صحبتهای سید در مورد تیم ملی و کفاشیان

آواتار zahra*ss*7777 4444*777
صحبتهای سید در مورد تیم ملی و کفاشیان
توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۸۶۴ روز قبل

بچه ها نظرتون در مورد این صحبتهای سید چیه؟

سید مهدی رحمتی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص اظهارات علی کفاشیان مبنی بر اینکه قرار بود رحمتی نامه‌ای را امضا کند که خود او حاضر به انجام این کار نشد گفت:احتمالا آقای کفاشیان یادش نمی آید در مکالمات خود با من چه صحبت هایی را مطرح کرده است. در آن مقطع حساس و با توجه به این موضوع که اگر اتفاقی افتاد باید جواب رسانه ها و مردم را بدهم تلفنم را به صورت اتوماتیک روی ضبط مکالمات گذاشته بودم و خوشبختانه تمامی مکالمات آن روزها ضبط شده است.

وی افزود: اگر آقای کفاشیان تمایل داشته باشند یک آدرس ایمیل در اختیارم بگذارند تا این فایلهای صوتی را در اختیارشان بگذارم و باز هم به مکالمات آن روزها گوش بدهند. اگر هم به صحبت های خود خیلی مطمئن هستند من فایل های صوتی را در اختیار رسانه ها قرار بدهم تا همه بدانند چه صحبت هایی با من انجام شده است.

دروازه بان تیم استقلال تاکید کرد:آقای کفاشیان! روزی که آقای کی‌روش نامه درخواستی فدراسیون برای بازگشت ما را رسانه ای کرد مگر شما به من نگفتید شما کار خودت را انجام داده ای و نامه را امضا کرده ای اما حالا کی روش یک نامه دیگر برای بازگشت تو به تیم ملی خواسته است؟ حتی شما گفتید من از طرف شما به آقای کی روش گفتم که رحمتی نامه را امضا نمی کند اما جالب است که حالا این صحبت ها مطرح می شود.

آواتار لیلا جوکار
توسط   لیلا جوکار   ۳۸۶۴ روز قبل

وقتی یه همچین ریئس فدراسیونی داریم خوب  سرمربی تیم ملی هم باید کی....ش باشه!!!! همشون فقط میخوان رحمتی از تیم ملی دور بمونه و شایستگیش رو نمی بینن...کاش سید عزیز واقعا فایل صوتی رو برملا کنه...ازشون متنفرم

آواتار سعید آقامحمدی
توسط   سعید آقامحمدی   ۳۸۶۴ روز قبل

سید واقعا مورد ظلم قرار گرفته . واقعا برای ریس فدراسیون متاسفم .

آواتار fariba nikzad
توسط   fariba nikzad   ۳۸۶۴ روز قبل
نوشته شده توسط: لیلا جوکار

وقتی یه همچین ریئس فدراسیونی داریم خوب  سرمربی تیم ملی هم باید کی....ش باشه!!!! همشون فقط میخوان رحمتی از تیم ملی دور بمونه و شایستگیش رو نمی بینن...کاش سید عزیز واقعا فایل صوتی رو برملا کنه...ازشون متنفرم

آواتار zahra*ss*7777 4444*777
توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۸۶۲ روز قبل
نوشته شده توسط: سعید آقامحمدی

آواتار ساحره عصار
توسط   ساحره عصار   ۳۸۶۲ روز قبل
من یکی از طرفدارای سیدم و به این معتقدم که اصلا سید ما نباید میذاشت کار به اینجا میکشید !!!!!!!!از اول کارش اشتباه بود این رو با توجه به ریاست فدراسیون و کل سیستمی که تو فوتبالمونه که مطمئنم سید خودش بهتر از ماها میدونه میگم ولی کفاشیان که معرف حضور همه هست و همیشه به جای حل مساله صورت مساله رو پاک میکنه........در کل حق سید خیلی ضایع شده و من هم از این موضوع خیلی ناراحتم
آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۸۶۱ روز قبل
نوشته شده توسط: ساحره عصار

من یکی از طرفدارای سیدم و به این معتقدم که اصلا سید ما نباید میذاشت کار به اینجا میکشید !!!!!!!!از اول کارش اشتباه بود این رو با توجه به ریاست فدراسیون و کل سیستمی که تو فوتبالمونه که مطمئنم سید خودش بهتر از ماها میدونه میگم ولی کفاشیان که معرف حضور همه هست و همیشه به جای حل مساله صورت مساله رو پاک میکنه........در کل حق سید خیلی ضایع شده و من هم از این موضوع خیلی ناراحتم

آواتار shima HR
توسط   shima HR   ۳۸۶۱ روز قبل

آواتار مرضیه غلامی
توسط   مرضیه غلامی   ۳۸۵۸ روز قبل

موافقم ، سید  اشتباه بزرگی انجام داد  که کار و به اما و اگرها کشوند .

آواتار shima HR
توسط   shima HR   ۳۸۵۶ روز قبل
نوشته شده توسط: سعید آقامحمدی

آواتار کاووس رشیدی
توسط   کاووس رشیدی   ۳۸۵۶ روز قبل

نظر دادن یکم سخته واقعا