پیشنهاد 2 میلیاری پدیده به رحمتی تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » پیشنهاد 2 میلیاری پدیده به رحمتی سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 پیشنهاد 2 میلیاری پدیده به رحمتی توسط سعید آقامحمدی ۳۸۶۷ روز قبل ه نقل از یک منبع آگاه که رحمتی برای فصل بعد مورد نظر مسئولان این تیم است و حتی عنوان میشود که رحمتی سفری کوتاه به مشهد داشته است ومسئولین این تیم دیداری دوستانه داشتند که درخصوص شرایط این دروازهبان نیز با وی گفتگو شده است. گفتنی است، شرایط حضور مهدی رحمتی در استقلال مشخص نیست زیرا احتمال دگرگونی در تیم استقلال بسیار زیاد است. شایان ذکر است، شنیده می شود پیشنهاد پدیده به مهدی رحمتی 2 میلیارد تومان است، اما مسئولان این تیم مشهدی اعلام کردند این هزینه شایعه است و مسئولان این تیم توانایی پرداخت این هزینهها را ندارند. fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۶۷ روز قبل غلط کردن به رحمتی پیشنهاد دادن! سیدفقط واسه خودخوداستقلاله وبه هیچ کسم نمیدیمش! میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۶۶ روز قبل زمانی که رحمتی از سپاهان به استقلال اومد، دلیل شو آینده بچه هاش عنوان کرد و گفت که میخوام بقیه عمر فوتبالی مو، تو تهران بمونم!!! البته پدیده عزم شو جزم کرده تا یه تیم قدرتمند ببنده و این بعیدم نیست که به بازیکنای مطرح لیگ، پیشنهادهای عالی بده.! ولی رفتن سید به مشهد میتونه یه دلیل دیگه ای هم داشته باشه که اونم اینه که سید، خادم افتخاری حرم امام رضا (ع) هستش و تقریبا هرماه به مشهد میره...!!! ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۸۶۶ روز قبل وای نگید تورو خدا !!!!سیدم بزه کارمون زاره !!!!امیدوارم که بمونه shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۸۶۶ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار وای نگید تورو خدا !!!!سیدم بزه کارمون زاره !!!!امیدوارم که بمونه لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۶۵ روز قبل دیگه استقلال همینو کم داشت!!!!! امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۸۶۵ روز قبل دروازه بان دوم استقلال ( حسینی ) برای سربازی مجبوده از استقلال جدا بشه و اگر سید هم از تیم بره باید 2 تا از خرید هامون دروازه بان باشه.هر چند من اعتقاد دارم سید میمونه.مخصوصا بعد از اینکه کاپیتان استقلال شدن امکان موندنش زیاد شده. مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۳۸۶۵ روز قبل گل بود به سبزه نیز آراسته شد. سید بره ، حسینی هم بره ، بعدش حاجی میره دروازه می ایسته . ناراحتی نداره که . ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۸۶۵ روز قبل نوشته شده توسط: مرضیه غلامی گل بود به سبزه نیز آراسته شد. سید بره ، حسینی هم بره ، بعدش حاجی میره دروازه می ایسته . ناراحتی نداره که . عزیزم حاجی هم بره دیگه نه گل داریم نه سبزه !!!!!!آقایون چیکار میکنند من نمیدونم shima HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۶:۵۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط shima HR ۳۸۶۳ روز قبل همین یکی رو فقط کم داشتیم . zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۸۶۳ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی دروازه بان دوم استقلال ( حسینی ) برای سربازی مجبوده از استقلال جدا بشه و اگر سید هم از تیم بره باید 2 تا از خرید هامون دروازه بان باشه.هر چند من اعتقاد دارم سید میمونه.مخصوصا بعد از اینکه کاپیتان استقلال شدن امکان موندنش زیاد شده. سید با تعصب تر از اون حرفاست که اس اسو تو این شرایط رها کنه...ایشالله میمونه کاووس رشیدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاووس رشیدی ۳۸۶۲ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی دروازه بان دوم استقلال ( حسینی ) برای سربازی مجبوده از استقلال جدا بشه و اگر سید هم از تیم بره باید 2 تا از خرید هامون دروازه بان باشه.هر چند من اعتقاد دارم سید میمونه.مخصوصا بعد از اینکه کاپیتان استقلال شدن امکان موندنش زیاد شده. موافقم پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا