در گذشت تیتو ویلانوا تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » در گذشت تیتو ویلانوا سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 در گذشت تیتو ویلانوا توسط سعید آقامحمدی ۳۸۶۷ روز قبل تیتو ویلانوا سرمربی اسبق بارسلونا . دیشب در اثر عود سرطان در گذشت. واقعا از شنیدن این خبر خیلی ناراحت شدم. روحش شاد مسی: ابراز تاسف از مرگز تیتو ویلانوا سرمربی اسبق تیم فوتبال بارسلونا گفت: خبر شنیدن مرگ تیتو ویلانوا اتفاقی بسیار سخت وناگوار برایم بود. تنها چیزی که میتوانم بگویم این است که هرگز او را فراموش نخواهم کرد و خاطرات اوهمیشه با من خواهد بود من با خانواده او ابراز همدردی میکنم. fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۶۷ روز قبل من امروزشنیدم.خیییلی ناراحت شدم.حیف شد.خدابیامرزتش. میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۶۶ روز قبل خایش بیامرزد...:( ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۸۶۶ روز قبل نوشته شده توسط: fariba nikzad من امروزشنیدم.خیییلی ناراحت شدم.حیف شد.خدابیامرزتش. لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۶۵ روز قبل خدا بیامرزتش... امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۸۶۵ روز قبل در این سالهای اخیر از کل مجموعه بارسا فقط از 4 نفر خوشم اومده بود و دوستشون داشتم. لودویک ژولی ،فرانک رایکارد ، آندرس اینیستا و تیتو ویلانوا از خبر درگذشت تیتو حسابی ناراحت شدم.خدا بیامرزتش مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۳۸۶۵ روز قبل خبر بدی بود ، خدا رحمتش کنه ایشاله خداوند کریم به تمامه بیمارا شفای عاجل عنایت کنه .آمین لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۶۵ روز قبل پوستر مارکا برای وداع با تیتو ویلانووا لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۶۵ روز قبل عکس غم انگیز - غصه پپ برای تیتو روی نیمکت بایرن کاووس رشیدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاووس رشیدی ۳۸۶۲ روز قبل خدا رحمتش کنه سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۸۶۲ روز قبل اینم عکس هایی از مراسمش پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا