موافقم تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » موافقم مهدی محمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۲۰:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 موافقم توسط مهدی محمدی ۵۶۵۰ روز قبل موافقم من موافقم ژنرال اگه نباشه استقلال از هم می پاشه چند سال پیش هم یه مربی خارجی اوردن ولی نتیجه نداد. بهتون قول میدم سال بعد دوباره امیر میاد البته با یه مدیر عامل جدید اقای اشتیانی کارش خوبه ولی نمی دونم چرا با امیر قلعه نوعی کنار نمی یاد. ولی اگه قرار باشه یکیشون تو استقلال بمونه من ترجیح میدم اون فرد امیر باشه. با تشکر مهدی محمدی محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۶۵۰ روز قبل البته من با بودن امیر موافقم ولی اگه اینجوری پیش بره فردا امیر هم مدیرعامل میشه هم سرمربی نباید همش یک طرف سکه رو نگاه کنیم. همانطور که امیر دوست داره یه بازیکن مثل جباری به علت رفتار بد تنبیه کنه حتی به ضرر تیم باشه و هواداران هم از اینکار حمایت میکنن چرا خودش دوست نداره شرایط آقای واعظ رو رعایت کنه. خلاصه اون یه مدیرعامل هست نه امیراین رو فراموش نکنیم این دو هر دو باهم باید تامل داشته باشن .منظورم اگه مربی با مدیرعامل تامل نداشته باشن هر مدیرعامل دیگه بیاد امیرخان به نفعش نباشه کنار میکشه . امیر چرا به درخواست هیت مدیره جواب رد داد اونم دیگه داره ناز میکنه.بالاخره هر مدیرعاملی شرایط خودش رو داره امیر هم باید تحمل میکرد. من خودم از نظر فنی امیر رو بهترین مربی برای استقلال میدونم ولی یکمی به واعظ باید حق بدیم اون مدیرعامل تیم ماست نه امیر که براش تعیین و تکلیف کنه. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا