسط   hesam babaie fard   ۵۶۵۶ روز قبل
آخه مربی خارجی می خواهیم چی کار ؟ اگه دوست دارید تیم پولشو بریز دور و دیگه نتونه بازیکن خوب بگیره مربی خارجی بیارید . در ضمن الآن فکر کنم همه دنبال برگردوندنه امیر خان باشن نه مربی خارجی
آواتار مانا کاشانی نژاد
توسط   مانا کاشانی نژاد   ۵۶۵۵ روز قبل

اول و آخر امیر قلعه نوعی به سه دلیل 

دلیل اول :  سیستمش پوسیده نیست

دلیل دوم :هیچ مربی بالاتر از اون در ایران نیست

دلیل سوم : هیچ مربی ترازاول خارجی حاضر نیست بیاید ایران

آواتار میثم دادار
توسط   میثم دادار   ۵۶۵۳ روز قبل
آواتار میثم دادار
توسط   میثم دادار   ۵۶۵۳ روز قبل

میگن متسو با استقلال تمام کرده

آواتار حسین رجبی
توسط   حسین رجبی   ۵۶۵۳ روز قبل
حتی مربی های درجه دو بین المللی از مربی های داخلی بهتر هستند البته به شرطی که به آنها مجال داده شود.
آواتار رضا کلاگر
توسط   رضا کلاگر   ۵۶۵۲ روز قبل

hrajabi اشتیانی این سایت که مورد تایید باشگاه نیست .چرا نمیری سایت اصلی استقلال وبا اشتیانی درد و دل کنی  .جان هرکی که میپرستی برو سایت اصلی واین ابیدلهای طرفتارهای امیر را رها کن.باتشکر ازشما hrajabi اشتیانی .

به نمایندگی از طرف طرفتاران امیر.رضا

آواتار navid habibiyan
توسط   navid habibiyan   ۵۶۵۲ روز قبل
age ghalenoyi nabashe albate ba kamale taassof baraye modirane esteghal gozine1 behtare harchand hichi jaye gheyrato tassobe amir khano nemide
آواتار مهدی کبیری
توسط   مهدی کبیری   ۵۶۴۸ روز قبل
آشتیانی که این سایت را تایید کرد!
کی میگه مورد تایید باشگاه نیست.
هر چند آشتیانی هر کسی که باهاش موافق نباشه قبول نداره.
فکر کرده چون به استقلال میگن اس اس اون هم باید هیتلر باشه
آواتار حسین رجبی
توسط   حسین رجبی   ۵۶۴۸ روز قبل

دوست گرامی آقای 100

چه تفاوت می کند که آشتیانی این سایت را قبول داشته باشد یا نداشته باشد. من تا به حال فکر می کردم که این سایت هواداران استقلال است و محلی برای گفتگوی اس اس ها.  اما ظاهرا شما می گوئید که این سایت عاشقان ژنرال امیر خان قلعه نوئی است!!!. اگر اینطور است حتما لازم است نام این سایت عوض شود!!! راستی هزینه نگهداری این سایت را چه کسی می پردازد.

آواتار آرش وظیفه دان مقدم
توسط   آرش وظیفه دان مقدم   ۵۶۴۸ روز قبل

یا امیرخان یا یک مربی درجه یک خارجی( مثل فان باستن)

-------------------------------------------------------------------

ضمنا اینجا متعلق به عاشقان آبی ایست و یادتون باشه امیرخان یکی از این عاشقای باتعصبه

امیرخان دوستت داریم

آواتار مانا کاشانی نژاد
توسط   مانا کاشانی نژاد   ۵۶۴۸ روز قبل
اینجا سایت اختصاصی جهت طرفداری از کسی نیست. فکر کنم اول همه طرفداراستقلال هستند. اگه این سایت واقعا جهت طرفداری از یک شخصه مدیران در اهداف سایت بگن تا همه اعضا بدونن. فکر کنم این حق همه اعضا باشه که بدونن.امیرخان را هم همه بخاطر استقلال و زحماتی که برای تیم کشیده دوست داریم اگر استقلال نبود شاید خیلی از این اشخاص در جامعه مطرح نمی شدند. مثال آقای آشتیانی تا زمانی که بیاد استقلال کسی اونو می شناخت نه والا با اینکه در فدراسیون دوچرخه سواری خدایی میکرد استغفرالله.