تلاش های عادل جواب داد . قاتل بخشیده شد تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » تلاش های عادل جواب داد . قاتل بخشیده شد کاووس رشیدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 تلاش های عادل جواب داد . قاتل بخشیده شد توسط کاووس رشیدی ۳۸۷۸ روز قبل عبدالغنی حسینزاده از فوتبالیستهای قدیمی استان مازندران در حالی که طناب دار به گردن قاتل پسرش آویخته شده بود، اعلام گذشت کرد. به گزارش خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محل اجرای حکم قصاص «ب- ق» به اتهام قتل «ع -ح» روز گذشته در مقابل دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان نور آماده شده بود و نیروهای انتظامی در محل مستقر شده بودند. از ساعات اولیه صبح امروز مردم نیز در محل اجرای حکم حضور یافتند. ساعاتی قبل از اجرای حکم، متهم توسط ضابطین قضایی به محل منتقل شد، در این هنگام برخی از مردم از خانواده مقتول درخواست بخشش متهم را داشتند. دادستان عمومی و انقلاب شهرستان نور و برخی دیگر از مقامات قضایی محلی نیز در محل اجرای حکم حاضر شده بودند. بر اساس این گزارش، دقایقی قبل از طلوع آفتاب طناب دار را به گردن متهم آویختند و مردم همچنان از اولیای دم خواستار عفو متهم بودند در لحظه آخر پدر و مادر مقتول در اقدامی غافلگیر کننده طناب دار را از گردن متهم به قتل پسرشان برداشتند و اعلام گذشت کردند. بر اساس این گزارش، در سال 86 یک درگیری اتفاق افتاد که منجر به قتل «ع - ح» توسط فردی به نام «ب- ق» شد. عبدالغنی حسینزاده پدر مقتول از فوتبالیستهای بنام استان مازندران و شهر رویان است که یک مدرسه فوتبال نیز دارد. این در حالی است که دیشب فردوسی پور در اقدامی خداپسندانه بارها در طول برنامه به خبری که روز گذشته منتشر شده بود اشاره کرد تا اولیای دم یک مقتول در شهرستان رویان از حکم اعدام یک جوان بگذرند. حتی در اواخر برنامه مجری 90 با پدر و مادر این مقتول صحبت کرد و ابراز امیدواری کرد که این حکم که قرار بوده ساعت 5 امروز اجرا شود، با رضایت اولیای دم ملغی شود. امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۸۷۸ روز قبل خب خدا رو شکر که به یه نفر شانس زندگی 2 باره داده شد zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۸۷۸ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی خب خدا رو شکر که به یه نفر شانس زندگی 2 باره داده شد علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۸۷۷ روز قبل انشالله براش تولدی دوباره باشه وجبران گذشته را بکنه ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۸۷۷ روز قبل خدارو شکر...دست عاذل هم درد نکنه shima HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۶:۵۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط shima HR ۳۸۷۷ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا جوادیان انشالله براش تولدی دوباره باشه وجبران گذشته را بکنه shima HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۶:۵۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط shima HR ۳۸۷۷ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا جوادیان انشالله براش تولدی دوباره باشه وجبران گذشته را بکنه شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۸۷۷ روز قبل خداروشکر...کار عادلم فوق العاده بود shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۸۷۶ روز قبل نوشته شده توسط: شبنم علی قنبری خداروشکر...کار عادلم فوق العاده بود موافقم! میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۷۴ روز قبل من فکر کنم تاثیر امیرخان بیشتر از برنامه نود بوده!!!!!!! امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۸۷۴ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی من فکر کنم تاثیر امیرخان بیشتر از برنامه نود بوده!!!!!!! پس اینجوریاست.عادل خدای ریا کاری و عوام فریبی هست کاووس رشیدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاووس رشیدی ۳۸۷۴ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی [quote=meisam taj025] من فکر کنم تاثیر امیرخان بیشتر از برنامه نود بوده!!!!!!! پس اینجوریاست.عادل خدای ریا کاری و عوام فریبی هست با تمام احترامی که براتون قائل هستم اصلا با حرفتون موافق نیستم کاووس رشیدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاووس رشیدی ۳۸۷۴ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی من فکر کنم تاثیر امیرخان بیشتر از برنامه نود بوده!!!!!!! دوست عزیز خوب امیر خان هم با دیدن 90 و حرفای عادل از این موضوع خبر دار شده اگه مصاحبه با پدر و مادر مقتول رو تو سایت های خبری بخونین متوجه تاثیر 90 و حرفای عادل میشین ضمن اینکه مادر مقتول به خاطر هیچکدوم از این افراد قاتل رو نبخشیده و اعلام کرده وقتی بزرگان فوتبال ازش خواهش کردن که قاتل رو ببخشه گفته نمیبخشم مادر مقتول به خاطر خواب هایی که دیده قاتل رو بخشیده دانیال ذواقدر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ فروردین ۱۳۹۳ ۱۵:۲۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط دانیال ذواقدر ۳۸۷۴ روز قبل چه اعجب عادل خیرش به کسی رسید میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۷۴ روز قبل نوشته شده توسط: کاووس رشیدی [quote=meisam taj025] من فکر کنم تاثیر امیرخان بیشتر از برنامه نود بوده!!!!!!! دوست عزیز خوب امیر خان هم با دیدن 90 و حرفای عادل از این موضوع خبر دار شده اگه مصاحبه با پدر و مادر مقتول رو تو سایت های خبری بخونین متوجه تاثیر 90 و حرفای عادل میشین ضمن اینکه مادر مقتول به خاطر هیچکدوم از این افراد قاتل رو نبخشیده و اعلام کرده وقتی بزرگان فوتبال ازش خواهش کردن که قاتل رو ببخشه گفته نمیبخشم مادر مقتول به خاطر خواب هایی که دیده قاتل رو بخشیده من نگفتم که عادل تاثیری نداشته! گفتم تاثیر امیرخان بیشتر بوده!!! البته همه میدونن که من از عادل و برنامه ش خوشم نمیاد! وبرنامه شم نمیبینم! ولی یه موقع هایی یه سری کارا که میتونه مفید باشه رو ازش دیدم..! ولی درکل نمی پسندمش!!! میدونم که شما و چندتا از بچه های سایت م از طرفدارای خودش و برنامش هستین، ومن بشما احترام میذارم، ولی نظر شخصیه من، اینه...!!!! کاووس رشیدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاووس رشیدی ۳۸۷۳ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی [quote=kavo3] من نگفتم که عادل تاثیری نداشته! گفتم تاثیر امیرخان بیشتر بوده!!! البته همه میدونن که من از عادل و برنامه ش خوشم نمیاد! وبرنامه شم نمیبینم! ولی یه موقع هایی یه سری کارا که میتونه مفید باشه رو ازش دیدم..! ولی درکل نمی پسندمش!!! میدونم که شما و چندتا از بچه های سایت م از طرفدارای خودش و برنامش هستین، ومن بشما احترام میذارم، ولی نظر شخصیه من، اینه...!!!! منم به نظر شخصی شما احترام میزارم و تنها خواهشم از کل بچه های سایت اینه که منصفانه حرف بزنن . متاسفانه بعضیا فقط رو تعصب حرف میزنن لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۷۲ روز قبل به هر حال دست هر دوشون درد نکنه خدا رو شکر shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۸۷۰ روز قبل واقعا مهمه کی باعث شده ؟؟؟؟ مهم اینه که به یک انسان فرصت دوباره ای برای زندگی داده شد. کاووس رشیدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاووس رشیدی ۳۸۶۷ روز قبل نوشته شده توسط: shide HR واقعا مهمه کی باعث شده ؟؟؟؟ مهم اینه که به یک انسان فرصت دوباره ای برای زندگی داده شد. همین دیگه! وقتی یکی میاد میگه امیر خان تاثیرش بیشتر بوده آدم ناراحت میشه که جرا یعضیها رو تعصب حرف میزنن shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۸۶۷ روز قبل نوشته شده توسط: کاووس رشیدی [quote=shide] واقعا مهمه کی باعث شده ؟؟؟؟ مهم اینه که به یک انسان فرصت دوباره ای برای زندگی داده شد. همین دیگه! وقتی یکی میاد میگه امیر خان تاثیرش بیشتر بوده آدم ناراحت میشه که جرا یعضیها رو تعصب حرف میزنن اخه الان مهم این نیست که کی تاثیرش بیش تر بوده اصل قضیه رو ول کردن سر چیزایی که اصلا مهم نیست حرف میزنن.حالا چه عادل چه امیر خان مگه فرقی هم داره؟؟؟ مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۸۶۴ روز قبل دست عادل و امیرخان دردنکنه shima HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۶:۵۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط shima HR ۳۸۶۳ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر دست عادل و امیرخان دردنکنه دست هر کسی که کوچک ترین نقشی داشته درد نکنه. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا