تولد حنیف جون

آواتار افسانه طرقیان
تولد حنیف جون
توسط   افسانه طرقیان   ۳۸۶۳ روز قبل
هر روز برات رویایی باشد دردست نه دور دست، عشقی باشد دردل نه درسر، ودلیلی باشد برای زندگی نه روزمرگی. تولدت مبارک بچه غول آسیا.
آواتار محمدحسن ملکی
توسط   محمدحسن ملکی   ۳۸۶۳ روز قبل

تبریک میگم به باتعصب ترین بازیکن استقلال

آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۸۶۳ روز قبل

تولدتت مبارک 5 دوست داشتنی و متعصب....

آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۸۶۳ روز قبل

عمران زاده : در استقلال راحت هستم و اگر مشکل خاصی پیش نیاید، دلیلی برای جدایی نمی‌بینم.

با وجود شایعه‌هایی که خبر از مذاکره جدیی حنیف عمران‌زاده با سپاهان می‌دهد، مدافع گلزن آبی‌ها در لیگ چهاردهم با با پیراهن استقلال به میدان می‌رود. عمران‌زاده البته تمایلی ندارد درباره پیشنهاد سپاهان اظهارنظری داشته باشد. او می‌گوید: این طبیعی است که تیم‌ها در فصل نقل و انتقالات دنبال این باشند تا با جذب مهره‌های مورد نظرشان به فکر تقویت خود باشند. اما مساله موجود این است که من منتظرم تا تکلیف باشگاه استقلال معلوم شود تا اگر شرایط، شرایطی مطلوب بود دوباره به عشق طرفداران آبی به میدان بروم. من در استقلال راحت هستم و اگر مشکل خاصی پیش نیاید، دلیلی برای جدایی نمی‌بینم.

شنیده‌های حاکی از این است که باشگاه سپاهان که تقریبا از جدایی هادی عقیلی اطمینان دارد، تماس‌هایی با عمران‌زاده گرفته و حتی پیشنهادی میلیاردی را به او داده‌اند تا از این طریق عمران‌زاده را به اصفهان ببرند، اما این بازیکن با توجه به احتمال جدایی قریب به یقین امیرحسین صادقی مورد توجه قلعه نویی است و دقیقا به همین دلیل مسئولان باشگاه استقلال به او قول داده‌اند تا هم طلبش را پرداخت کنند و هم به عنوان یکی از بازیکنان گرانقیمت با او قرارداد ببندند.

حنیف عمران‌زاده در این خصوص گفت: خیلی خوشحالم که طوری توانایی‌ام را به نمایش گذاشته‌ام که حالا تیمهای زیادی دنبال این هستند تا با من قرارداد ببندند. امیدوارم بتوانم در آینده هم مهره‌ای موثر برای تیمم باشم تا بلکه بتوانم به تیم ملی هم دعوت شوم.

عمران‌زاده البته تمایلی ندارد درباره پیشنهاد سپاهان اظهارنظری داشته باشد. او می‌گوید: این طبیعی است که تیم‌ها در فصل نقل و انتقالات دنبال این باشند تا با جذب مهره‌های مورد نظرشان به فکر تقویت خود باشند. اما مساله موجود این است که من منتظرم تا تکلیف باشگاه استقلال معلوم شود تا اگر شرایط، شرایطی مطلوب بود دوباره به عشق طرفداران آبی به میدان بروم. من در استقلال راحت هستم و اگر مشکل خاصی پیش نیاید، دلیلی برای جدایی نمی‌بینم.

مدافع تیم فوتبال استقلال در ادامه با اشاره به دشواری‌هایی که در یکسال اخیر داشتند، گفت: همه دیدند که در طول لیگ بر‌تر چه مشکلاتی به وجود آمد و با چه شرایطی روبرو شدیم. هر تیمی اگر به یکباره بازیکنانی چون منتظری، مجیدی و نکونام را از دست می‌داد، به طور حتم نمی‌توانست قدم علم کند. اما ما تا روز آخر هم مدعی بودیم تا به همه ثابت کنیم که استقلال چه تیم بزرگ و قدرتمندی است.

حنیف عمران‌زاده در پایان سخنانش گفت: استقلال و پرسپولیس تیمهایی استثنایی هستند، چرا که در همه شهر‌ها و روستاهای کشور طرفدار دارند و دقیقا به این دلیل است که باید مسئولان وزارت کشور نگاهی جدی و ویژه به سرخابی‌ها داشته باشند تا با موفقیتهای احتمالی این دو تیم، خوشحالی و نشاطط به جامعه تزریق شود. در شرایطی که نوجوانان و جوانان مشکل دارند و انواع و اقسام کمبود‌ها را احساس می‌کنند، فقط فوتبال است که می‌تواند روحیه‌شان را بالا ببرد.

آواتار shima HR
توسط   shima HR   ۳۸۶۳ روز قبل

تولد . تولد . تولدت مبارک . مبارک . مبارک تولدت مبارک .

آواتار fariba nikzad
توسط   fariba nikzad   ۳۸۶۳ روز قبل
حنیف جون داداشی تولدت مبارک!!!!!ایشالله هزارسال زنده باشی!!!!
آواتار zahra*ss*7777 4444*777
توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۸۶۳ روز قبل
نوشته شده توسط: fariba nikzad

داداش حنیف تـــــــولدت مبارک....ایشالله 120ساله بشی و تا میتونی هم واسه اس اسم بازی کنی و همیشه مث یه ستاره بدرخشی....

بچه غول استقلالی تولدت مبارک....

آواتار لیلا جوکار
توسط   لیلا جوکار   ۳۸۶۳ روز قبل

حنیف با تعصب تولدت مبارک انشاله 120 ساله بشی....منتظر روزهای خوبت توی استقلال هستیم ....55555

حنیف دوست داشتنی و شیطون....

آواتار لیلا جوکار
توسط   لیلا جوکار   ۳۸۶۲ روز قبل

اینستاگرام رحمتی / تولدت مبارک پسرم!

اینستاگرام رحمتی / تولدت مبارک پسرم!

مهدی رحمتی که می‌توان گفت صمیمی‌ترین دوست حنیف در استقلال است با لحنی ساده و صمیمانه تولد شماره 5 محبوب آبی‌پوشان را تبریک گفت. رحمتی با انتشار این عکس نوشت:«تولدت مبارک پسرم!»

آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۸۶۱ روز قبل
نوشته شده توسط: لیلا جوکار

حنیف با تعصب تولدت مبارک انشاله 120 ساله بشی....منتظر روزهای خوبت توی استقلال هستیم ....55555

آواتار shima HR
توسط   shima HR   ۳۸۵۶ روز قبل

آواتار shima HR
توسط   shima HR   ۳۸۵۶ روز قبل