اخبار باشگاه استقلال

آواتار سعید آقامحمدی
اخبار باشگاه استقلال
توسط   سعید آقامحمدی   ۳۸۶۹ روز قبل
اخبار استقلال
احمد شهریاری که در حال حاضر در هیئت مدیره استقلال حضور دارد به مسئولان در وزارت برنامه مدیریتی ارائه کرده است و نامش در بین گزینه‌های اصلی است.
به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران، شهریاری در طول فصل استقلالی‌ها را همراهی کرد و از طرفی وی با مسئولان وزارت ورزش وارد گفتگو شده و عنوان می‌شود که وزارت ورزش از وی به عنون نفرات برتر برای مدیرعاملی در استقلال نام برده است.  

گفتنی است، از طرفی، عنوان شده است که علی تاجرنیا نیز قرار است به عنوان گزینه ریاست هیئت مدیره برگزیده شود و برنامه‌های خود در این خصوص به وزارت ورزش ارائه کرده است.  

شایان ذکر است، وزارت ورزش در این خصوص اقدامات لازم را انجام داده است تا بهترین گزینه را که از هر لحاظ می‌تواند استقلال را با تغییرات روبرو کند برگزیند و به احتمال فراوان بحث فتح‌الله زاده در استقلال تمام شده است.  

**پاشازاده و منصوریان پیشنهادی ندارند

بحث مهدی پاشازاده و علیرضا منصوریان در حالی مطرح و عنوان شد که این دو اعلام کردند هیچ پیشنهادی را دریافت نکردند و این در حالی است که استقلال هنوز وضعیت مشخصی ندارد و مسئولین تیم استقلال نیز بلاتکلیف هستند.  

گفتنی است، این دو اعلام کردند که هیچ‌‌گونه پیشنهادی به آنها ارائه نشده است و قصد ندارند در این خصوص بحث را عنوان کنند تا در تیم حاشیه‌سازی شود. از طرفی اعلام شده است که قدیمی‌های تیم استقلال به اصرار روی نام ایندو بازیکن واکنش منفی نشان دادند و معتقدند که این موضوع برابر است با تبعیض بین بازیکنان قدیمی تیم استقلال که مدتها در این تیم زحمت کشیدند.  

شایان ذکر است، محمود فکری، سیروس دنیا محمدی، لطیفی و هادی طباطبایی، جزء‌ نفراتی هستند که مدعی توجه مسئولین و ایجاد شرایط ایده‌آل هستند اما شرایط فوق برای آنها مشکل ساز شده است. 

** آرش برهانی به لیگ عربی می‌رود/ سفر قابل توجه مهاجم آبی ها به امارات 

آرش برهانی مهاجم تیم استقلال فصل خوبی را در این تیم سپری نکرد و شایعات درخصوص وی در لیگ امارات مطرح وعنوان شده است.  

مشکلات وی با امیرقلعه‌نویی در طول فصل باعث شد که این بازیکن نتواند، در ترکیب تیم استقلال ایده‌ال کار کند، اما این درحالی است که وی با اینکه عنوان کرده است علاقه زیادی به استقلال دارد ودراین تیم گل‌های بسیاری به ثمر رسانده است واین بازیکن دیگه نمی‌تواند در تیم استقلال بماند و به فعالیت خود ادامه دهد.  

شایان ذکر است، این بازیکن قرار است در تعطیلات راهی کشور امارات شود ودراین کشور شرایط و آینده‌ِی خود را مورد بررسی کامل قرار دهد.  

این در حالی است که این مهاجم از چند تیم شهرستانی نیز پیشنهاد دریافت کرده است واز طرفی وضعیت استقلال مشخص نیست و این بازیکنان تصمیم دارد بهترین تصمیم را اتخاذ کند اما وی سفری کاملاً با منظور را به امارات دارد.  

**هافبک مهاجم استقلال به تراکتور می‌رود  

مهدی نظری مدت‌هاست که برای تیم استقلال به میدان نمی‌رود زیرا وی بیش از بازی با تراکتورسازی اعلام کرد مصدوم شده است و نمی‌تواند استقلال را همراهی کند، اما پس از آن اعلام شد که وی مصدوم نبوده وبه دلیل نامعلوم  آبی‌ها را همراهی نکرده است از طرفی شنیده‌ها حاکی از آن است که این بازیکن با تراکتورسازی قرار داد داخلی امضا کرده است و قرار است فصل آینده را در این تیم سپری کند این بازیکن به صورت رسمی از استقلال خداحافظی کرد و حتی اعلام داشت که دوست ندارد به این نحواز استقلال جدا شود، اما شرایط طوری پیش رفته است که وی باید از تیم برود واستقلال را ترک کند. 

شنیده می‌شود که حتی قلعه نویی اعلام کرده است که این بازیکن باید از تیم جدا شود زیرا وی قصد رفتن دارد.
آواتار سعید آقامحمدی
توسط   سعید آقامحمدی   ۳۸۶۸ روز قبل

ببخشید که طولانیه شد . اخبار زیاد میشه دیگه

آواتار ساحره عصار
توسط   ساحره عصار   ۳۸۶۸ روز قبل
خیلی ممنون سعید خان خیلی هم مفصل و عالی بود ...تشکر
آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۸۶۸ روز قبل

هردم از این باغ بری میرسد...... خدا بخیر بگذرونه!!! فکر کنم باید یه چندسالی حسرت آرامش و ببریم! با این شرایطی که وزارت بی حساب و کتاب ورزش داره برامون رقم میزنه!!!

آواتار جواد نوبخت هروی
توسط   جواد نوبخت هروی   ۳۸۶۸ روز قبل

دوست دارم آرش بمونه

آواتار محمدحسن ملکی
توسط   محمدحسن ملکی   ۳۸۶۸ روز قبل

خیالتون راحت آرش اول نفر تمدید میکنه این خط_ اینم نشون*

آواتار fariba nikzad
توسط   fariba nikzad   ۳۸۶۸ روز قبل
نوشته شده توسط: محمدحسن ملکی

خیالتون راحت آرش اول نفر تمدید میکنه این خط_ اینم نشون*

دقیقا.خودشم تواینستاش گفته همیشه انتخابم استقلاله

آواتار لیلا جوکار
توسط   لیلا جوکار   ۳۸۶۷ روز قبل

واقعا خدا به داد ما و استقلال برسه چه شود!!!!!

توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۸۶۷ روز قبل

این مصاحبه ساموئل هست :‌
ساموئل :
- به خاطر تاکتیک‌های سرمربی تیم مجبور شدم در پست‌های مختلفی بازی کنم
- همین موضوع باعث شد نتوانم برای تیمم گل بزنم و انتظارات هواداران استقلال را برآورده کنم
- قلعه‌نویی به من گفت برخی مواقع چنین اتفاقاتی می‌افتد که بخواهیم از بازیکنی در پست‌های دیگر استفاده کنیم. خودم هم معتقدم در فوتبال دنیا هم این کار صورت می‌گیرد
- هر جایی که قلعه‌‌نویی بخواهد بازی می‌کنم چون بازیکن هستم
بعد ببینید خبر ورزشی چه تیتری زده ؟
آخه دشمنی تا کی؟ لنگی بودن آحه چه افتخاری داره که اینقدر لنگی بازی در میارین ؟؟؟

آواتار لیلا جوکار
توسط   لیلا جوکار   ۳۸۶۷ روز قبل

از جوادی لنگی متنفرم چقدر تیترهای روزنامش مغرضانه ست!!!

توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۸۶۶ روز قبل

اینم یه نمونه یگه از روزنامه غرض ورز خبر ورزشی!!!

توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۸۶۰ روز قبل

برند استقلال، گران‌تر از پرسپولیس / ۱۵ میلیارد تومان فرق آبی و قرمز
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ پس از آنکه وزارت ورزش برند باشگاه پرسپولیس را برای انجام تبلیغات به مدت یک سال به مبلغ ۳۰ میلیارد تومان واگذار کرد، حالا نوبت استقلالی‌ها شده تا اسپانسر فصل بعد خود را پیدا کنند. وزارت ورزش توقع داشت که با توجه به پرطرفدارتر بودن پرسپولیس، تبلیغات یک ساله این باشگاه را با مبلغی کمتر از ۳۰ میلیارد تومان واگذار کند اما استقلالی‌ها دو گروه را پیدا کرده‌اند که هر کدام از آن‌ها حاضرند مبلغ ۴۵ میلیارد تومان بدهند و تبلیغات استقلال را بگیرند. آن‌ها در حال تهیه تضمین‌های خود هستند که اگر این اتفاق بیفتد، باشگاه استقلال برای یک سال از اسپانسرش ۴۵ میلیارد تومان خواهد گرفت. نکته مهم این موضوع اینجاست که برند استقلال ۱۵ میلیارد تومان بیشتر از برند پرسپولیس اجاره داده خواهد شد.

YOU CAN'T BUY CLASS

آواتار لیلا جوکار
توسط   لیلا جوکار   ۳۸۶۰ روز قبل

البته که توی همه چی استقلال سرور پرسپولیسه....خدا کنه این پولها بتونه دردی از استقلال و بدهی های تیم کم کنه و واقعیت داشته باشه.

آواتار لیلا جوکار
توسط   لیلا جوکار   ۳۸۵۹ روز قبل

کلا این جوادی لنگی همش میخواد بین استقلالیها تفرقه بندازه و بقیه هم مراقب صحبتهاشون نیستن تا بهونه دستش ندن..

مگه پیشکسوتهای ما مثل لنگیها بی تعصب و بی غیرتند؟؟؟؟  هر روز با تیترهای مسخرش فقط لنگیها روزنامشو میخونن.

توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۸۵۹ روز قبل

ماهان بغدادی در راه استقلال!
ماهان بغدادی ستاره جوان شاغل در لیگ سوئد برای مذاکره با قلعه نویی و پیوستن به استقلال طی چند روز آینده وارد تهران خواهد شد.
این بازیکن در نیم فصل هم مورد نظر قلعه نویی بود ولی به دلایل نامعلوم حضورش در استقلال منتفی شد. ماهان در صفحه فیسبوک خود نیز بطور خیلی خلاصه و غیر مستقیم به این مطلب اشاره کرده.
این بازیکن آینده دار که آقای گلی در لیگ سوئد را تجربه کرده دارای دو ملیت ایران و سوئد است که هم اکنون برای تیم امید ایران بازی میکند.

آواتار سعید آقامحمدی
توسط   سعید آقامحمدی   ۳۸۵۹ روز قبل

خادم: هیات ‌مدیره استقلال تغییرات عمده خواهد داشت،اسپانسر مالی آبی‌ها بهتر از پرسپولیس است

امیررضا خادم صبح امروز در گفت‌وگو با رادیوورزش با اشاره به آخرین وضعیت تغییرات در باشگاه استقلال اظهار داشت: همانطور که قول داده بودیم در ابتدا کار پرسپولیس را انجام دادیم و خوشبختانه آنها مشغول فعالیت شدند.

از سوی دیگر کار استقلال و بررسی‌هایش را آغاز کرده‌ایم که در همین راستا دیشب تا ساعت 23 و 30 دقیقه درخصوص باشگاه استقلال برنامه‌هایی داشتم و پیگیر بودم امروز هم همین هدف را دنبال خواهم کرد چون به مردم قول دادم و باید به قولم وفادار باشم.

معاون وزیر ورزش و جوانان و نماینده تام‌الاختیار وزارتخانه در امر خصوصی‌سازی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس درخصوص حامی استقلال نیز گفت: با شرکت‌های خوبی به جمع‌بندی رسیدیم ولی فکر می‌کنم اسپانسر استقلال از لحاظ مالی شرایط مناسب‌تری نسبت به پرسپولیس داشته باشد البته درخصوص مدیرعامل نفرات مدنظرمان را بررسی می‌کنیم تا هیات مدیره در مورد آنها تصمیم بگیرد زیرا یک گروه باید مدیرعامل استقلال را انتخاب کنند. در پرسپولیس هم این اتفاق افتاد و ما حالا تصمیم داریم در استقلال هیات‌مدیره‌ای را در نظر بگیریم که متفاوت نسبت به گذشته عمل کند و سیاست‌های باشگاه را زیر نظر داشته باشد فکر می‌کنم تا پایان هفته قطعا این تغییرات انجام شود.

خادم در پاسخ به این سوال که آیا تغییرات گسترده و عمده خواهد بود گفت: تصور می‌کنم همینطور باشد و تغییرات در هیات مدیره باشگاه استقلال عمده و گسترده است
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۸۵۸ روز قبل

آجرلو مدیر عامل استقلال می شود ؟؟؟؟؟؟؟
سردار آجرلو ی پرسپولیسی که چند سال قبل وقتی مدیر عامل تیم پاس تهران بود وقتی استقلالی ها برای جذب چند بازیکن پاس به او پیشنهاد دادند ! آجرلو هم در جواب فرمودند : به هر کجا بازیکن بدهم به استقلال نمی دهم!!!!
حالا همان شخص را می خواهند مدیر عامل استقلال کنند!
قدیمی تر ها خوب به یاد دارند که چه بلایی به سر تیم های پاس , ابومسلم و استیل آذین آورد این آقا !!! پاس و ابومسلم تیم های متمول و نظامی بودند و استیل آذین هم با برند هدایتی پولدار ترین تیم وقت ایران بود که با بازیکنان فراوان و نامی به دسته 1 سقوط کرد! با مدیر عاملی همین آقای آجرلو...
حالا دوستان تاجی این عکس رو درسایتهای اجتماعی طراحی کردن تا مخالفت خودشونو به گوش مسولین ناشنوا برسونن!!!

آواتار ساحره عصار
توسط   ساحره عصار   ۳۸۵۸ روز قبل
فدراسیون بین‌المللی آمار و تاریخ فوتبال دنیا (IFFHS) فهرست بهترین تیم‌های باشگاهی جهان در ماه آوریل سال 2014 را اعلام کرد که در آن تیم فوتبال بایرن مونیخ، قهرمان فصل گذشته لیگ قهرمانان و قهرمان زودهنگام فصل جاری بوندس‌لیگا همچون ماه‌های گذشته صدرنشین است. باواریایی‌ها با وجود شکست اخیرشان در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان برابر رئال مادرید با 354 امتیاز همچنان به عنوان بهترین تیم باشگاهی دنیا در صدر جدول رده‌بندی فدراسیون آمار و تاریخ قرار دارند هرچند آنها فاصله زیادی تا از دست دادن این جایگاه ندارند، چون تیم‌های رئال مادرید و اتلتیکو، دو فینالیست این دوره از رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا توانسته‌اند فاصله خود را با صدر جدول کاهش دهند. رئال مادرید با 337 امتیاز و اتلتیکومادرید با 315 امتیاز به ترتیب در رده‌های دوم و سوم قرار دارند. در رده‌بندی 200 تیمی فدراسیون آمار و تاریخ از تیم‌های ایرانی هم تیم استقلال تهران همچون دوره قبلی رتبه نخست را در اختیار دارد. آبی‌پوشان تهران با 118.50 امتیاز به طور مشترک با تیم‌های بوردو و سن‌اتین فرانسه در رده یکصدوسی‌ام جهان قرار دارند. فولاد خوزستان هم دومین تیم برتر ایرانی است که با 94.50 امتیاز در رده یکصدونودویکم دنیا جای دارد. رده‌بندی 10 تیم برتر جهان در ماه آوریل سال 2014 طبق محاسبات سایت آمار و تاریخ فوتبال جهان به شرح زیر است: 1- بایرن مونیخ (آلمان) 354 امتیاز 2- رئال مادرید (اسپانیا) 337 امتیاز 3- اتلتیکومادرید (اسپانیا) 315 امتیاز 4- لانوس (آرژانتین) 272 امتیاز 5- اتلتیکوناسیونال (کلمبیا) 269 امتیاز 6- بارسلونا (اسپانیا) 268 امتیاز 7- سویا (اسپانیا) 250 امتیاز 8- یوونتوس (ایتالیا) 249 امتیاز 9- چلسی (انگلیس) 244 امتیاز 10- بنفیکا (پرتغال) 242 امتیاز
آواتار مرضیه غلامی
توسط   مرضیه غلامی   ۳۸۵۸ روز قبل
نوشته شده توسط: ساحره عصار

فدراسیون بین‌المللی آمار و تاریخ فوتبال دنیا (IFFHS) فهرست بهترین تیم‌های باشگاهی جهان در ماه آوریل سال 2014 را اعلام کرد که در آن تیم فوتبال بایرن مونیخ، قهرمان فصل گذشته لیگ قهرمانان و قهرمان زودهنگام فصل جاری بوندس‌لیگا همچون ماه‌های گذشته صدرنشین است. باواریایی‌ها با وجود شکست اخیرشان در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان برابر رئال مادرید با 354 امتیاز همچنان به عنوان بهترین تیم باشگاهی دنیا در صدر جدول رده‌بندی فدراسیون آمار و تاریخ قرار دارند هرچند آنها فاصله زیادی تا از دست دادن این جایگاه ندارند، چون تیم‌های رئال مادرید و اتلتیکو، دو فینالیست این دوره از رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا توانسته‌اند فاصله خود را با صدر جدول کاهش دهند. رئال مادرید با 337 امتیاز و اتلتیکومادرید با 315 امتیاز به ترتیب در رده‌های دوم و سوم قرار دارند. در رده‌بندی 200 تیمی فدراسیون آمار و تاریخ از تیم‌های ایرانی هم تیم استقلال تهران همچون دوره قبلی رتبه نخست را در اختیار دارد. آبی‌پوشان تهران با 118.50 امتیاز به طور مشترک با تیم‌های بوردو و سن‌اتین فرانسه در رده یکصدوسی‌ام جهان قرار دارند. فولاد خوزستان هم دومین تیم برتر ایرانی است که با 94.50 امتیاز در رده یکصدونودویکم دنیا جای دارد. رده‌بندی 10 تیم برتر جهان در ماه آوریل سال 2014 طبق محاسبات سایت آمار و تاریخ فوتبال جهان به شرح زیر است: 1- بایرن مونیخ (آلمان) 354 امتیاز 2- رئال مادرید (اسپانیا) 337 امتیاز 3- اتلتیکومادرید (اسپانیا) 315 امتیاز 4- لانوس (آرژانتین) 272 امتیاز 5- اتلتیکوناسیونال (کلمبیا) 269 امتیاز 6- بارسلونا (اسپانیا) 268 امتیاز 7- سویا (اسپانیا) 250 امتیاز 8- یوونتوس (ایتالیا) 249 امتیاز 9- چلسی (انگلیس) 244 امتیاز 10- بنفیکا (پرتغال) 242 امتیاز

ممنون ساحره جون ،

اینجا هم استقلال سرور پرس پلیسه

آواتار مرضیه غلامی
توسط   مرضیه غلامی   ۳۸۵۸ روز قبل

امیدوارم زودتر تکلیف هیئت مدیره و مدیرعامل  مشخص بشه ، تا از تیمای دیگه عقب نیفتیم .

ماهان در صفحه شخصی خودش نوشت :

I am coming home ، I am coming home ، tell the world that I am coming home

من دارم به خونه برمیگردم من دارم به خونه برمیگردم ، به دنیا بگو من دارم به خونه ی خودم برمیگردم !

کیا موافق جذب ماهان هستن؟

پیام مجتبی به هوادارا ..
کدوم از دوستان لحظه شماری میکنن واسه برگشتش ..؟؟؟!!!!

آواتار fariba nikzad
توسط   fariba nikzad   ۳۸۵۸ روز قبل

اگه همون مجتبی استقلال باشه با اون بازی خوبش اگه برگرده خیلی خوب میشه

آواتار سعید آقامحمدی
توسط   سعید آقامحمدی   ۳۸۵۸ روز قبل

من هم دوست دارم ماهان بیاد به استقلال  . هم جباری ، ولی جباری با الاهلی تمدید کرده . اومدنش برای فصل جدید یکم سخته

آواتار لیلا جوکار
توسط   لیلا جوکار   ۳۸۵۷ روز قبل
نوشته شده توسط: سعید آقامحمدی

من هم دوست دارم ماهان بیاد به استقلال  . هم جباری ، ولی جباری با الاهلی تمدید کرده . اومدنش برای فصل جدید یکم سخته

آواتار مرضیه غلامی
توسط   مرضیه غلامی   ۳۸۵۷ روز قبل

ماهان بغدادی رو خیلی نمی شناسم ،

یکی از بازیکنایی که از بازیهاش لذت می بردم جباری بود ولی درمورد صحبتش  باید بگم  :   اون هنوز تکلیفش با خودش مشخص نیست چه برسه با  استقلال !!!!!!!!!!!

داره سعی میکنه  محبوبیت  مخدوش شدش  بین هوا دارای استقلال رو دوباره بدست بیاره همین  .

آواتار سعید آقامحمدی
توسط   سعید آقامحمدی   ۳۸۵۷ روز قبل

لیست تیم ملی اعلام شد .

رحمتی باز دعوت نشد.

ما صد در صد تو جام جهانی از نداشتن یک دروازه بان مطمئن  لطمه خواهیم خورد. در صورتی که دانیل تو دروازه نایسته و احمدی باشه هرچند از احمدی هم بدم میاد ولی هرچی باشه از دانیل بهتره.

خاک تو سر کی روش مغرور

آواتار ساحره عصار
توسط   ساحره عصار   ۳۸۵۷ روز قبل
نوشته شده توسط: مرضیه غلامی

ماهان بغدادی رو خیلی نمی شناسم ،

یکی از بازیکنایی که از بازیهاش لذت می بردم جباری بود ولی درمورد صحبتش  باید بگم  :   اون هنوز تکلیفش با خودش مشخص نیست چه برسه با  استقلال !!!!!!!!!!!

داره سعی میکنه  محبوبیت  مخدوش شدش  بین هوا دارای استقلال رو دوباره بدست بیاره همین  .

واقعا حرف دل من بود درسته کاملا
آواتار کاووس رشیدی
توسط   کاووس رشیدی   ۳۸۵۶ روز قبل
نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی

ماهان در صفحه شخصی خودش نوشت :

I am coming home ، I am coming home ، tell the world that I am coming home

من دارم به خونه برمیگردم من دارم به خونه برمیگردم ، به دنیا بگو من دارم به خونه ی خودم برمیگردم !

کیا موافق جذب ماهان هستن؟

من موافقم

آواتار سعید آقامحمدی
توسط   سعید آقامحمدی   ۳۸۵۵ روز قبل

ه نقل از یک مقام آگاه؛ امیر قلعه‌نویی برای بالا رفتن کیفیت عملکرد تیم استقلال در بازی‌های لیگ روی حضور 2 بازیکن اروپایی در این تیم حساب باز کرده است زیرا وی معتقد است که هزینه برای 2 بازیکن کارآمد اروپایی از خرید چند بازیکن داخلی با اهمیت و مفیدتر است.

طبق اطلاع ما از منابع غیررسمی، وی برای جذب 2 بازیکن توانمند و بزرگ اروپایی 6 میلیارد تومان هزینه درخواست کرده است و از طرفی برای ماندن دو بازیکن فعلی این تیم شرط گذاشته است.

شایان ذکر است، سرمربی تیم استقلال خواستار حفظ آندرانیک تیموریان و خسرو حیدری در تیم است و عنوان کره که مسئولان جدید این تیم باید این دو هافبک را حفظ کنند و هر طور شده نظر مثبت آن‌ها را برای ماندن در استقلال جلب کنند زیرا استقلال به این 2 بازیکن در فصل آینده نیاز بسیار زیادی دارد.

آواتار سعید آقامحمدی
توسط   سعید آقامحمدی   ۳۸۵۵ روز قبل

تمایل زیاد ستاره سپاهان برای حضور در استقلال 

یعقوب کریمی، جزو نفراتی است که باشگاه استقلال خواستار حضور وی درتیم است این بازیکن در فصل گذشته با مبلغی بالا به تیم سپاهان پیوست.

گفتنی است، این بازیکن با چند تن از اطرافیان امیرقلعه نویی صحبت کرده است وابراز تمایل کرده که می‌تواند فصل آینده به استقلال کمک کند واین تیم را یاری برساند.

شایان ذکر است، امیر قلعه‌نویی برای جذب بازیکنان برتر لیگ اقداماتی را انجام داده است و این بار قصد ندارد درخصوص بازیکنان جدید بی‌گدار به آب بزند و تصمیمات درستی را می‌گیرد که به نفع خود و تیمش تمام شود.

گفته می‌شود که سرمربی استقلال روی بازیکنان جوان برای سال جدید حساب ویژه باز کرده است و برنامه‌ریزی‌های وی نیز به مسئولان در وزارت نیز ارائه شده است، زیرا وی در حال حاضر به عنوان مسئولان تیم، استقلال را یاری می‌رساند.