علیرضا جوادیان

آواتار میثم محمدی قراسویی
علیرضا جوادیان
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۸۶۵ روز قبل

دوستان خوب استقلالی سلام

متاسفانه دوست خوبمون آقای علیرضا جوادیان عزیز که یکی از هوادارن بسیار خوب و با فرهنگ استقلال و کاربران خوب تالار هستند، بیمار هستند و تا دیروز در بیمارستان بستری بودند. ولی خدارو شکر که دیروز از بیمارستان مرخص شدن ولی هنوز بهبودی کامل حاصل نشده. ازهمه شما دوستان میخوام که برای این دوست بسیار خوبمون که بشخصه ارادت خاص دارم خدمتشون و مطمئنا مورد تایید همه عزیزان تالاره، دعا کنین تا خیلی زود به جمع آبی دلان برگردن.... ضمنا اگر دوستان پیامی به این دوست عزیز میخوان بفرستن، میتونن بمن بگن تا به بهشون بگم......

آواتار zahra*ss*7777 4444*777
توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۸۶۵ روز قبل

واقعا از شنیدن بستری شدنشون هم شوکه شدم هم ناراحت....اما خب خداروشکر که مرخص شدن و ایشالله بهبوی کامل حاصل میکنن....

آقا میثم بهشون بگین ما همه هواداران اس اسی واسه سلامتی یه اس اسی خوب و متعصب دعا میکنیم...

ایشالله خوب میشن....

آواتار شبنم علی قنبری
توسط   شبنم علی قنبری   ۳۸۶۵ روز قبل

واقعا شوکه شدم امیدوارم با خبر سلامتیشون هممونو خوشحال کنن

بهشون بگید که ما منتظر نظرات خوب و سازندشون هستیم

آواتار مرضیه غلامی
توسط   مرضیه غلامی   ۳۸۶۵ روز قبل

از اینکه دوباره بیماریشون عود کرده و باعث اذیتشون شده واقعاً ناراحت شدم ، فقط امیدوارم هر چه زودتر سلامتی شونو  بدست بیارن و مثل قبل شاهد فعالیتشون در سایت باشیم و ازمطالب زیبا و فکورانه ی  ایشان استفاده کنیم .

و برایشان این دعا را زمزمه میکنیم :

اللهم لا اله الا انت العلی العظیم ذو السلطان القدیم و المن العظیم و الوجه الکریم

لا اله الا انت العلی العظیم ولی الکلمات التامات و الدعوات المستجابات خل ما اصبح.

با آرزوی سلامتی و بهبودی کامل -آمین

آواتار امیر حسین اسلامی
توسط   امیر حسین اسلامی   ۳۸۶۵ روز قبل

منم از خبر بیماری علیرضا خان (  237611ali ) ناراحت شدم.ولی خدا رو شکر که مرخص شدن و ایشالا روز به روز بهتر میشن و سلامت کامل خودشونو بدست میارن.واقعا علی آقا از خوب های سایت هستن و به شخصه ارادت ویژه ای دارم خدمتشون.

آواتار سعید آقامحمدی
توسط   سعید آقامحمدی   ۳۸۶۵ روز قبل

از شنیدن این قضیه به حدی ناراحت شدم . که نتونستم امتحانم و بدم . ایشاالله دوباره سلامتی شونو بدست میارن و برمیگردن پیش ما

آواتار fariba nikzad
توسط   fariba nikzad   ۳۸۶۵ روز قبل

وای پس واسه همین بودکه چندوقته سایت نمیومدن؟خداکنه زودترخوب شن.آقامیثم بهشون بگین مابی صبرانه منتظرخوب شدن وبازگشتشون به سایت هستیم.

از طرف علیرضای عزیزاز همه شما دوستان ممنونم و حتما ابراز محبتهای شما رو به عرضش میرسونم... ولی بازهم از دعای خیرتون بی نصیبش نکنین.... متشکرم

آواتار محمدحسن ملکی
توسط   محمدحسن ملکی   ۳۸۶۵ روز قبل

خدا رو شکر که مرخص شده

البته عذرخواهی میکنم از دوستان!؟ علیرضای عزیز، متاسفانه هنوز ازنظر بینایی و گفتاری مشکل دارند!؟ ولی ان شاء الله با دعای شما دوستان ، حتما سلامتی کامل شونو بدست میارن و برمیگردن پیش ما....

آواتار لیلا جوکار
توسط   لیلا جوکار   ۳۸۶۴ روز قبل

انشاله زودتر  خوب بشن

آواتار ساحره عصار
توسط   ساحره عصار   ۳۸۶۴ روز قبل
علی آقا اولین نقری بود که تو سایت به من یه لقب داد که فوق العاده لقبشون و دوست داشتم و مثل برادر بزرگتر براشون احترام قائلم امیدوارم که علی آقا زودتر به جمع ما برگرده و من "هم به خاطر استقلالی بودنشون و مهمتراز اون به خاطر اینکه هممون یه جورایی به علی آقا و علی آقاها مدیون هستیم ...ناراحتم ...و این از همه چیز مهمتره که ایشون صحیح و سالم پیش فرزندشون باشن علی آقا شرمندتیم به خاطر همه کارای خوبی که شما و دوستانتون واسه ما کردید و شرمنده ترم که نمیتونم مثل خودتون قشنگ بنویسم ولی مطمئنم زودتر خوب میشید و پیش ما برمیگردید و پیامهارو میخونید....ازآقا میثم هم میخوام که سلام منو حتما به ایشون برسونه
آواتار مجید مسلم آذر
توسط   مجید مسلم آذر   ۳۸۶۴ روز قبل

ایشالا شفا پیدا کنن

آواتار حسن یارمحمدی
توسط   حسن یارمحمدی   ۳۸۶۴ روز قبل

ان شا الله هرچه زودتر سلامتیشو به دست بیاره و  با تن سالم کنار خانوادشون باشن

آواتار افسانه طرقیان
توسط   افسانه طرقیان   ۳۸۶۴ روز قبل
از شنیدن این خبر خیلی متاثر شدم امیدوارم هر چه زودتر سلامتی شونو به دست بیارن و دوباره به جمع هوادارا برگردن.
آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۸۶۳ روز قبل

انشالله خیلی زود دوباره سلامتیشونو به دست بیارن .

آواتار shima HR
توسط   shima HR   ۳۸۶۳ روز قبل
نوشته شده توسط: محمدحسن ملکی

خدا رو شکر که مرخص شده

آواتار کاووس رشیدی
توسط   کاووس رشیدی   ۳۸۶۲ روز قبل
نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777

واقعا از شنیدن بستری شدنشون هم شوکه شدم هم ناراحت....اما خب خداروشکر که مرخص شدن و ایشالله بهبوی کامل حاصل میکنن....

آقا میثم بهشون بگین ما همه هواداران اس اسی واسه سلامتی یه اس اسی خوب و متعصب دعا میکنیم...

ایشالله خوب میشن....

توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۸۶۲ روز قبل

یه خبر خوب دارم برای دوستان تاجی...

امروز(پنجشنبه) نزدیکای ظهر، با دوست خوبمون علیرضای عزیز صخبت کردم... البته هنوزهم صحبت کردن براشون مشکل بود، ولی باور کنین که بخاطر شما دوستان، باهام تماس گرفت(چون بهش گفته بودم که دوستان پیگیر احوالات شما هستند) تا ما از احوالش که بحمدلله رو به بهبودیه، آگاه بشیم... خودمن بسیار خوشحال شدم و کلی هم خداروشکر کردم. ومیدونم که شما دوستان هم از خوندن این پست، خوشحال میشین.... بامید شفای همه مریضها، خصوصا دوست خوب و تاجی مون، علـیـــــرضـــای عزیز و دوست داشتنی..... ان شاء الله...

آواتار علیرضا جوادیان
توسط   علیرضا جوادیان   ۳۸۶۲ روز قبل
من در این دوره تاریکی سرد ...دوستانی دارم مثل عطر گل یاس...... دوستانی دارم همه از جنس بلور ......من دراین دوره سرد گل یخ.....دوستانی دارم مثل آینه زلال ....باسلام به همه دوستان و عزیزانی که در این مدت به یادم بودند و از میثم عزیز که در این مدت مرا شرمنده معرفت خود کرد شاید ماهها پیش که در این کانون عضو شدم فکر نمیکردم در اینجا دوستانی با این عمق معرفتی پیدا کنم ولی امروز بعد از خواندن این تاپیک به خودم میبالم که چنین دوستانی دارم به امید روزهای خوب برای همه شما
آواتار امیر حسین اسلامی
توسط   امیر حسین اسلامی   ۳۸۶۲ روز قبل

خب خدا رو شکر که علی آقا وضعیت درمانشون رو به بهبودی هست و ایشالا به زودی سلامت کامل خودشون رو هم بدست میارن.

از اینکه میبینم به سایت هم برگشتن خوشحالم

آواتار ساحره عصار
توسط   ساحره عصار   ۳۸۶۲ روز قبل
نوشته شده توسط: علیرضا جوادیان
من در این دوره تاریکی سرد ...دوستانی دارم مثل عطر گل یاس...... دوستانی دارم همه از جنس بلور ......من دراین دوره سرد گل یخ.....دوستانی دارم مثل آینه زلال ....باسلام به همه دوستان و عزیزانی که در این مدت به یادم بودند و از میثم عزیز که در این مدت مرا شرمنده معرفت خود کرد شاید ماهها پیش که در این کانون عضو شدم فکر نمیکردم در اینجا دوستانی با این عمق معرفتی پیدا کنم ولی امروز بعد از خواندن این تاپیک به خودم میبالم که چنین دوستانی دارم به امید روزهای خوب برای همه شما
علی آقا ما کاری واسه شما نمیتونیم بکنیم جز پیگیری احوالاتتون امیدوارم تو این روزها و شبهایی که خیلی خاص هستند شما مثل همیشه سرحال و شاداب مارو همراهی و راهنمایی کنید و بهترین خبری بود که در سایت دیدم......
آواتار fariba nikzad
توسط   fariba nikzad   ۳۸۶۲ روز قبل
نوشته شده توسط: ساحره عصار
[quote=237611ali]من در این دوره تاریکی سرد ...دوستانی دارم مثل عطر گل یاس...... دوستانی دارم همه از جنس بلور ......من دراین دوره سرد گل یخ.....دوستانی دارم مثل آینه زلال ....باسلام به همه دوستان و عزیزانی که در این مدت به یادم بودند و از میثم عزیز که در این مدت مرا شرمنده معرفت خود کرد شاید ماهها پیش که در این کانون عضو شدم فکر نمیکردم در اینجا دوستانی با این عمق معرفتی پیدا کنم ولی امروز بعد از خواندن این تاپیک به خودم میبالم که چنین دوستانی دارم به امید روزهای خوب برای همه شما
علی آقا ما کاری واسه شما نمیتونیم بکنیم جز پیگیری احوالاتتون امیدوارم تو این روزها و شبهایی که خیلی خاص هستند شما مثل همیشه سرحال و شاداب مارو همراهی و راهنمایی کنید و بهترین خبری بود که در سایت دیدم......
موافقم.اقاعلیرضاخییلی خوشحالم که دوباره برگشتین به سایت امیدوارم هرچه زودتر بهتربشین!!
آواتار سعید آقامحمدی
توسط   سعید آقامحمدی   ۳۸۶۲ روز قبل

من از اینکه میبینم دوباره به سایت خودتون برگشتین خیلی خیلی خوشحال هستم . البته از داداش میثم هم باید نهایت تشکر رو کرد  که ما رو از احوالات شما با خبر می ساخت.

آواتار شبنم علی قنبری
توسط   شبنم علی قنبری   ۳۸۶۲ روز قبل

خدا رو شکر که بازم با جملات زیباتون به سایت برگشتین بعد از خوندن کامنتتون خیلی خوشحال شدم.....امیدوارم همیشه شاداب و سلامت کنار خانوادتون باشین و با حرفاتون تو سایت آرامش بخش ما

توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۸۶۱ روز قبل

دوست و برادر خوبم، علیرضای عزیز سلام... خوشحالم که با پستی که گذاشتی، هم سایت رو مزین کردی وهم باعث خوشحالی مضاعف دوستان شدی... درضمن این خوبی شماست که همه رو مجذوب خودت کردی والبته من کوچیک همه هستم. شما که جای خود داری....وان شاء الله که با سلامتی کامل به سایت برگردین....

آواتار لیلا جوکار
توسط   لیلا جوکار   ۳۸۶۱ روز قبل

خدارو شکر وقتی کامنتتون رو دیدم خوشحال شدم..از آقا میثم هم متشکریم...همیشه زنده باشید دوستای آبی من

آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۸۶۱ روز قبل

خیلی خوش حالم که حالتون خوبه . انشالله همیشه سلامت باشید .

آواتار zahra*ss*7777 4444*777
توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۸۶۰ روز قبل
نوشته شده توسط: shide HR

خـــــــــــــــــــدا رو شکر ....

آقای علیرضا واقعا از اینکه این نظرو گذاشتین خـــــــــــیلی خوشحال شدم و خبر بهبودیتونو شنیدم...

آواتار مرضیه غلامی
توسط   مرضیه غلامی   ۳۸۵۸ روز قبل

من در این دوره تاریکی سرد ...دوستانی دارم مثل عطر گل یاس...... دوستانی دارم همه از جنس بلور ......من دراین دوره سرد گل یخ.....دوستانی دارم مثل آینه زلال ....باسلام به همه دوستان و عزیزانی که در این مدت به یادم بودند و از میثم عزیز که در این مدت مرا شرمنده معرفت خود کرد شاید ماهها پیش که در این کانون عضو شدم فکر نمیکردم در اینجا دوستانی با این عمق معرفتی پیدا کنم ولی امروز بعد از خواندن این تاپیک به خودم میبالم که چنین دوستانی دارم به امید روزهای خوب برای همه شما[/quote

از خداوند ممنونم

که باعث شد سلامتی تون رو بدست بیارید و  ما بتونیم  از مطالب زیبای شما استفاده ببریم  از این که دو باره به جمع دوستان برگشتید بی نهایت خوشخالم .

توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۸۵۵ روز قبل

با عرض سلام خدمت دوستان تاجی....

چندشب پیش با دوست خوبمون علیرضا عزیز صحبت کردم. خدارو صدهزار مرتبه شکر که بیماریشون رو به بهبودیه و ان شاء الله که خیلی زود میتونیم هم درخدمت خودشون وهم از مطالب زیباشون استفاده ببریم... بامید شفای همه مریضا خصوصا دوستان تاجی مون...

آواتار شبنم علی قنبری
توسط   شبنم علی قنبری   ۳۸۵۴ روز قبل

امیدوارم هر چه زودتر سلامتیشونو بدست بیارن

آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۸۵۴ روز قبل
نوشته شده توسط: شبنم علی قنبری

امیدوارم هر چه زودتر سلامتیشونو بدست بیارن

انشالله .