نظرات محمود فکری راجب به مربیگری استقلال!

آواتار ساحره عصار
نظرات محمود فکری راجب به مربیگری استقلال!
توسط   ساحره عصار   ۳۸۶۶ روز قبل
محمود فکری پیشکسوت استقلال با حضور برخی بازیکنان نامبرده توسط فتح ا…زاده برای هدایت تیم استقلال مخالف است. فکری گفت: بازیکنان اسبق استقلال همچون منصوریان، پاشازاده و فرهاد مجیدی برای هدایت این تیم مناسب نیستند، این بازیکنان اگرچه در دوران فوتبالشان جزو فوتبالیستهای خوب و سطح بالا محسوب میشدند اما تجربه کافی و لازم جهت هدایت تیم بزرگ پایتخت را ندارند. بازیکنان مورد نظر برای تیم استقلال زحمات زیادی کشیده اند و موفقیتهای این تیم مرهون تلاشها و بازی سطح بالای این بازیکنان بوده است. من با حضور این بازیکنان در تیم استقلال موافق هستم اما برای هدایت و سرمربیگری آبیپوشان نیازمند گذشت زمان و کسب تجربه هستند. من به عنوان فردی که در تیم استقلال بازی کرده و برای پیشرفت این تیم زحمات زیادی کشیده، به مسئولان تیم استقلال توصیه میکنم که سرمایه های تیم را با تصمیمات نادرست نابود نکنند. مجیدی، پاشازاده و منصوریان سرمایههای باشگاه استقلال هستند. باید آنها را برای آینده تیم استقلال حفظ کرد و با تصمیمات نادرست آنها را از بین نبریم. فکری همچنین گفت: با انتشار قراردادهای بازیکنان تخلفات به صفر نمیرسد البته احتمال کاهش آن وجود دارد. به هر حال در کشورمان همیشه راه فرار از قانون هست و متأسفانه ما همیشه به دنبال این راههای فرار هستیم. با انتشار لیست قرارداد بازیکنان نمیتوانیم این راههای فرار از قانون را از بین ببریم. البته معتقد هستم باید یک مرکز و یک مجموعه مشخص قراردادهای بازیکنان را به صورت شفاف ثبت کند و این لیست در اختیار سازمان لیگ فدراسیون قرار گیرد.
آواتار ساحره عصار
توسط   ساحره عصار   ۳۸۶۶ روز قبل
دوستان نظراتتون و راجب به صحبتهای محمود خان بدید ممنون میشم!
آواتار حسن یارمحمدی
توسط   حسن یارمحمدی   ۳۸۶۶ روز قبل

کاملا درست گفته

اونا مخصوصا مجیدی و پاشازاده تجربه آنچنانی ندارن و آمادگی هدایت تیمو ندارن

باید از تیم های دیگه کارشونو شروع کنن

آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۸۶۶ روز قبل

منم با حرفاش تا حدودی موافقم! زمانی که منصوریان سرمربی گریه پاس همدان و قبول کرد، منصور خان پورحیدری سعی کرد اونو از این کار منع کنه! اما موفق نشد ونتیجه ش این شد که خیلی زود از تیم کنار گذاشته شد و فکر کنم تیم پاس هم همون سال سقوط کرد...! خب حالا هم نمیخوایم خاطرات خوب بازیکنای خوبمون تبدیل به خاطرات بد بشه..... البته، برای کسب تجربه هم که شده، بنظرمن بهتر که از تیمهای کوچیکتر شروع کنن تا به تیم بزرگ و پرافتخار استقلال کبیر برسن!!! هرچند بعید میدونم فرهاد مجیدی، تیمی غیر از استقلال انتخاب کنه تو ایران! مثل زمان بازیگریش...!!! والبته منصوریان شاید به اون بلوغ مربی گری رسیده باشه ولی خب استقلال یه چیز دیگه ست!!!!

آواتار ساحره عصار
توسط   ساحره عصار   ۳۸۶۵ روز قبل
نوشته شده توسط: حسن یارمحمدی

کاملا درست گفته

آواتار افسانه طرقیان
توسط   افسانه طرقیان   ۳۸۶۵ روز قبل
منم باحرفهای محمود خان موافقم بازیکن خوب بودن دلیلی واسه مربی خوب بودن یا شدن نیست اونا نیاز به تجربه دارن .
آواتار مرضیه غلامی
توسط   مرضیه غلامی   ۳۸۶۵ روز قبل
نوشته شده توسط: حسن یارمحمدی

کاملا درست گفته

موافقم ، و فکر نمی کنم مجیدی همچین ریسکی کنه

آواتار zahra*ss*7777 4444*777
توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۸۶۵ روز قبل
نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی

منم با حرفاش تا حدودی موافقم! زمانی که منصوریان سرمربی گریه پاس همدان و قبول کرد، منصور خان پورحیدری سعی کرد اونو از این کار منع کنه! اما موفق نشد ونتیجه ش این شد که خیلی زود از تیم کنار گذاشته شد و فکر کنم تیم پاس هم همون سال سقوط کرد...! خب حالا هم نمیخوایم خاطرات خوب بازیکنای خوبمون تبدیل به خاطرات بد بشه..... البته، برای کسب تجربه هم که شده، بنظرمن بهتر که از تیمهای کوچیکتر شروع کنن تا به تیم بزرگ و پرافتخار استقلال کبیر برسن!!! هرچند بعید میدونم فرهاد مجیدی، تیمی غیر از استقلال انتخاب کنه تو ایران! مثل زمان بازیگریش...!!! والبته منصوریان شاید به اون بلوغ مربی گری رسیده باشه ولی خب استقلال یه چیز دیگه ست!!!!

آواتار شبنم علی قنبری
توسط   شبنم علی قنبری   ۳۸۶۵ روز قبل

به نظر من حرفش منطقیه

آواتار امیر حسین اسلامی
توسط   امیر حسین اسلامی   ۳۸۶۵ روز قبل

چه عجب یکی پیدا شد حرف دل ما رو بزنه.

مخصوصا با این آماری که مربیانی که در دوره بعدی امیرخان داشتند اومدن یک مربی جوون و کم تجربه ریسک بزرگیه مخصوصا با این همه هوادار و این همه انتظار.

از اولین دوره ای که قلعه نویی هدایت استقلال رو بر عهده گرفته تا حالا 3 بار قهرمان لیگ برتر شده ( یعنی هر 3 قهرمانی استقلال در لیگ برتر ) 2 بار جام حذفی رو برده.در صورتی که از سال 80 که قلعه نویی هم توانست هدایت آبی ها رو بر عهده بگیره ، سایر مربیان استقلال فقط یک قهرمانی جام حذفی رو برای استقلال تونستن به ارمغان بیارن ( اونم پرویز مظلومی بود که فصل 91/90 استقلال رو قهرمان جام حذفی کرد).

از وقتی قلعه نویی سرمربی استقلال شده تا الان از نظر من تنها نقطه اوج استقلال ، پیروزی در 4 دربی متوالی بود که اونم دربی پنجم که 3-2 باختیم که با این باخت انگار از عرش به فرش رسیدیم.

آواتار کاووس رشیدی
توسط   کاووس رشیدی   ۳۸۶۲ روز قبل
نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی

چه عجب یکی پیدا شد حرف دل ما رو بزنه.

مخصوصا با این آماری که مربیانی که در دوره بعدی امیرخان داشتند اومدن یک مربی جوون و کم تجربه ریسک بزرگیه مخصوصا با این همه هوادار و این همه انتظار.

از اولین دوره ای که قلعه نویی هدایت استقلال رو بر عهده گرفته تا حالا 3 بار قهرمان لیگ برتر شده ( یعنی هر 3 قهرمانی استقلال در لیگ برتر ) 2 بار جام حذفی رو برده.در صورتی که از سال 80 که قلعه نویی هم توانست هدایت آبی ها رو بر عهده بگیره ، سایر مربیان استقلال فقط یک قهرمانی جام حذفی رو برای استقلال تونستن به ارمغان بیارن ( اونم پرویز مظلومی بود که فصل 91/90 استقلال رو قهرمان جام حذفی کرد).

از وقتی قلعه نویی سرمربی استقلال شده تا الان از نظر من تنها نقطه اوج استقلال ، پیروزی در 4 دربی متوالی بود که اونم دربی پنجم که 3-2 باختیم که با این باخت انگار از عرش به فرش رسیدیم.

آواتار shima HR
توسط   shima HR   ۳۸۵۶ روز قبل
نوشته شده توسط: افسانه طرقیان

منم باحرفهای محمود خان موافقم بازیکن خوب بودن دلیلی واسه مربی خوب بودن یا شدن نیست اونا نیاز به تجربه دارن .