پیشنهاد 2 میلیاری پدیده به رحمتی

آواتار سعید آقامحمدی
پیشنهاد 2 میلیاری پدیده به رحمتی
توسط   سعید آقامحمدی   ۳۸۶۷ روز قبل

ه نقل از یک منبع آگاه که رحمتی برای فصل بعد مورد نظر مسئولان این تیم است و حتی عنوان میشود که رحمتی سفری کوتاه به مشهد داشته است ومسئولین این تیم دیداری دوستانه داشتند که درخصوص شرایط این دروازه‌بان نیز با وی گفتگو شده است.

گفتنی است، شرایط حضور مهدی رحمتی در استقلال مشخص نیست زیرا احتمال دگرگونی در تیم استقلال بسیار زیاد است.

شایان ذکر است، شنیده می شود پیشنهاد پدیده به مهدی رحمتی 2 میلیارد تومان است، اما مسئولان این تیم مشهدی اعلام کردند این هزینه شایعه است و مسئولان این تیم توانایی پرداخت این هزینه‌ها را ندارند.

آواتار fariba nikzad
توسط   fariba nikzad   ۳۸۶۷ روز قبل

غلط کردن به رحمتی پیشنهاد دادن! سیدفقط واسه خودخوداستقلاله وبه هیچ کسم نمیدیمش!

آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۸۶۶ روز قبل

زمانی که رحمتی از سپاهان به استقلال اومد، دلیل شو آینده بچه هاش عنوان کرد و گفت که میخوام بقیه عمر فوتبالی مو، تو تهران بمونم!!! البته پدیده عزم شو جزم کرده تا یه تیم قدرتمند ببنده و این بعیدم نیست که به بازیکنای مطرح لیگ، پیشنهادهای عالی بده.! ولی رفتن سید به مشهد میتونه یه دلیل دیگه ای هم داشته باشه که اونم اینه که سید، خادم افتخاری حرم امام رضا (ع) هستش و تقریبا هرماه به مشهد میره...!!!

آواتار ساحره عصار
توسط   ساحره عصار   ۳۸۶۶ روز قبل
وای نگید تورو خدا !!!!سیدم بزه کارمون زاره !!!!امیدوارم که بمونه
آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۸۶۶ روز قبل
نوشته شده توسط: ساحره عصار

وای نگید تورو خدا !!!!سیدم بزه کارمون زاره !!!!امیدوارم که بمونه

آواتار لیلا جوکار
توسط   لیلا جوکار   ۳۸۶۵ روز قبل

دیگه استقلال همینو کم داشت!!!!!

آواتار امیر حسین اسلامی
توسط   امیر حسین اسلامی   ۳۸۶۵ روز قبل

دروازه بان دوم استقلال ( حسینی ) برای سربازی مجبوده از استقلال جدا بشه و اگر سید هم از تیم بره باید 2 تا از خرید هامون دروازه بان باشه.هر چند من اعتقاد دارم سید میمونه.مخصوصا بعد از اینکه کاپیتان استقلال شدن امکان موندنش زیاد شده.

آواتار مرضیه غلامی
توسط   مرضیه غلامی   ۳۸۶۵ روز قبل

گل بود به سبزه نیز آراسته شد.

سید بره ، حسینی هم بره ، بعدش  حاجی میره  دروازه می ایسته .

ناراحتی نداره که .

آواتار ساحره عصار
توسط   ساحره عصار   ۳۸۶۵ روز قبل
نوشته شده توسط: مرضیه غلامی

گل بود به سبزه نیز آراسته شد.

سید بره ، حسینی هم بره ، بعدش  حاجی میره  دروازه می ایسته .

ناراحتی نداره که .

عزیزم حاجی هم بره دیگه نه گل داریم نه سبزه !!!!!!آقایون چیکار میکنند من نمیدونم
آواتار shima HR
توسط   shima HR   ۳۸۶۳ روز قبل

همین یکی رو فقط کم داشتیم .

آواتار zahra*ss*7777 4444*777
توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۸۶۳ روز قبل
نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی

دروازه بان دوم استقلال ( حسینی ) برای سربازی مجبوده از استقلال جدا بشه و اگر سید هم از تیم بره باید 2 تا از خرید هامون دروازه بان باشه.هر چند من اعتقاد دارم سید میمونه.مخصوصا بعد از اینکه کاپیتان استقلال شدن امکان موندنش زیاد شده.

سید با تعصب تر از اون حرفاست که اس اسو تو این شرایط رها کنه...ایشالله میمونه

آواتار کاووس رشیدی
توسط   کاووس رشیدی   ۳۸۶۲ روز قبل
نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی

موافقم